Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
18.2.10 17:35

Cappy: A prozradíš, kolik je ti let? :wink: Já bohužel zůstanu asi u jednoho dítka :( Chlap už nějaké potomstvo má a další už nechce :nevim:

neczuz: A jakého Storcha máš?

Holky, já nejsem schopná nás s tou Zarou vyfotit :zed: Fotky přes zrcadlo jsou mázlé, i když použiju blesk a ještě jde vidět ta špína na zrcadle :mrgreen: Nebo se netrefím a vyfotím něco jiného :lol: Takže nejlepší z těch hrozných fotek přikládám… Představu si uděláte, ale na pokochání to fakt není :( PS: nechápu, jak to ta Len-til-kah dělá, že se vyfotí :think: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.2.10 17:50

Mám Storcha pruhy Vicky. Chtěla jsem něco veselého. Na toho mýho otesánka jsem musela pořídit něco festovního, co ho časem unese. Má v 5ti měsících 8 kilo a každý měsíc přibírá kilo, takže to vypadá, že v roce bude mít 15. :mrgreen: Fotka bude časem. Taky obdivuju Lentilku, že se dokáže tak hezky samofotit a ještě u toho tak dobře vypadat.
K tomu merino oblečení - co doporučujete pořídit? Na začátek bych šla asi do nějakého body… Je teď na jaro lepší koupit s dlouhým, nebo stačí krátký. Mohla by 1 velikost vydržet i na léto?

• Citovat
  • Upravit
14721
18.2.10 18:09

neczuz: To je žlutý šátek? Mně žlutá nesluší, jinak bych do ní určitě šla :palec: Jinak u nás na říjnové diskuzi jsou děti, které měly 8kg ve 3 měsících, tak buď v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 18:14

Chuanitko, věk - to je věc, kterou nerada prozrazuji.
Trpím takovým komplexem, že když prozradím, kolik mi je, někteří lidé na mě změní názor - už jen kvůli předsudkům, protože jsem mladá matka :-( :nevim:
Doufám, že mě neodsoudíte, je mi 20, ale díky okolnostem se cítím na víc.
S ostatními mladými maminkami si moc nerozumím :nevim:
Cítím se fajn mezi 25 let a výš :wink:
Proto si myslím, že do 30 let stihnu klidně ještě dvě děti, když jsme začali tak brzy.
Ale jak už jsem psala, nejdřív práce, vlastní bydlení a pak potomstvo.

Ten dvojitý kříž je fakt dost „odvážný“ úvaz :lol:
Já se v podlední době necítí jistě, pokud okolo sebe a hlavně Matyho nemám šátek omotaný víckrát než jednou.

Merino oblečení - jak už jsem psala, koupit raději větší velikost.
Vlněné body mám - je to vel. 86/92 a zdá se mi maličko menší.
Když se koupí větší, dítě do toho doroste ;-)

Já teď právě koukám po merino tričku pro mě, aspoň bych se tak nepotila, uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.2.10 18:51

Chuanitko, barva je moc pekna :palec: Jak by si porovnala Zaru a Storcha? :-D

Cappy, ja jsem taky spis mladice (24) :wink: Mne to prijde vlastne uzasny, jak se tu obcas vyskytne vekovy rozdil mezi maminama treba i 20 let a vsechny resi to same :lol:

Ja jsem zatim nadesna z overalku z kratky nebo s dlouhym rukavem bez slapek, nikde mimco neskrti a je snad dostatecne pohodlne :-D http://www.branakdetem.cz/…v-bundle.htm

Příspěvek upraven 18.02.10 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 18:56

Evelíno, myslíš, že všechny maminky bez rozílu věku řeší to samé?
Já si to právě nemyslím.
Mám ve svém okolí dvě mladé maminky a absolutně si spolu nemáme o čem povídat.
Tohle je podle mě zajímavá diskuze :cert:
Nechápu takové mladé naivní holky, které do toho jdou dobrovolně.
Spíš mi připadá, že 90% mladých matek si dítě pořizuje jen proto, že to jejich kamarádky nemají.
A právě takové pak vrhají špatné světlo na ty mladé mamči, které se fakt snaží :-(

Uff, tak jsem se vykecala :mrgreen:
Tohle mi opradvu leží v žaludku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.2.10 19:35

Cappy, ja to myslela tak, ze prave dite muze mit jak dvacitka, tak i zena o dvacet let starsi a ty plinky a kasicky je holt resi vsechny. Nerikam, ze si nutne musi rozumet a mit stejny pohled na svet vsechny mlade maminky nebo naopak vsechny ve zralejsim veku :wink:

