Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Katy, Deluxe za 1000? To už je snad i lepší koupit si novou!!
S celoročkou nemám zkušenosti ![]()
Cappy: no tak to potom chápu, my jsme postavili baráček. Vlastně u prvního výkopu jsem už byla těhule (to jsem nevěděla), takže roste společně s Ninou. Bylo to tedy strašně náročné, nikomu to nepřeju, ale ustáli jsme to a je nám fajn
Přeji ti, ať si co nejdříve vyřešíte bydlení ![]()
Saxano jj, deluxka je celá černá, mě furt právě odrazuje ta černá barva.
Jo a sekla jsem se je za 900kč, používana jen kráce, ještě ani nevypraná, tak fakt nevím kteoru vzít. Ta hnědo zelenkavá se mi taky líbi a je pravda, že za deště ven chodit fakt nebud. ![]()
Katy: já jsem původně chtěla Deluxku, ale nechtěla jsem černou… mám jenom zimní, celoroční by byla možná lepší no… A deštník to jistí ![]()
Celoročka je jen takový baloňák s fleecovou podšívkou. Jako další vrstva pod bundu nebo když je ve stínu ještě stdueno a na sluníčku už teplo.
Katy, je fakt, že v dešti stejně camrat nebudete, tak co, skoro mi ted prijde ta delux zbytecná
No mě se zdá že deluxe a celoročka vypadají stejně, jen s tím rozdílem, že deluxe má tu membránu a celoročka ne.
Katy: no deluxka má tu membránu no… ale stejně to promokne, před menším deštíkem ochrání podle mě každá kapsa
Katy, to, cos napsala, je rozdíl mezi zimní a Deluxe ![]()
Podlě me je celoroční určitě tenší než zimní.
No a barva byt o měla být asi tato.....jsem napsala paní at mi pošle fotku.
http://www.ditezeskatulky.cz/…at/13026.jpg
Celoroční je nejtenší, když nemáš nosicí bundu, je ti v zimě naprd.
Katy, asi bych šla do té zimní, užijete ji podle mě víc než tu delux, když bude takové to chladnější jaro, tak by byla delux asi moc, nebo bys tam Elču musela mít hodně málo oblečenou, což by zase bylo nepraktické, kdybys ji někde vyndavala
Ahoj holky, dnes poprve cesta MHD
Byly obavy, ale nakonec dobry Sofi koukala na vsechny kolem, lidi na nas a jednu pani sme zaujaly natolik, ze se s nami dala do reci a hrozne se ji satkovacka libila ![]()
Mam kapsu MaM, ale vubec ted netusim, jestli zimni, deluxe nebo celorocni
Vim, ze je z venku cerna a vnitrni flees je hnedy
Akorat my ji skoro nepouzivame, v zime jsme moc nenosili, ale jsem rada, ze ji mam, kdyby nahodou ![]()
Hmm, tak paní mi psala, že sama neví zda je ta hnědá celoročka či zimní, ale říkala že u prvního mošence měla deluxe a že tu co teď prodává tu hnědou, tak prý není o nic tenší, tak že to bude ta zimní, jestli jo, tak jí beru, k večeru pošle fotku, prodává ji za 600kč, má jí z druhé ruky, koupenou jako min. no šenou a sama jí měla jen pár krát, protože koupili bundu a kapsu už má na nic.