Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
18.2.10 20:13

Ahoj holky, tak díkybohu mě nechávají nové limitky chladnou :)

Chuanitka: no na fotce ta Zara vypadá dost tmavá a taky jsem proti dvojitému kříži zaujatá :mrgreen: Nebo ho neumím, mám radši vícevrstvé úvazy :)

Cappy: myslím si, že na věku se nedá stavět absolutně nic… mě je 25, ale abych řekla pravdu, tak s většinou stejně starých si taky moc nerozumím… Ale neznamená to, že si nemůžu skvěle pokecat s 20ti letou holkou :) Myslím si, že je to hodně o zkušenostech, o postojích a celkově o životní situaci… Já se zase nerada bavím o svých postojích, otom, proč nemám kočár, o knížkách od Jordánové, atd, atd, prostě radši mlčím…

Jinak z Merinovlny nic nemáme :( Já mám jedno tričko od Engela s hedvábím a potím se i tak, ale zase to strašně rychle schne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 20:15

Tak Zaru bych si ani nenavázala, když šůruju po bytě a uklízím nebo vařím :lol:
Na to je opravdu až moc krásná, abych ji nějak poškodila, na parádu je úžasná :palec:

Chci teď tu Zaru delší, abych ji mohla otestovat i ve vícevrstvých úvazech na záda.
Cípy mi nevadí, mně se líbí :-D
Ale chápu, že někomu se to může protivit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 20:19

Saxano, vy doma nemáte kočár?
Ani když byla Nina mimi jste ho nekupovali?
Jsem zvědavá a líbí se mi ta myšlenka „bezkočárkového“ dítěte ;-)

Proč se nerada bavíš o svých postojích?
Já se svým kamarádkám třeba nemůžu vykecat, protože je třeba látkovky ani šátky moc neberou, proto prchám sem, kde mi rozumíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.2.10 20:23

Cappy, tak to jsme na tom stejně, já když někomu povím že chci látkovat tak se na mě divájí divně… A že to nevydržím a že budu ráda za papírovky a tak. A nechápu to, proč lidi takle hned nad každým zlomí hůl.

Ty šátky z německa jsou z druhé ruky nebo druhá kategorie? Něco bych tam vybrala, rpotože je fakt, že se Zarou nebudu lítat při uklízení bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:25

Cappy: máme dokonce 2 kočárky :mrgreen: Ale jeden je už na půdě, ze začátku jsme jezdili s kočárkem, šátkovali doma, pak už jenom šátkovali. Tedy byl boj se spaním, tak v něm venku spala, takže se využil. Pak jsme koupili druhý skladný, vlastně jako cestovní pojízdnou postýlku :) Takže kočár u nás - pro babičky a na spaní. Jinak si dokážu představit, že bych byla absolutně bez kočárku. Co se Ninuška naučila spát doma, tak v tom nevidím problém. Ale občas se to hodí, třeba když jsme měli bý načas na oběd (taťka měl 50), tak jsme jí dali spát do kočárku a pak jí převezli, atd, atd…

A mé postoje: pokud se otom budu bavit s člověkem, který se oto zajímá, bude se chtít něco dozvědět, tak se s ním bavit budu. Pokud se mi ale bude snažit vnutit postoj typu: v kočárku jí je líp a pod, tak se s ním prostě bavit nebudu. Vlastně se s kamarádkama o šátkování, o Jordánové, o KK a tak dál nebavím, protože nejsou na stejné vlně, ale nekecáme si do ničeho a respektujeme se… Opravdu mi tady chybí nějaká spřízněná duše, se kterou bych mohla kecat jako s vámi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:29

Monique: klid, oni tě budou odrazovat i pak, ale pokud jsi přesvědčená, že to tak chceš a že je to pro vás pro oba to pravé, tak je to tak správné :)
A vyprošuji si nazývat šátky od Didymosu šátky na uklízení:mrgreen: To jak jsem dávala odkaz já, jsou sonderpreise - šátky s malou vadou a nebo vrácené šátky, tedy jsou nové… Kdyžtak sleduj na ND http://www.nosenideti.cz/…iewtopic.php?… odkazy na šátky z druhé ruky. Nebo pokud bys chtěla pruhy, tak mám jedny doma k prodeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 20:30

