Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
11.2.10 16:46
ginche píše:
Lentilko v realu opravdu vlnky jine nez na fotce, ale modra je dobraaaaaaa 8-)

No, modrá, já jsem to naživo z dálky vůbec nepoznala :lol: .

chuanitko - stávalo se mi to dost, na vázání příliš vysoko mě užije. Po dvou dětech už to snad umím :lol: .

Bohunko - sluší Vám to moc, ovšem na tom šátku je vidět, že nepomáhá ani trochu. Krčí se a trčí.

Bořek stavitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.2.10 17:17

ginche: „políbit na hlavinku“, to je pěkné :D

To jsem ráda, že jediná nevážu tak blbě :oops: :mrgreen:

Jé, tak to já šátek pořídila asi ve čtvrtém měsíci těhotenství poté, co jsem prostudovala snad všechny české stránky o šátkování :wink: Říkala jsem si, že prostě nosit BUDU, ať chce nebo nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
11.2.10 18:21
Len-til-kah píše: [Bohunko - sluší Vám to moc, ovšem na tom šátku je vidět, že nepomáhá ani trochu. Krčí se a trčí.Bořek stavitel.

Bořku, je to horší, než myslíš… kdyby „nepomáhal“, on se brání :-( V reálu to vypadá tak, že se snažím na sebe navázat dítě kusem něčeho, co se mnou zuřivě bojuje a jen čekám, kdy mě to seřve.
Už jsem si objednala Didymos :-)
Zdraví Týna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.10 18:36

Koukam, ze budeme didy klub :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.2.10 19:11

Bohunko - já jsem myslela, že musím ke Kouzelné školce - asistovat u Bořka :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.2.10 19:28

Giche: vlnky krásné, taky jsem po vlnách koukala, ale teď nemůžu, nesmím, nepotřebuju :) Čekám na něco zeleného :)

Lentilka: škoda, že nejsem taky prcek, jsem měla už tenkrát vzít 6tku. Teď se musím naučit něco na záda s 5tkou :)

A vysoko se mi taky daří navázat, dneska na záda, se mi pak blbě váže, ale pospíchaly jsme na vlak…

A délky šátků :) Já ráda dlouhány :) Takže jednou 4,2 metru, 2× 4,7 a jednou nějakou kratší 6tku má 4,5 metru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.2.10 19:32

Bohunko, to chce asi opravdu jiny satek :wink:

Ja prave po te kratke zkusenosti radsi hledam a nacitam vsechno mozne, abych mela predstavu co vlastne chci, ale vyber je ohromny 8-o

A o satku Klubicko slysim poprve :nevim:

Jinak pokud by druhe ditko na tom bylo stejne jako Stepan, tak se o chut k noseni opravdu nebojim :mrgreen:

Ted jsem se dozvedela, ze se mi v zari vdava kamaradka, tak pry si mam poridit nejaky slavnostni satek. Ze by ta Zara? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.2.10 19:35

K te delce je asi dobre zjistit,zda je novy satek uvaden uz v predsrazene delce nebo ne, ze? Ja se svoji poporodni velikosti 42 (casem snad 40) bych to videla asi taky na 4,5 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.2.10 19:38

Saxano, teď byly mraky zelených limitek :-) S vlnou, i se lnem…

Já zas čekám na něco růžového nebo červeného. Moc by se mi líbilo Indio růžová-béžová (nebo světle hnědá) se lnem :mrgreen:

Dneska jsem viděla naživo hedvábné růžové kopretinky a ty jsou táááák krááásnééééé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.2.10 19:42

Novire: o zelených limitkách vím, ale ty se mi nelíbily, nemám ráda Lilie a len už nechci :) Tak čekám a až mě něco osloví, tak poputuje k nám :) A růžové kopretinky musí být krásné, ale já potřebuju nějakou tmavší barvu, jsem čumě :)

A nevím kdo tu psal o ublinkávání, Věrka měla na ND slintáčky, ale já nevím, zkušenost nemám…

Evelína: taky se nám vdává v červnu kamarádka, jdu za svědka, asi taky budu potřebovat nějaký slavnostní šátek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.2.10 19:47

Tak jsem vlezla na Didymos, viděli jste ty motýlky? 8-o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
11.2.10 19:58
Len-til-kah píše:
Bohunko - já jsem myslela, že musím ke Kouzelné školce - asistovat u Bořka :lol: .

To máš fuk :mrgreen: se to šiklo, ono na ten klubíčko-šátek by člověk občas Bořka šikulu potřeboval…
U nás jsou teď hitem večerníčkoví medvědi - zvlášť ti dnešní ožralkové byli k sežrání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.2.10 20:03

Koukám na ND - Saxano, to máš napsat hned, že chodíš i tam, ať se neztrapňuju upozorňováním na limitky :mrgreen: Motýlky jsem viděla, vzor krásný, ale ta oranžová/meruňková/čicotoje mi moc nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.2.10 20:03

Novire mě se strašně líbí Indio Ibišek :-). Přitom jinak jsem na modrou. Ti motýlci se mi nelíbí teda vůbec, nicméně jsem neviděla navázané. A rybky se mi naopak líbí, ale taky jsem po reálu nepátrala.

Jako slavnostní se mi moc líbí obyč. Indio natur nebo cokoliv natur - teda podle obrázků. Ale záleží co bude mít člověk na sobě že?

Ty modrý vlny se mi taky moc líbí!

Radši jdu, ještě mě donutíte zas někde čumět (i když vím, že nic nekoupím, tak pak slintám a celou noc s emi o tom zdá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.2.10 20:07

Novire: já vlezu všude :)

Mě se motýlci teda líbí moc, uvidíme, počkám, třeba vychladnu :) Mě zase nechávali chladnou limitky doteď až na vločky, ale to byl úlet, v zimě je budu prodávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí