Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Hergot, že já sem lezla, doteď mě nenapadlo, že vlastně nutně potřebuju další šátek ![]()
Viking, to je nevyhnutelně výsledek čtení všech diskuzí podobného rázu ![]()
Já už tak potřebuju nějakou jarní šátkovou vzpruhu a ten Didymos furt nic ![]()
Cappy píše: Šátek ti snad sedne, ještě jsem nepotkala nikoho, kdo by na Zaru nadával
Myslím, že Lentilce vadí ty dlouhé cípy ![]()
Zara Ocean je taky úžasná barva ![]()
Saxana22 píše:
Chuanitko: a pro nás, kteří tě na ND nepotkaliJakou Zaru?
Purple ![]()
ginche píše:
Chuanitko jak dopadl vylet?
Co mi doporucite jako dalsi level po KsK
Neřvala
![]()
Zkus ten dvojitý kříž
Mně se líbí moc právě proto, že Markét můžu vytahovat a zas nasoukat, aniž bych musela šátek sundat.
Evelína píše:
Holky, jak ty barevne satky resite s oblecenim? Nerikejte, ze kvuli sladeni mate tech satku vicJa si rikala, ze bych sla do neutralni Natur barvy, ale ty barvy jsou moc hezky, tak je mi lito mit „jen“ Natur…
Já mám v plánu nosit barevnému oblečení béžové Leo a s tou Zarou se vždy sladím. Ale třeba zjistím, že potřebuju ještě další šátky ![]()
Viking píše:
Hergot, že já sem lezla, doteď mě nenapadlo, že vlastně nutně potřebuju další šátek
Já to zjistila taky až u čtení diskuzí ![]()
Ahoj holky ![]()
Taky se snažím šátek a oblečení ladit, což je tedy v zimě problém, protože mám sice x šátků, ale jenom jednu softshellku ![]()
Cappy: taky nerada válím cípy po zemi
Ale co se dá dělat, na zimu jsem pořídila nosítko Lilliputi, ale nějak se mi neosvědčilo, šátek je šátek ![]()
Viking: jo já kdybych nevlezla na ND, tak mám Šanami a končím
Ale zase bych pak třeba tolik nenosila ![]()
Chuanitka: a fialová, no je hezkej, ale mě tedy moc nenadchnul, ale třeba se k tomu dopracuju ![]()
Cappy: já zase třeba batoh neměla nikdy, mám vyskakující dítko, tedy teď už se trochu zcivilizovala a spolupracuje, tak se snad něco jednovrstvého naučíme ![]()
Ad vázání v terénu, znáte tohle video? http://www.youtube.com/watch?… Asi to chce mít šátek akorát dlouhý, což já mám až poslední týden, předtím jsem měla jen 4,7m, což je na mě moc a do kapes se mi nevešel.
Prosím o pomoc s podpisem. Už jsem objevila tlačítko zobrazit s/bez podpisu. Vytvořila jsem si metřík pro třetí dítě na stránkách jako Lentilka, ale kód, který se tam zobrazil nefunguje a na mail mi taky nic nepřišlo. Nevíte, co s tím?
Jinak Lentilka je pro mě nedostižný vzor elegance, já se aspoň snažím, aby se šátek a oblečení nemlátil, ale dítě k tomu už nedoladím. Ale když si k šátku ještě vezmu sukni, tak mi hned stoupne sebevědomí ![]()
Terem, video jsem neznala, super vychytávka ![]()
Sukni skoro vůbec nenosím, jen v létě, ale už mám dlouho v plánu nějakou hezkou sukni a boty a sako koupit
Už mě nebaví furt lítat v riflích a keckách, jako nic proti nim, ale chtělo by to změnu ![]()
Tak metříkový mail už přišel, v nastavení se zobrazuje, tak ještě aby byl tady. … A je tu! ![]()
Saxana: Aspoň nás fialových nebude moc ![]()
Terem: Já na zádech ještě nenosím, ale je to fakt šikovné
Já se hrozně moc těším, až přestane mrznout a vyrazím v sukni
A až nebudu šátek schovávat kapsou a budu ho ladit s ostatním oblečením. Akorát těch patnáct párů bot s podpatkama někam schovám a budu muset nosit boty bez ![]()
Už vás tady nějaký ten pátek sleduji… chystám se šátkovat, tak nakukuji pro rady.
Jaký šátek by jste mi doporučily? Myslím značku i délku. Měřím cca 163 cm a konfekční velikost mám asi tak 36-38.
A co říkáte na elastické šátky?
chuanitko - máš dobrou paměť
. Mně ty šátky nesedí ještě z více důvodů a znám takových lidí více, ale to je u každé značky. Co do vzhledu byla moje Infinity nádherná.
Terem - no děkuji děkuji, ale to snad bude přímo omyl
.
Video snad i znám, anebo znám jiné s šátkem v kapsách, už je to dlouho, co jsem to viděla. Já hlavně ale často vůbec žádné kapsy nemám.
Super metr
.
Monique - to jsi malinká (vlastně moje míry
). Délka 4,2m na veškeré úvazy s přehledem.
Elastické šátky - pro někoho, kdo ještě vůbec nevázal, a navíc chce vázat kolébky jo. Pro někoho, kdo chce vázat hned svisle ne, a ten, kdo je odhodlaný vytrvat více než prvních pár měsíců, taky nepotřebuje. Začátečníci si elastiky často chválí, ale pevný šátek je pevný šátek. Od toho se člověk k elastiku nevrací ani když má doma znova miminko.
chuanitka píše:
Madličko, ty to chceš na dvojčata?
kdepak, chci to pro kamarádku, chlapečkovi se nelíbí v nosítku a chtěla vyzkoušet šátek. Ale natolik nadšená, aby šla někam na kurz není.
Já jí na něj dost přesvědčovala před porodem, mám malou sestru a ta se nosila hodně, byla tam spokojená.
Já šátek koupila na to když bude jedna spát a druhá brečet, že jí unosím. no v kolíbce řvou a v KsK neusnou, respektive stejne rychle / pomalu jako v posteli, tedy nešátkuju.
Taky nekdo mate problem s autosedackou. Pote co jsme zacaly velmi aktivne satkovat, odmita v ni sedet…rve jak tur a kouka na me, jako, co sem ji to proboha udelala ![]()
Monique: já jsem s elastikem nenosila, tak neporadím, nosili jsme rovnou v pevném, ono jde také oto, kolik chceš do šátku investovat ![]()
Lentilko: co je prosím toto za úvaz? http://www.youtube.com/watch?… vypadá to docela nosně
Večer zkusím s medvědem ![]()
Chuanitka: no u nás i kdybych měla růžovej s hvězdičkama, tak stejnak nosím sama, šátkařek (venkovních) tu moc není, znám vlastně jenom jednu a ta už nenosí…
Saxano, ten úvaz vypadá dost podobně jako Kapsa na záda
Jako není to kapsa, ale rozdíl je jen v tom, že na začátku vedeš u kapsy cípy pod ramenama, né? ![]()
U nás je pár šátkařek, ale všechny skončily cca kolem půl roku věku dítěte.
Za to klokanek tady po městě potkávám až moc ![]()
A ještě mě ty maminky umí tak kásně vytočit, když za mou přijdou a pochlubí se mi, že TAKY NOSÍ
![]()
V takovém případě nemám slov ![]()
Cappy tak klokankujici nosicky jsou fakt zvlastni. Jednou sem v minus deseti videla matku jak ma asi 2m dite zavesene v klonkanku oblicejem ven a to jeste pres bundu. Chudak dite nejenze koukalo dost vydesene, ale melo na sobe jen jakoustakous kombinezu a musela mu byt hrozna zima. Zato matka mela kratouckou bundicku, fesne podpatky, atd. Lidi sou ruzni..........