Monique, přesně takovábyla moje matka.
Když mi přišel domů první šátek, tak jsem si vyslechla, že jsem pořídila drahou hadru pod dveře :roll:
Po čase pochopila.
Na látkovky měla taky blbé kecy a teď už to bere jako samozřejmost, dokonce ještě svoje kamarádky přesvědčuje, jak je šátkování fajn a že látkování je lepší než papírovky :lol:

Taky my tady u nás chybí spřízněná duše :-(
Táák jsem se těšila, když přišla švagrová s tím, že je těhotná, že bude naladěná na stejnou vlnu, protože se vždy zajímala o to, co dělám, ale ee, nemá zájem, takže si dávám pohov a nebudu jí do ničeho kecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.2.10 20:33

Jojo, to kobaltové Indio :-) Furt čekám na holčičí limitku, tahle je sice modrá, ale ta řůžová tam je :lol:

AD věk - moje mamka měla mě a ségru do dvaceti, ve třiceti otěhotněla a měla bráchu. Vykládala mi, že vždycky na gyndě dávala průkazku tou úvodní stranou dolů, protože se styděla, že je jí už třicet a je těhotná… V poradně o ní sestřička mluvila o starší úzkostné matce. Dokážete si to teď představit?? Strašně mě udivuje ten posun ve věku prvorodiček během ani ne jedné generace. No, mě bude teď na jaře 31 :-) Látkování okolí taky nechápe, šátkování vzali na milost, až když se ukázala praktická stránka věci (dostanu se všude). Že jsem plínky nežehlila ani v šestinedělí mamce úspěšně tajím, stačí, když se klátila při pohledu do pračky, kde se praly bílé i barevné plínky dohromady :mrgreen:
Ale naše doktorka ani nemrkla, když jsem vybalila Aňulu v látce, má body k dobru :pankac:
Hm.. kecání s podobně smýšlejícíma lidma (maminama) mi taky chybí, tak se omlouvám za zaplkávání diskuze :oops:

Příspěvek upraven 18.02.10 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.2.10 20:34

no když vy tady jedete v tokovém high level šátků… že nevím, který je na uklízení dobrý :-D

už jsem tam koukala, líbí se mi docela Olaf ve velikosti 5. a vychází cca o 600 levnějc než u nás.

Jsme tady spřízněné duše všechny… by jsme tu diskuzi měli přejmenovat :) nebo si udělat uzamčenou skupinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:35

Asi tak holky :) Na šátkování už si tady u nás zvykli, nějak jim nevadíme, už ani blbě nekoukaj :) Ale děsně nerada jezdím do Liberce… jak ti lidi čumí, to je děs, jako v dnešní době už to snad zase tak divný není ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:38

MOnique: no řeknu ti to takhle, pokud vybíráš z takhle kvalitních šátků, tak ani jeden :) Ale pokud by jsi měla doma levnější, tak bys stejně brala Didyho a nebo Zaru :) Jo Olaf je hezkej, já mám k prodeji Martina v 6tce… http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… se tady vnucuju co :mrgreen: K ceně z němec musíš ještě připočítat ca 300 poštovné…

A zamknout, no holky, jak chcete, byla bych i pro, pokud by přibyl někdo další, tak ho pustíme, ale přeci jenom se tady začínám rozpovídávat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.2.10 20:39

No, a tos měla vidět, když jsem se tu v létě promenádovala s osmiměsíčním břichem a Tobíkem na zádech 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.2.10 20:39

Monique a na uklízení může být i z druhé ruky šátek ne? Já jsem koupila Didyho Iris za 1000,– a na německým e-bay se dají vydražit i za míň si troufnu říct.

Novire jsi mě pobavila s tím praním plínek a mamkou :-). Moje tchýně se zas epodivovala nad skladováním nasucho. Ale vzala v milost, když se dozvěděla, že je před praním ještě máchám :-). A to jsme teda zvědavá jak to bude vypadat v reálu, ten kobalt. Viděla jsi někde navázané už? Mě přijde, že ty fotky jsou často úplně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:40

Holky, jeslti to chcete zamknout, tak já se toho klidně ujmu, aspoň se to naučím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:41

Novire: takhle se tu snad budu promenádovat v létě, to se tady už vůbec zblázní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí