Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Ptala jsem se vedoucí na Nošení dětí.
odpověděla mi, že pokud šátky vyplují opravdu v to úterý a pokud se jí je podaří ulovit, tak budou v ČR cca v půlce března.
Balíky jí od nich chodí moc dlouho ![]()
Já si tedy rozhodně počkám.
I když jsem teda měla málem „po ptákách“ (po Zarách
), ptž jsem málem vyaukčila na ND Gekony - přihodila jsem , ale na druhý den se mi to rozleželo v hlavě
Naštěstí mě před chvílí někdo přehodil, ufff.
Táák se mi ulevilo, opravdu jsem se moc bála.
Měla jsem už z toho trochu bobky, asi si půjdu spravit náladu nějakou plínečkou ![]()
Saxano, ten úvaz je „secured high back carry“, český název myslím nemá. Já ho teď používám na nejmenší, jen ten jeden popruh neroztahuju, ale vedu jen přes nohy.
Terem: díky moc, dneska jsem to zkoušela a docela dobré, akorát mě tlačil ten uzel
Ale to je asi o zvyku a taky o šátku ne?
dobré dopoledne …
holky to byla noc…
celou noc jsem vybírala šátky ve snu ![]()
Monique:
já sním o motýlkách a čekám na mateřskou a doufám, že ještě budou ![]()
no a teď jdu dělat něco pořádného… musím vyprat všechny pidi věci a povlečení do postýlky… tak zatím…
pračka pere… tak teď jen čekat hoďku a půl až to bude hotové… to dvojité máchání zabere času…
no určitě to bude ZARA ale která nevím… mám několik favoritů ![]()
Zrovna zjišťuji že v polsku se dají sehnat asi o 400kč levněji, tak jim tam musím napsat dotaz kolik by stály ty šátky. že bych si vzala dva nebo tři a pak to co se mi líbit nebude prodám.
Holky vy teda jedete
nestíhám dočítat ![]()
Monique - aby se ti pak vůbec chtělo nějaký prodat ![]()
To mě taky napadlo.. ale bude muset chtít… max koupím jen dva a to snad unosím…
přemýšlím mezi Zara Niike, Curry, Candy, TRIgreen
Tak Zara porad frci
Mne se teda o ni uz taky zdalo
A pockam si nejspis na tu jarni kolekci ![]()
Ja bydlim v centru Brna satkarek nebo nositkarek je tu docela dost, ale byli jsme s Luhacovicich a tam jsme teda s Manducou byli za exoty (zvlast manzel
)
Evelino moji rodice jsou ze Slovacka a pred nima sem tuplovany exot......vzdycky kdyz tam jedeme, tak mi volaji a privez i kocarek, ne jen satek, at se projdeme ![]()
Jinak koukam, jak se tady rozjizdi satkovaci super manie.....manzel uz mi rekl, ze at momentalne nad dalsim satkem ani neuvazuju ![]()
ginche, to se rodicum ani nedivim, se satkem se asi moc neprojedou ![]()
jinak ja jsem zatim chlapa pripravila na to, ze potrebuju 1 satek, ale jestli me to chytne, tak mu budu muset vysvetlit, ze budu potrebovat dalsi ![]()
Pokud bych sla do Zary, tak je pravdepodobne, ze bych chtela jeste satek „na litacku“ a Zaru bych si nechala do mesta a na svatby ![]()