Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
18.2.10 20:43

Navázané právě ještě nikde nejsou, taky jsem hrozně zvědavá :-) Fotky dost často klamou, ta je fakt, ale jak psali, že je měňavý, tak to prostě musím zkusit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.2.10 20:46

8-o Saxano?? Můžem gratulovat?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:49

Novire: Neee já myslím, příští léto :mrgreen:

A navázaní motýlci se objevily taky, až když nebyly, tedy pro mě naštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588

no já na ND viděla inzerát že někdo prodá dva šátky ZARA Curry a Hoppediz La Paz za oba dohromady 3100kč.

Akorád neznám ten truhý co je to zač.

Já jsem zatím jen teoretik, jak v látkách, tak v šátcích. Taky nechci čč žehlit, takže to je v klidu, když vaše děti taky přežily. :) Mě straší že musím žehlit všechno oblečení i naruby i ponožky 8-o :roll:
Jsem zastánce toho, že v sušičce se ty bakterie spálí samy a stejně do té doby než to obleču tak tam ty bakterie naskáčou zas… tkaže je to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374

To jsem si prave rikala, ze Zara bude na slavnostni prilezitosti. Zacinam prave pokukovat i po satcich z druhe ruky, abych s nim mohla i do lesa nebo na poponaseni doma :wink:

Ja si taky myslim, ze stejne nazory a pristup k zivotu nejsou o veku :-D

Jinak u nas mamka byla spis pro latkovky, ze se tim setri zivotni prostredi a oni vlastne taky latkovali :-D Ja jsem zacala, ale museli jsme skoncit kvuli atopaku, ale segra (22) a svagrova (28) latkuji v pohode od narozeni :wink:

Ja bych s uzamcenim asi jeste pockala :nevim: Prijde mi, ze porad chodi nekdo novy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.2.10 20:52

Monique, lide nad tebou nelamou hul. Ale vidi, ze sis nevybrala tu prvoplanovou, nejlehci cestu a oni vedi, ze by radeji kvuli sve pohodlnosti volili tu nejjdnodussi. A je jim trochu stydno z toho a snazi se te dostat na „svou uroven“.

Saxano, kocik se obcas hodi, treba nakup se v nem veze moooc dobre 8-)

Jinak nevim, jak to mate doma s detmi, u nas jsem driv musela doma nosit, protoze bych neudelala vubec nic, ale od jiste doby si Mates vystaci tady sam, kouli se tu kolem a plazi se a me potrebuje malokdy.
Tesim se na jaro a leto, az bude noseni zas jen o tom, ze nahodim dite a pujdem, bez tech silenejch vyprav jak za polarni kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:52

Monique: já být tebou, tak koupím 1 z druhé ruky a podle toho, jak budete nosit a co vám bude vyhovovat bych kupovala další, vychází pořád něco nového :) A víš co čekáš?

Evelína: mě je to jedno, klidně zatím budu psát sem, ale ne všechno :mrgreen: Přeci jenom je to otevřená diskuse a tak sem může jít opravdu kdokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.2.10 20:54

A jóóó :oops: Tak to jo, mě nedošlo, že je to dlouhodobý plán :-D

Hopp La Plaz - tlustší, široký šátek, na uklízení podle mě bezva :-) krásné fotky má Zuzajda na ND:
 http://www.nosenideti.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:55

Čičinka: ano, jdeme proti proudu a lidi to nechápou, já zas nechápu, jak může máma jet s dítětem v kočárku a to dítě na ní ani nevidí, to mě přímo děsí…

A my, když byla malá menší, tak jsme chodily pořád ven v šátku, pak mě nepotřebovala, jakoby se mě nabažila a byla spokojená :) Teď si jí uvážu, když třeba vařím, nebo potřebuju něco dělat, ale musí to být aspoň trochu akční, jinak nevydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.2.10 20:56

Však s někým novým není problém, ne? Může napsat správci skupiny o přijetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.2.10 20:57

SAXANO, kočárek po směru taky nesnáším, sporťák jsem zásadně vybíral podle toho, že jde otočit… Nesnesla bych, kdybych na prcka neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 20:58

No, jenom aby to nedopadlo tak, jak tenkrát se mnou.
Zkoušela jsem se dostat za maminkama z Listopadu 2008 a neklaplo to, asi mě mezi sebe nechtěli, což mě mrzí doteď :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:58

Novire: souhlasím, myslím, že bychom pouštěly úplně v pohodě, jde mi jenom oto, že prostě nerada ventiluji svoje postoje veřejně, protože se mi to kolikrát vymstilo a nerada bych se tady s někým přela. Se divím, že sem nepřišla nějaká chytrá mamina a neříká nám, jak dětem škodíme a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 20:59

Cappy: to jsme my, to je divný… tedy já tam nechodím, tedy naše diskuse byla říjen/listopad 2008…

Novire: jj taky jsme tak vybírali golfky a řeknu ti, že to byl boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 21:03

Saxano, tak tam jsem se tehdá chtěla dostat.
Napsala jsem vedoucí a ta mi sdělila, že se poradí s ostatními, ale že by neměl být problém, už se ale nikdo ani neozval.
Už to neřeším, ale vím, že mě to tehdy docela mrzelo.
„přestěhovala“ jsem se sem z jiného fóra z jistých (veřejně neventilovatelných) důvodů

Příspěvek upraven 18.02.10 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko