Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Takže se mi líbí tyto šátky:
Zara Candy
Zara Curry
Didymos Indio rubín-mandarinka
Didymos Olaf
No tak to zas jde… moc těžký ten výběr nebyl ![]()
Moni, latkovat s nosenim se da uplne v pohode,jen je potreba si pohlidat, aby ditko nemelo moc utazene brisko v latce, nebo aby ho tam neco nedrelo. Na noseni jsou super vlnaky natahovaci, zadne suchace, vsechno hezky pruzi.
Ja furt resim ring sling, uz koukam v zahranici, moc se mi libi RS od mamaway, no uvidime, na jare by pry meli byt u nas.
A nebo zvazuju ten didysling, by me zajimalo, je dostetcne „nosny“? Satek mam tenky a chtela bych neco hutnejsiho. A bojim se vlezt do nejakeho obchodu, protoze bych ho vykoupila ![]()
Cappy, punto
Nezehlim, nezehlila jsem, zehlit nebudu. Driv jsem mela pliny rozdelene dle opotrebenosti, ty po me a nove, ale uz to mixuju dohromady.
Cappy prosim te rekni mi, kde na vsechno to zehleni a rovnani beres cas?
ja sem rada, ze si rano a vecer vycistim zuby, hodim veci do pracky, susicky a pak temer nahazu do skrine.........a to sem byvala puntickar ![]()
Monique, Indio rubín-mandarinka mám taky v užším výběru, ale až po Zaře TG.
Předpokládám, že čekáš holčičku ![]()
Ale kllukům červená (Indio) taky sluší, né? ![]()
Teď se koukám že na ND je bazar šátků… co říkáte na šátky z druhé ruky?
ginche píše:
Taky nekdo mate problem s autosedackou. Pote co jsme zacaly velmi aktivne satkovat, odmita v ni sedet…rve jak tur a kouka na me, jako, co sem ji to proboha udelala
Zatím ne. Ale v kočárku jsem Markét neměla aspoň dva měsíce, vlastně od té doby, co je sníh. Jsem zvědavá, co se bude dít, až ji tam dám ![]()
Monique: Já začala šátkovat 10-tidenní miminko ve vertikálním úvazu a bez problémů
Přišlo mi, že elastik je zbytečná investice.
Saxana: Já jsem z malinké vesnice, jsem taky sama. Ale připadá mi, že ani v Brně šátkařek moc není ![]()
ginche, no kdyz Cappy vstava ve 2 rano k pracce, tak si urcite nejakou prihodnou chvilku najde.
Cappy, mluvi ze me ticha zavist nad tvou sebekazni, ja jsem rada, kdyz to nastrkam do prihradek a nevybiram pliny primo ze susicky ![]()
Monique1 píše:
Teď se koukám že na ND je bazar šátků… co říkáte na šátky z druhé ruky?
kdyz ma clovek moznost si je prevzit osobne, tak super, nektere satky potrebuji zanosit, tak jsou pak akorat, ale nablind bych se bala, ze mi nekdo posle pokecany hadr
Jo jo, čekám hplčičku, ale mít kluka… tak výběr je stejný… miluju kombinaci barev červená oranžová žlutá… Ještě kouknu na tyrkysové.
Čiči, nikdo z mojí rodiny nechápe, kde se to ve mně vzalo. Když jsem ještě bydlela u našich, tak jsem měla u sebe v pokojíčku takový „systém ukládání věcí“, že by se za to nemuselo stydět ani prasátko (a to tomu zvířeti ještě křivdím
).
Ale od té doby, co jsem „ve vlastním“, tak jsem hroznej punťa.
A kdy to dělám? Když Maty po obědě spí nebo večer, lépe řečeno v noci ![]()
Nemám ráda nepořádek.
Nejsem ten typ, který po dítěti řve, když rozdrobí rohlík, já ho nechám, ať si hraje a jen se dívám, jak rohlík lítá z jídelní židličky dva metry okolo.
Ale pak, hned jak dokoná své dílo, letím pro vysavač, vysávám klidně i 3krát denně ![]()
Myslím, že je to ještě u mě ten případ, kdy není třeba léčba, ale už je to jen o fous ![]()
Vím to a pracuju na tom, aby mi ten bordel tak moc nevadil
čičinka píše:
ginche, no kdyz Cappy vstava ve 2 rano k pracce, tak si urcite nejakou prihodnou chvilku najde.Cappy, mluvi ze me ticha zavist nad tvou sebekazni, ja jsem rada, kdyz to nastrkam do prihradek a nevybiram pliny primo ze susicky
No, když už vstanu k té pračce, tak to většinou spáchám i něco jiného - třeba umyju nádobí, jednou jsem měla i slabou chvilku a umyla jsem koupelnu ![]()
Cappy
sklanim se pred tebou
Chuanitko kocar meli naposled vytazeni nasi asi 2tydny zpatky a Sofi skoro celou cestu rvala. V autosedacce nebreci jen tehdy, pokud ji ve spanku prendame setrne primo ze satku… myslim, ze satky jsou zavislost pro matky a pro deti…az me to v nasem pripade desi. Mala pres den opravdu spi jen v nem.
Tak jsem se koukala na ND na fotky v sekci komínky a srovnávací … no a někteří jsou teda pěkní blázni… A to jsem si myslela - mít tři šátky je moc. ![]()
Ginche, ale vždyť je to krásná závislost ![]()
Monique, nádherné sbírky, že?
To je můj sen mít tolik šátků, u třetího dítka už budu taky takový „machr“
![]()