A na tu diskusi uz jsem mrkla odpoledne a prislo mi to ani nevim, zda usmevne nebo smutne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.2.10 19:36

Na didymosu jsou nové limitky, indio už mám objednané a zaplacené :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.2.10 19:38

Novire a který? To kobaltový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 19:49

Tak jsem se běžela kouknout na stránky Didymosu a nijak zvlášť jsem se nezamilovala :nevim:
Počkám, až to bude v ČR, první Zara a pak až nějaký Didy :mrgreen:

Evelíno, co se týče těch mladých maminek tady u nás, tak si s nimi nemám co říct, protože ony kašičky ani nic podobného neřeší - bohužel. O to se starají jejich maminky, nejen o kašičky, ale většinou bohužel i o díťátka :-( Zastřeli je málo :pocitac:

Novire, tak které Indio? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.2.10 19:49

Cappy: Aha, tak nemusíš mít dvojčata, abys to do třiceti stihla :lol: Jinak tvůj postoj chápu a musím napsat, že jsem tě podle psaného projevu a názorů považovala za starší, teď tím nemyslím, že my starší bychom psaly a myslely nějak lépe, ale třeba já ve dvaceti byla dost trdlo… no prostě snad pochopíš, co tím chci říct :D

Ty jsi proti dvojitému kříži fakt zaujatá :lol:
Já s ním nemám problém, Markét se v šátku moc nemele a ručičky má schované a spíš si občas jakoby protáhne nohy a zas vrátí do původní polohy, což v KsK nemůže… a myslím, že ji mám navázanou pevně, protože když se předkloním, tak to drží.
Třeba časem Markét „zdivočí“ a budu muset přejít na něco jiného, ale zatím je OK :wink:

Evelíno, srovnání po mě zatím prosím nechtěj, až se Zara zanosí, tak to zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.2.10 19:57

Cappy, i to se bohuzel stava :-( Ale vidis, tady na emimi jsou zenske ruzneho veku a o deti se zajimaji, staraji a hledaji pro ne to nejlepsi - neznamena to ale, ze se budou muset ve vsem shodovat, ze? :wink:

Kdyz zacinam videt ty dlouhe cipy u Zary, tak se bojim, ze me to bude za chvili otravovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 19:58

Chuanitko, zaujatá né, ale jen nedůvěřivá :oops:
Prostě mi u toho úvazu chybí kapsa, nic ve zlým, ale já potřebuju mít navázaný víc pevnější úvaz :-)
Však počkej, ať se ti ta tvoje dračice rozjede na plný plyn, to pak taky nebudeš chápat, jak může dvojitý kříž stačit.
Malá je fakt andílek, když drží ;-)

Chápu, jak jsi to myslela.
A je fakt, že většinou podle psaného projevu poznáš, co píše dospělá ženská a co ještě „pískle“.
Já bych řekla, že jsem takový mezistupeň :think: (snad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.2.10 20:02

Ahoj holky… :)
já koukla taky na tu diskuzi a spíš mi to na první pohled připadalo, že si nějaké pubošky dělají strandu a hltají co jim dospělačky odpoví na tak banální otázku, ale mohu se mýlit.

Jinak čekám až bude k mání v čechách Zara TRIgreen a jestli bude i na normal fotkách vypadat dobře tak si ji vemu. Jinak vemu Zaru Candy.

Dneska jsem byla na kontrole a prý jsem otevřená na jeden prst… tak jsem zvědavá jak dlouho se ještě budu tahat s tím baťohem :)

A k věku… mě je 25 a sama se nějak cítím na míň, ale možná to je jen můj pocit. Možná se to změní až se malá narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.2.10 20:06

Evelína: Jo, dlouhé jsou :) Kdybych chtěla jen jeden šátek, asi bych Zaru nebrala :think: Zatím na mě působí, jako že je „na parádu“ a na ty svatby, jak jsi psala :D

Cappy: Jaký máš názor na dlouhé cípy ty?
Já spíš obdivuju některé, jak skvěle dokážou formulovat názory (třeba Judycum). A věk? Občas se opravdu objeví zvláštní dotazy :zed: , ale když poznám, že je zakladatelka mladá, přistupuju k tomu jinak…
Já fakt byla trdlo, v osmnácti nám s přítelem praskl kondom a jeli jsme na pohotovost, aby mi něco dali a já sestře hlásím: „Já už jsem asi hodinu těhotná“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí