Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
No investovat …
to mi do toho neva… já si za kvalitu rači připlatím. Chtěla bych pořádný šátek co mi vydrží a když budu potřebovat tak si pak koupím další… když vás tady čtu, tak to asi taky tak dopadnu jak vy.
Látkujete některá? Jak je to pak s látkovkama a nošením, dá se to?
Monique, na ND máš slušnu nabídku šátků.
Asi bych rovnou vzala pevný, pokud chceš nosit dýl jak malé mimi.
Výběr záleží spíš na tom, jaká barevná kombinace se ti líbí.
Didymos, Storchenwiege, Hoppediz, Zara - to jsou vesměs hodně oblíbené šátky.
Výběr ti nezávidím, protože je to maskar vybrat jen jeden, který by se ti líbil ![]()
Jsi docela drobná a štíhlá, takže 4,2m stačí s přehledem.
Ty chceš i látkovat?
Nedoporučuji, to pak ty prachy lítají dvojnásob - za plíny a za šátky
![]()
Látkovat se dá, my dokonce jedeme i v šátku ve vlně a nikdy mi neprovlhl ![]()
Cappy - látkovky jsou už doma… teď už jen chybí šátek(y) ![]()
Chci vidět jak dopadnu asi blbě ![]()
škoda, že ty šátky musím vybírat z obrázku, u nás na konci světa není žádný obchod co by je prodával.
Monique1 píše: škoda, že ty šátky musím vybírat z obrázku, u nás na konci světa není žádný obchod co by je prodával.
Koukala jsem, že jsi z Třince, co takhle si udělat výlet do Ostravy do obchůdku V bavlnce? ![]()
no zatím jen látkovky pro novouška z Ikee 30ks a pak Happy square 30ks. No a pak pulky na to dvoje zatím. A kalhotovky z druhé ruky na zkoušku co bude sedět IB SIO, pak mam BL bambus a organic, a BBH. A pak se uvidí co bude vyhovovat… ![]()
Už vybírám šátek… ceny jsou hezké no ![]()
teď v sobotu jsem byla na kurzu šátkování, které pořádali ti z obchodu v bavlnce, dovezli mi i Pulky a separačky. Šátky dovezli taky tak jsem ohmatala aspoň Storchenwiege. Líbil se mi ten materiál.
Cappy: jj vypadá to jako batohokapsa, ale není to batoho kapsa
U nás vesnice 350 obyvatel nosím jediná. Kousek je městečko, tam jsem potkala asi 2 klokankářky - jedna taky obličejem dopředu
Nekomuntuji, nemá to smysl. A ještě znám jednu co má Manducu, ale jen tak, aby jí měla…
Monique: látkovky nepoužívám, jsem nato líná, nesnáším praní a žehlení (nežehlím)
Taky u nás šátek neosahám, aspoň je překvapení, dkyž přijde domů
Doporučuji Didymos, ještě jsem měla v ruce Storcha, Šanami a Vatanai, jo a Žlutou kočku… u didymosu vzniká závislost, tak bacha na to ![]()
A komentovat maminky v klokankách je nad moje síly, nemluvím nikomu do ničeho, pokud by se přišly zeptat sami nebo na kus řeči, tak jim něco povím, ale kolikrát je to opravdu otom, že ani nevědí, že dělají něco špatně… A nejedná se jenom o maminky klokankářky. Taky jsem to vysvětlovala jedné šátkující mamince, ale ta si dala poradit ![]()
no zrovna čučím na Didymos
uvidíme co tam vyberu… ale koupím až příští měsíc.. teď už na to nevyjde. Aspoň se do té doby tady od vás snad něco přiučím.
No látkovky… taky nesnáším žehlení a taky nesnáším věšení… proto jsem přesvědčila muže, že se bez sušičky určitě neobejdeme ![]()
Je to výborná věc… 5 praček za jeden den a všechno ještě ten den suché a ve skříni uložené ![]()
Žehlení taky nemám ráda, ale světe div se, čtvrece žehlím s láskou.
Dokonce klidně i ve 2 hodiny ráno vstanu (když mi dopere pračka) a jdu čtverce pověsit ![]()
Prostě taková moje menší úchylka
![]()
Se zehlenim sem taky na stiru…latkovk sem zvazovala, ale nejsem tak odhodlana jak vy. nemate tip na nejake dobre eko papirovkzy?
Né všechny látkovky se musí žehlit.
Pro případné zájemce s odporem k žehlícímu prknu jsou tu ještě pleny kalhotkové - ty se nežehlí a pro ještě větší pohodlné maminky AIO (=All in One, čili vše v jednom) - látková plena, která se jen snadno zapne jako papírovka.
Jediný rozdíl oproti apírovce je v tom, že se po použití nevyhodí ale opere ![]()
Látku mám prostě ráda, jde to vidět, že?
![]()
Eko jednorázovky - slyšela jsem cosi o Möltexkách nebo tak nějak ![]()
Cappy píše:Žádné látkovky
Né všechny látkovky se musí žehlit.
Nad videem jsem se zaradovala, protože jsem špatně četla dotaz (co je to za šátek). Co je to za úvaz - skoro by to byl Jordan, jenom s uzlem na hrudi. Ale nevím, možná to má spešl název
. A možná to i plantám, měla bych si to znova pustit, ale nejsem doma.
Lentilkah, pravda, žádné se nemusí žehlit, akorát já jsem na tohle punťa, čtverce žehlím, rovnám je do komínků a mám je roztříděné podle velikosti a podle opotřebení a celkově všechny pleny několikrát denně rovnám, aby to vypadalo úhledně
![]()