Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Navázané právě ještě nikde nejsou, taky jsem hrozně zvědavá
Fotky dost často klamou, ta je fakt, ale jak psali, že je měňavý, tak to prostě musím zkusit ![]()
Novire: Neee já myslím, příští léto ![]()
A navázaní motýlci se objevily taky, až když nebyly, tedy pro mě naštěstí ![]()
no já na ND viděla inzerát že někdo prodá dva šátky ZARA Curry a Hoppediz La Paz za oba dohromady 3100kč.
Akorád neznám ten truhý co je to zač.
Já jsem zatím jen teoretik, jak v látkách, tak v šátcích. Taky nechci čč žehlit, takže to je v klidu, když vaše děti taky přežily.
Mě straší že musím žehlit všechno oblečení i naruby i ponožky
![]()
Jsem zastánce toho, že v sušičce se ty bakterie spálí samy a stejně do té doby než to obleču tak tam ty bakterie naskáčou zas… tkaže je to jedno ![]()
To jsem si prave rikala, ze Zara bude na slavnostni prilezitosti. Zacinam prave pokukovat i po satcich z druhe ruky, abych s nim mohla i do lesa nebo na poponaseni doma ![]()
Ja si taky myslim, ze stejne nazory a pristup k zivotu nejsou o veku ![]()
Jinak u nas mamka byla spis pro latkovky, ze se tim setri zivotni prostredi a oni vlastne taky latkovali
Ja jsem zacala, ale museli jsme skoncit kvuli atopaku, ale segra (22) a svagrova (28) latkuji v pohode od narozeni ![]()
Ja bych s uzamcenim asi jeste pockala
Prijde mi, ze porad chodi nekdo novy…
Monique, lide nad tebou nelamou hul. Ale vidi, ze sis nevybrala tu prvoplanovou, nejlehci cestu a oni vedi, ze by radeji kvuli sve pohodlnosti volili tu nejjdnodussi. A je jim trochu stydno z toho a snazi se te dostat na „svou uroven“.
Saxano, kocik se obcas hodi, treba nakup se v nem veze moooc dobre ![]()
Jinak nevim, jak to mate doma s detmi, u nas jsem driv musela doma nosit, protoze bych neudelala vubec nic, ale od jiste doby si Mates vystaci tady sam, kouli se tu kolem a plazi se a me potrebuje malokdy.
Tesim se na jaro a leto, az bude noseni zas jen o tom, ze nahodim dite a pujdem, bez tech silenejch vyprav jak za polarni kruh.
Monique: já být tebou, tak koupím 1 z druhé ruky a podle toho, jak budete nosit a co vám bude vyhovovat bych kupovala další, vychází pořád něco nového
A víš co čekáš?
Evelína: mě je to jedno, klidně zatím budu psát sem, ale ne všechno
Přeci jenom je to otevřená diskuse a tak sem může jít opravdu kdokoliv…
A jóóó
Tak to jo, mě nedošlo, že je to dlouhodobý plán ![]()
Hopp La Plaz - tlustší, široký šátek, na uklízení podle mě bezva
krásné fotky má Zuzajda na ND:
http://www.nosenideti.cz/foto.php?…
Čičinka: ano, jdeme proti proudu a lidi to nechápou, já zas nechápu, jak může máma jet s dítětem v kočárku a to dítě na ní ani nevidí, to mě přímo děsí…
A my, když byla malá menší, tak jsme chodily pořád ven v šátku, pak mě nepotřebovala, jakoby se mě nabažila a byla spokojená
Teď si jí uvážu, když třeba vařím, nebo potřebuju něco dělat, ale musí to být aspoň trochu akční, jinak nevydrží…
Však s někým novým není problém, ne? Může napsat správci skupiny o přijetí…
SAXANO, kočárek po směru taky nesnáším, sporťák jsem zásadně vybíral podle toho, že jde otočit… Nesnesla bych, kdybych na prcka neviděla.
No, jenom aby to nedopadlo tak, jak tenkrát se mnou.
Zkoušela jsem se dostat za maminkama z Listopadu 2008 a neklaplo to, asi mě mezi sebe nechtěli, což mě mrzí doteď ![]()
Novire: souhlasím, myslím, že bychom pouštěly úplně v pohodě, jde mi jenom oto, že prostě nerada ventiluji svoje postoje veřejně, protože se mi to kolikrát vymstilo a nerada bych se tady s někým přela. Se divím, že sem nepřišla nějaká chytrá mamina a neříká nám, jak dětem škodíme a tak…
Cappy: to jsme my, to je divný… tedy já tam nechodím, tedy naše diskuse byla říjen/listopad 2008…
Novire: jj taky jsme tak vybírali golfky a řeknu ti, že to byl boj…
Saxano, tak tam jsem se tehdá chtěla dostat.
Napsala jsem vedoucí a ta mi sdělila, že se poradí s ostatními, ale že by neměl být problém, už se ale nikdo ani neozval.
Už to neřeším, ale vím, že mě to tehdy docela mrzelo.
„přestěhovala“ jsem se sem z jiného fóra z jistých (veřejně neventilovatelných) důvodů
Příspěvek upraven 18.02.10 v 21:04