Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
15.2.10 13:59

Evelino: věř mi, že pokud budeš mít jeden super šátek, tak budeš tahat pořád ten a po levnějším nevzdechneš :)

Ginche: no teď momentálně novej nepotřebuješ, tak pak na léto, ale ty sis koupila vlny ne? No tak to budeš muset koupit len, aby to mužskej pochopil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
15.2.10 15:21

Saxony vlny uz sem poridila ted, jen me lehce stve, ze kvuli chlapovi sem vzala sestku, kdyz by mi stacila petka. Tak snad v lete ho udolam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
15.2.10 15:42

Ginche: no právě a vlny jsou letní ne? A šestku upotřebíš, neboj. A přeji ti, aby tvůj chlap nosil víc než můj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
15.2.10 16:14

saxanoTak ja ti teda budu verit :-D Chlap nosi hlavne, kdyz mam jizdy, nebo v pripade nocni krizovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.2.10 17:27
Saxana22 píše:
Chuanitka: a jak moc chodíš po vesnici ven s šátkem? Já teď kor v zimě v podstatě vůbec, to jdeme na boby nebo procházku. Když jdeme do města, tak tedy šátek. Tak nějak mi přijde, že tady není kam chodit :( A sama do lesa se bojím, kdyby se mi něco stalo nebo tak…

Jdu na procházku po vesnici, protože do lesa (nebojím se) to mám po uježděné cestě a tam se bojím uklouznutí :oops: Teda už je to lepší, začíná tát. Chodím vlastně každý den někam, buď pomoct k chlapovi do práce nebo k někomu na návštěvu nebo jen tak courat :)

Saxana22 píše:
Evelino: věř mi, že pokud budeš mít jeden super šátek, tak budeš tahat pořád ten a po levnějším nevzdechneš :)

Chceš říct, že budu courat po lese se Zarou a na Storcha ani nevzpomenu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
15.2.10 18:14

Holky, tak jsem dneska po týdnu šátkování musela Marka šoupnout do kočárku a kdybyste viděly ten pohled… Sice neřval, ale celou cestu na mě z toho kočáru naprosto nešťastně koukal, jako „to snad nemyslíš vážně, tady mám fakt ležet???“
Tak asi ten kočár zítra zase zůstane doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
15.2.10 19:11

Chuanitka: tak to máte asi větší vesnici než my, já bych tady musela chodit pořád dokolečka :mrgreen: Ale nosím každý den doma :) A když máš Storcha, tak asi budeš fatk nosit obojí. Já mám doma ještě Šanami, ale co je doma Didy, tak jsem měla Šanami asi 2× a z toho jednou u ohně na čarodkách :)

Bohunka: to znám :) Ale jinak Nina, ač nošené dítě, kočárek uznávala, tedy pouze na spaní, jinak to nešlo, doma nespala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
15.2.10 19:23

Bohunko tak to mame uplne stejne, jen Sofia v nem rve.......takze sme ho zcela zavrhli :mrgreen:

Jo holky poradte, do ceho navlict na ven do KsK, mame dve kombinezi jednu hooodne teplou{kocarkovka}, tu sem zavrhla a druhou tensi{bavlna 80 a polyester 20}, ale ja mam radsi vsechno prirodni. Tak nevim, do ceho ji oblict. Nejorsi sou zipy, furt se ji otiskuji na oblicej :evil: Jinak protoze doma furt satkujeme, nemuzeme jine oblecky nez 100 bavlna{spoustu vecicek sme dostali a ted se nam hold nehodi}.

Příspěvek upraven 15.02.10 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.2.10 19:25
BohunkaP píše:
Holky, tak jsem dneska po týdnu šátkování musela Marka šoupnout do kočárku a kdybyste viděly ten pohled… Sice neřval, ale celou cestu na mě z toho kočáru naprosto nešťastně koukal, jako „to snad nemyslíš vážně, tady mám fakt ležet???“
Tak asi ten kočár zítra zase zůstane doma :lol:

Hm, tak to abych začala kočát trénovat… přece jen když přijede tchán a vezme Markét na procházku, není to úplně marné :D Nebo že bych naučila tchána šátkovat? :mrgreen:

Saxana22 píše:
Chuanitka: tak to máte asi větší vesnici než my, já bych tady musela chodit pořád dokolečka :mrgreen: Ale nosím každý den doma :)

Asi 650 obyvatel… ale na rozlohu se mě neptej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
15.2.10 19:56

Gihche: my nosili ve flízovém (nevím, jak se to píše) overalku :) Sice je flíz taky umělej, ale mě je sympatickej :)

Chuanitka: tak to je asi jednou tak velké jako naše dědina :) U nás fakt 5 minut a jsi v lese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
15.2.10 21:16

Holky, tak kamaradka mi napsala, ze satek, co jsem mela pujceny je Girasol. Takze to asi neni nejhorsi, ze? :think: Na me byl ale asi moc tlusty (navic jsem to zkousela v kvetnu a cervnu, kdy byly docela vedra). Ted jsem zabrousila na ND, kde je o nem diskuse a je prirovnavan k tem tlustsim. Tak pokud bych se odpichla od tohoto, tak by mi Dolcino ci Zara mely co do tenkosti vyhovovat vic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
15.2.10 21:21

Evelína: nemám zkušenosti ani s jedním, ale myslm, že Zara se neřadí mezi tlusté šátky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.2.10 08:45

ginche: A ty ji nosíš pod bundou?

Saxana: A já myslela, že menší vesnice než ta naše neexistují :mrgreen:

Evelína: Taky jsem vyčetla, že Zara a Dolcino jsou tenčí. Ale vlastní zkušenost zatím nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
16.2.10 09:25

Ginche, jaké oblečení do šátku v zimě?
Bavlna je fajn, ale zkoušela jsi merino vlnu?
Pokud nechceš dávat malé milion vrstev a chceš, aby byla oblečená opravdu teple, tak za mě říkám: VLNU!!!
Je to sice trochu pálka, ale já vlnu miluju.
Vlněné body, vlněné svrchní kalhotky Longies, vlněná sloní čepice + samo nějaké vrtsvičky z balvny jako mikinka a tepláčky, ale přímo na tělíčko vlnu.
Ještě se mi nestalo, aby byl Maty studený.
Na to vše dávám teda ještě zimní kapsu, ale i tak se mi zdá, že toho na sobě moc nemá.
Neodvedu si představit, že bych vázala na záda 12kilového samce v mega tlusté kombinéze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
16.2.10 09:29

Chuanitko vazu pod bundu, zatim ma 4,6 kg tak se mi tam vejde
Cappy merino vlnu sem jeste nezkousela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...