Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Holky jak to mate s vyrazenim ven v tomto naledicku.....ja se bojim, bojim se zbytecne ![]()
Lentilko, diky moc. Treba Zara se mi libi moc, fakt elegantni satek
Didymosy i Easycare mi prijdou taky dobry, ale pokud by byly vsechny tyto satky vhodne na mimco, na leto, mekke a poddajne, tak pak asi rozhoduje i cena a vzhledove mi Dolcino taky prijde pekne. Zase ale nehci prohloupit, kdyz uz mam do satku investovat, ze?
Si rikam, ze kdyby byly na trhu dva druhy, tak neni moc co resit ![]()
Az si vyberu satek, tak zase prijde na radu delka ![]()
Ahoj evelino,
prvni satek sem vybirala, abych nejaky mela a ted zjistuju, jake jsou mezi nimi rozdili a kolik jich je. ted mam objednany dydimos vlnky.....zitra snad dorazi ![]()
Ginche a jaky jsi mela prvni satek? Ja jsem u Stepana mela pujceny a mela jsem ho jen chvili (bohuzel nevim znacku), ale prisel mi takovy hutny a velky uzel a navic nebyl zkoseny na koncich tak jsem ani skoro nazavzala, tak sel rychle pryc a poridila jsem si rovnou manducu. Ted bych prave rada vybrala nejaky satek tak akorat pro me ![]()
neczuz píše:chuanitka píše:Jé to je moc hezká historka. Strašně mi to připomíná nás. Kluk mi v šátku moc nespí, ale kouká se taky pořád okokolo. Nesmím zastavit a když už se stojí (třeba ve frontě), tak se musím alespoň točit dokola. Hlavně aby viděl furt něco nového. V autobuse taky nesnáší zastávky, tak vždycky doufám, že projedeme alespoń ty na znamení bez zastavení.
Kojení - no spíš nevěděli kam s očima a dělali, že mě nevidí… jestli chceš celou mou historku, najdeš ji tady: http://www.chuanitka.wz.cz/brno.htm
Uf, to jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
ginche: taky se na náledí bojím
Jednou už mi to podjelo, sedla jsem na zadek. Markét spala, tak jen zaplakala leknutím a spala dál. Od té doby si dávám sakra pozor ![]()
Evelíno, já jsem zamilovaná do Zary Purple, jestli mě to do týdne nepřejde, tak objednávám ![]()
Jinak myslím, že když koupíš kvalitní šátek a nebude ti vyhovovat, tak ho s minimální ztrátou bez problémů prodáš ![]()
ginche píše:
Holky jak to mate s vyrazenim ven v tomto naledicku.....ja se bojim, bojim se zbytecne
Já dneska vyrazila s kočárem do obchodu - v tomhle počasí nikdy víc bez šátku, málem jsem z chudáka vytřásla duši… ![]()
ginche píše:
Holky jak to mate s vyrazenim ven v tomto naledicku.....ja se bojim, bojim se zbytecne
Nebojíš, radši strašně opatrně.
Naši odrostlíci pěšo, kočár nevedu dávno, už jenom kdo to má čistit.
Evelíno - všechno kromě Easycare má zkosené konce. Girasoly, Storchy, Didymosy, Dolcina jen malutko (to vyhovuje mi), Zary a Vatanai mají to zkosení děěěsně dlouhé. Někdo to rád, že látka krásně splývá, mě to irituje - pořád si myslím, že mám ještě dost látky a hle, už jsem na zkosené části.
Bylo by fajn zjistit, cos to měla - zkus to aspoň vzhledově popsat.
Evelína píše:
Ginche a jaky jsi mela prvni satek? Ja jsem u Stepana mela pujceny a mela jsem ho jen chvili (bohuzel nevim znacku), ale prisel mi takovy hutny a velky uzel a navic nebyl zkoseny na koncich tak jsem ani skoro nazavzala, tak sel rychle pryc a poridila jsem si rovnou manducu. Ted bych prave rada vybrala nejaky satek tak akorat pro me
Mela sem Sanami pastelka a zrovna mi prisel didymos vlnky a jsem unesenaaaaaaaaaaaaa
to je neco naprosto jineho.Operu a zitra poreferuju o uvazech ![]()
Jinak manducu poridime pro manzu.
Holky problem je, ze bydlime v satelitu a pac je to tu venkov, tak cesty nic moc. To co rozmrzlo, zase namrzlo, pres noc to pokryla vrstva prasanu. S kocarem na prdlacku a se satkem se bojim te spodni klouzaci vrstvy, kterou ted jeste nevidim ![]()
Perete nove satky pred prvnim pouzitim?Dorzil mi didy a z nej sem hotova ![]()
Lentilka: díky za rady, budeme pilovat DH a batohokapsu zkusím. U DH mi vadí ta spotřeba látky ![]()
A krásná fotka v Ninu
Ten mám právě v 5tce a na DH mi to nestačí ![]()
A kojení na veřejnosti: taky jsem kojila, stranou, moc příjemné mi to nebylo, ale co se dalo dělat ![]()
Gince: chápu tvé nadšení z Didymosu. Já nové šátky navážu a pak peru, ony pak změknou a nebo je bobré je uzlovat do vánočky
Pak se rychleji zanosí
A my bydlíme na vesnici, takže tady je to taky o ústa… a hlavně není kam chodit…
ginche: A jaký Didymos? Mmch. já jsem z vesnice a cesty hrůza, ale včera v Brně to nebylo o nic lepší ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nosíme Adélku v šátku Vatanai hnědý, používáme kříž s kapsou, ale ten mi nejde pořádně dotáhnout, Aduš se mi v něm děsně zaklání. Takže radši máme dvojitý kříž.
Mám ale problém s Adélčiným zvracením, ona je děsně zvracecí a skoro při každým použití mi na šátek trochu ublinkne. Máte to tak někdo? Jak to řešíte? Perete pořád dokola a střídáte s jiným nepoblinkaným šátkem? ![]()
Mareček je taky blinkací, ale zatím se daří chytat bryndákem ![]()
Sofia blinka nejradsi na mamincino pyzamo
Jinak satek dukladne ozuzlava.....ozuzlava, co je v dosahu......manzelovi udelala cucaka, a to doslova, na ruce, ja uz jich par mam vedle dvorce ![]()