Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3201
11.2.10 10:38

Holky jak to mate s vyrazenim ven v tomto naledicku.....ja se bojim, bojim se zbytecne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.2.10 10:59

Lentilko, diky moc. Treba Zara se mi libi moc, fakt elegantni satek :-D Didymosy i Easycare mi prijdou taky dobry, ale pokud by byly vsechny tyto satky vhodne na mimco, na leto, mekke a poddajne, tak pak asi rozhoduje i cena a vzhledove mi Dolcino taky prijde pekne. Zase ale nehci prohloupit, kdyz uz mam do satku investovat, ze? :-D Si rikam, ze kdyby byly na trhu dva druhy, tak neni moc co resit :think:
Az si vyberu satek, tak zase prijde na radu delka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 11:05

Ahoj evelino,
prvni satek sem vybirala, abych nejaky mela a ted zjistuju, jake jsou mezi nimi rozdili a kolik jich je. ted mam objednany dydimos vlnky.....zitra snad dorazi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.2.10 11:25

Ginche a jaky jsi mela prvni satek? Ja jsem u Stepana mela pujceny a mela jsem ho jen chvili (bohuzel nevim znacku), ale prisel mi takovy hutny a velky uzel a navic nebyl zkoseny na koncich tak jsem ani skoro nazavzala, tak sel rychle pryc a poridila jsem si rovnou manducu. Ted bych prave rada vybrala nejaky satek tak akorat pro me :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.2.10 11:46
neczuz píše:
chuanitka píše:
Kojení - no spíš nevěděli kam s očima a dělali, že mě nevidí… jestli chceš celou mou historku, najdeš ji tady: http://www.chuanitka.wz.cz/brno.htm
Jé to je moc hezká historka. Strašně mi to připomíná nás. Kluk mi v šátku moc nespí, ale kouká se taky pořád okokolo. Nesmím zastavit a když už se stojí (třeba ve frontě), tak se musím alespoň točit dokola. Hlavně aby viděl furt něco nového. V autobuse taky nesnáší zastávky, tak vždycky doufám, že projedeme alespoń ty na znamení bez zastavení.

Uf, to jsem ráda, že v tom nejsem sama :mrgreen:

ginche: taky se na náledí bojím :( Jednou už mi to podjelo, sedla jsem na zadek. Markét spala, tak jen zaplakala leknutím a spala dál. Od té doby si dávám sakra pozor 8-)

Evelíno, já jsem zamilovaná do Zary Purple, jestli mě to do týdne nepřejde, tak objednávám :)
Jinak myslím, že když koupíš kvalitní šátek a nebude ti vyhovovat, tak ho s minimální ztrátou bez problémů prodáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
11.2.10 11:47
ginche píše:
Holky jak to mate s vyrazenim ven v tomto naledicku.....ja se bojim, bojim se zbytecne :think:

Já dneska vyrazila s kočárem do obchodu - v tomhle počasí nikdy víc bez šátku, málem jsem z chudáka vytřásla duši… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.2.10 11:55
ginche píše:
Holky jak to mate s vyrazenim ven v tomto naledicku.....ja se bojim, bojim se zbytecne :think:

Nebojíš, radši strašně opatrně.
Naši odrostlíci pěšo, kočár nevedu dávno, už jenom kdo to má čistit.

Evelíno - všechno kromě Easycare má zkosené konce. Girasoly, Storchy, Didymosy, Dolcina jen malutko (to vyhovuje mi), Zary a Vatanai mají to zkosení děěěsně dlouhé. Někdo to rád, že látka krásně splývá, mě to irituje - pořád si myslím, že mám ještě dost látky a hle, už jsem na zkosené části.
Bylo by fajn zjistit, cos to měla - zkus to aspoň vzhledově popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 12:05
Evelína píše:
Ginche a jaky jsi mela prvni satek? Ja jsem u Stepana mela pujceny a mela jsem ho jen chvili (bohuzel nevim znacku), ale prisel mi takovy hutny a velky uzel a navic nebyl zkoseny na koncich tak jsem ani skoro nazavzala, tak sel rychle pryc a poridila jsem si rovnou manducu. Ted bych prave rada vybrala nejaky satek tak akorat pro me :-D

Mela sem Sanami pastelka a zrovna mi prisel didymos vlnky a jsem unesenaaaaaaaaaaaaa :dance: to je neco naprosto jineho.Operu a zitra poreferuju o uvazech :wink:
Jinak manducu poridime pro manzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 12:09

Holky problem je, ze bydlime v satelitu a pac je to tu venkov, tak cesty nic moc. To co rozmrzlo, zase namrzlo, pres noc to pokryla vrstva prasanu. S kocarem na prdlacku a se satkem se bojim te spodni klouzaci vrstvy, kterou ted jeste nevidim :-(

Perete nove satky pred prvnim pouzitim?Dorzil mi didy a z nej sem hotova :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.2.10 12:35

Lentilka: díky za rady, budeme pilovat DH a batohokapsu zkusím. U DH mi vadí ta spotřeba látky :(
A krásná fotka v Ninu :) Ten mám právě v 5tce a na DH mi to nestačí :(

A kojení na veřejnosti: taky jsem kojila, stranou, moc příjemné mi to nebylo, ale co se dalo dělat :)

Gince: chápu tvé nadšení z Didymosu. Já nové šátky navážu a pak peru, ony pak změknou a nebo je bobré je uzlovat do vánočky :) Pak se rychleji zanosí :) A my bydlíme na vesnici, takže tady je to taky o ústa… a hlavně není kam chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.2.10 13:02

ginche: A jaký Didymos? Mmch. já jsem z vesnice a cesty hrůza, ale včera v Brně to nebylo o nic lepší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 13:12

Chuanitko vlny voda…a moc se mi libi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
11.2.10 13:17

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nosíme Adélku v šátku Vatanai hnědý, používáme kříž s kapsou, ale ten mi nejde pořádně dotáhnout, Aduš se mi v něm děsně zaklání. Takže radši máme dvojitý kříž.
Mám ale problém s Adélčiným zvracením, ona je děsně zvracecí a skoro při každým použití mi na šátek trochu ublinkne. Máte to tak někdo? Jak to řešíte? Perete pořád dokola a střídáte s jiným nepoblinkaným šátkem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
11.2.10 13:22

Mareček je taky blinkací, ale zatím se daří chytat bryndákem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 13:32

Sofia blinka nejradsi na mamincino pyzamo :mrgreen: Jinak satek dukladne ozuzlava.....ozuzlava, co je v dosahu......manzelovi udelala cucaka, a to doslova, na ruce, ja uz jich par mam vedle dvorce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí