Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
17.2.10 09:27

Monique: já bych ráda poradila, ale znám jen Didymos… A jsem prostorově výraznější a Ksk jsem vázala s 4,2 úplně v pohodě, tedy s maloškem… tak nevím no… Cappy asi poradí víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.2.10 09:31

taky přikládám jednu fotku, vázala jsem obyč batoh se zarou 4,2m a to, co trčí vepředu už jsou cípy!!!!

Tedy ten kratší ;-)

Ještě si počkej na Chuanitku, ta si taky objednávala Zaru, třeba ti řekne, že ta délka stačí.

Já mám teda vel. 38/40 a jsem vyšší, ale ta 4,2 u Zary ee, kdyby to byl Didy, tak v pohodě, ale Zaru potřebuju nas ložitější úvazy delší.

Foto odstraněno, ať to tu zbytečně nezavazí

Příspěvek upraven 17.02.10 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.2.10 09:38

Tak když chci aby mi vydržela, protože to bude moje srdeční záležitost s prvním šátkem vůbec… tak rači zaru delší?
Počkám co poví Chuanitka.. stejně ho teď u nás nekoupím… jedině přímo z norska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.2.10 09:43

Monique, já chci teď tu Zaru delší, abych mohla vázat více složitějších úvazů na záda.
Saxana ti jistě taky potvrdí, kolik je potřeba látky na 2Hammock ;-)

Před chvíli jsem zkusila uvázat s tím mým drobkem Kržíž s kapsou na břiše, vázala jsem s Hoppem 4,6m a pravda - šátek jsem měla u kolen, ale když jsem si přimyslela ty dlouhé Zaří (bože to je slovo :oops: ) cípy, tak to bylo vlastně OK :think:

Počkáme ještě, co řekne Chuanitka.

Mně se prostě blbě váže už na cípech, tak chci mít uzel vždy ještě před jejich začátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.2.10 09:55

Tak už jsem zjistila kolik bude TRIgreen stát u nás… psala jsem přímo na ND dotaz… u 4,2 to bude cca 2840 kč. Dají mi pak vědět až šátky dorazí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
17.2.10 10:01

Holky, určitě, na DH je strašná spotřeba látky, ale nevím, jeslti není lepší koupit šátků víc, teď bych vycházela z toho, že se bude používat na maloška… Já teď koukám po kraťasech, v sonderpreise je jich kotel a nevím, který vybrat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.2.10 10:04

To jsi se ptala přímo Věrky?

Tak jsem teď vázala ten kříž ještě s Didym 4,2m a u mě to bylo už na hranici.

Už tady o tom píšu dost, tak už končím, já bych prostě radši vzala větší, ale na mě nedávej, nechci, abys mi pak třeba nadávala, že jsi měla vzít menší :oops:

Zkus hodit dotaz ještě na ND, Zaru jich tam má hodně, třeba ti poradí líp ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
17.2.10 10:06

Cappy: já mám taky KsK s 5tkou od didyho akorát a vážu na cípech, ale mě to nevadí… Možná fakt radši větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.2.10 10:07

Jo já se ptala přímo Věrky na mailu, ptala jsem se i na délku, napsala, že pokud jsem drobná, tak by mi stačit měl. Já pak nechci chodit jak mumije ovázaná :lol:
ještě si to promyslím, je fakt čas než budou u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.2.10 10:09

Saxano, co je to Sonderpreise 8-o
Hoď odkaz, ještě jsem o tom neslyšela :wink:
Mi se třeba na cípech váže dost blbě a v případě Zary, kdy jsou ty cípy dlouhé, tak pak mi z toho zakončení trčí „cucky“ látky a to sa mi nepačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.2.10 10:12

Škoda, že nemám doma Zaru, teď by mě docela zajímalo, o kolik je ta Zara skutečně kratší oproti Didymu (myšleno bez cípů).

Jsem fakt zvědavá na Chuanitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.2.10 10:15

teď na ND čtu diskuzi jak testovali ZARU a zatím jen samá chvála… ještě musím zjistit jaká to byla délka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
17.2.10 10:16

Cappy: když mě nějak nefungujou na měmeckém Didymosu odkazy :( Takže www.didymos.de tam si dáš vlevo „Das Tragentuch“ a „Sonderpreise“ to jsou buď šátky s malou vadou (já vadu nikdy nenašla) a nebo vrácené šátky. Vyjdou o dost levněji… já koukám po velikosti 4 a nevím co vybrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
17.2.10 10:21

Tady si teď čtu o té diskuzi na ND, Věrka tam píše, že díky dlouhým zkoseným cípům je třeba počítat s tím, že 4,2m je prostě o něco menší než u šátků s běžnými cípy.
Ale taky tam jedna píše, že 4,7m je na ni moc, tak pak si vyber :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.2.10 10:40

No tady ten TRIgreen vypadá divně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...