Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Holky tak jsem si dala inzerát do ND a už se mi ozvala jedna paní, tak že budu mít asi Deluxku. ![]()
Katy2:Mně se kapsa nezdá kvůli těm návlekům, přece nemůže mít stejnou velikost pro mou Markét a pro roční dítě ne?
Ale koukám, že už máš problém vyřešen ![]()
Cappy píše:
Chuanitko, tvoje malá musí být asi dost hodná, začala jsem šátkovat, když byly Matymu 4 měsíce a dvojitý kříž jsme nevázali nikdy, protože se mi ten úvaz nezdál dost pevný, Maty je odjakživa divočák
My s šátkem většinou jen cestujeme a procházkujeme, tak to je hodná
Začaly jsme, když měla deset dní. A taky mi ten Storch přijde hodně pevný a látky pod zadečkem a u nožiček má dost, prostě pocitově to je OK ![]()
Je to napínavé? ![]()
Další obrázky tady:
www.chuanitka.wz.cz/zara2.jpg
www.chuanitka.wz.cz/zara3.jpg
Navázanou ji vyfocenou nemám, protože moje červené triko, fialová zara a Markét v modrém, to moc nejde dohromady
Ale dodám co nejdříve.
A technické informace pro Monique: v pohodě uvážu dvojitý kříž i KsK. Mám velikost 38-40 a dvojky prsa, Markét má momentálně 6kg a velikost 62-68.
Cípy jsou fakt dlouhé, asi 60 cm. Takže na vázání vlastně zbývá 3,60m. Ale mně to ještě nějakou dobu stačit bude, kdybych objednala tu delší, asi by na nás byla moc ![]()
A je krásně hladká a tenká už teď, ještě nová ![]()
Moc se těším na fotky úvazu.
Balíček teda nádhernej, to potěší když to takhle přijde že? Úplně slintám :slintacísmajlík
Chuanitko: moooc krásně zabalenej balíček
A jsem zvědavá na fotky v úvazu ![]()
Suviku a když jsem vám dávala do plínek fotku zabalené Zary, když jsem ji posílala Páji, tak sis nevšimla
![]()
To je zajímavý, to jsem taková bachyně, když se Zarou 4,2m nenavážu Kříž s kapsou, abych udělala uzel ještě před začátkem zkosení?
![]()
Cappy neboj, to víš že všimla
.
Jinak já jsem s Didymosem 5 měla taky trochu probs u KsK uvnitř. Navázala, ale zbylo mě tak 5 cm a občas mi přišlo, že kvůli tomu malýho dotahuju až moc. Takže už ať mi dojde ta šestka, já se snad nedočkám! Až na konci února.
Katy: myslím, že s kapsou MaM budeš spokojená a pak jí prodáš o něco levněji stejně jako tamtu Noname ![]()
Cappy: a neutahuješ to málo? ![]()
Suvik: na mě je ta 5tka taky akorát, dneska jsem vázala DH s medvědy, ale je to nějaká kratší 6tka, přes kombinézu musím fakt pořádně utahovat, aby to vyšlo
A ty sis objednávala to indio přírodní? Jestli se teda zase nepletu hihihi ![]()
chuanitka
děkuji moc za info…
Vemu si tu 4,2 … počkám si na nějaké foto TRIgreen a pak kdyžtak objednám. Zara to bude určitě, jen si nejsem jistá tím TRIgreen, když na každé fotce vypadá jinak.
Saxi jj, indio přírodní, pamatováka máš dobrýho. A moc se mi líbí ty vlny aqua. Chjo! I to Indio Ibišek. I ty Zary jsou hezký. Nene, už jsem zas nebudu nakukovat nebo to dopadne jak na plínkách, nakupuju takový, který by mě v životě jinak nenapadly… ![]()
Saxano, málo neutahuju, to už mám docela v ruce ![]()
Možná tam hraje roli i to, že mám 175cm a v horních partiích jsem prostě baba
![]()
Mám vel. E minimálně.
Jako se Zarou 4,2 uvážu prakticky vše, ale to by byl uzel až na těch zkosených cípech a to mi přide škoda.
Jinak bych se ráda přidala k tobě s objednávkou, ale tento měsíc to nebude ![]()
Suvik, tak co, vše v pořádku? Balíček dneska ještě nepřišel, já se ták těšila ![]()
Nepochlubila ses s tím příridním Indiem ![]()
Matymu se nelíbí - nebere ho jako šátek, když vemu do ruky Indio, tak zdrhá a nechce se moc vázat, ale když vemu Hoppa, tak za mnou letí a už se po mě sápe, že chce nahóru ![]()
Tak přišla mateřská a mám objednané vlny přírodní
Se těším ![]()
Suvik: a to s vlnou? Taky jsem o něm přemýšlela, ale nakonec jsem vzala vlny - na léto budou super ![]()
Cappy: tak jindy, už jsem to objednala
A já dávám Nině vybrat, v čem se bude nosit ![]()
Jo Cappy: na fotkách tedy nepřijde, že jsi tak vybavená, tak to na DH budeš potřebovat fakt kotell látky co…