Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
18.2.10 21:03

Já čekám holčičku, jméno pro rodinné příslušníky je zatím tajné, tak rači nepíšu ani semka. A kočárek teda mám a snad budu používat aspoň sem tam :) A sporťák můžu taky otočit i po směru jízdy.

Jak píšu, zatím amatér jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 21:04

Cappy: píšu ti SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 21:06

Monique: no kočárek se podle mě využije a když ne ty, tak babičky :) A vy jste to chtěli vědět? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.2.10 21:08

CAPPY, to věřím, že tě to štvalo… mě by hlavně štvalo, že se pak ani nikdo neozval…

Holky, já to balím, malá není moc noční spavec, kouknu ráno, co jset vykoumaly. Dobrou noc všem http://smajlici-1.ic.cz/…ek/1/047.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588

Jo my chtěli vědět co to bude, ale u druhého to vědět nebudu chtít.
Jsméno jsme neřekli, ať mají aspoň nějaké překvapení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297

Taky mam kocar otoceny na sebe, myslela jsem, ze ho znudi cucet na matku a budu ho muset otocit, ale nevypada to, ze by byl pohledem na me zhnusen. Coz jsem rada, po smeru muj kocar neni tak stabilni jako protismeru.

A presne, jakoby tim nosenim od malinka splnil nejakou svou osobni kvotu a ted uz to temer nepotrebuje, jen kdyz se nekde bouchne, tak chce pochovat.

Zamceni, my jsme treba s holkama z dubna 2009 zamcene, obcas nekdo prijde, ze chce prijit, blby je, kdyz je to naprosty novacek, tak clovek nevi, jestli to neni jen nekdo, kdo si zalozil novy nick, aby se dostal do zamcene skupiny.
V Bavlnenych plenkach nam taky nikdo nechodi rikat, ze jsme desne matky, ktere ztraceji cas zehlenim a pranim plin, ktery bychom meli venovat detem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.2.10 21:11

čiči, nikdo nás tam nechodí buzerovat, ale občas je jinde na fóru mírná narážka, že naše nakupování hraničí už s fanatismem - nebo něco v tomhle duchu, takže si o nás některé asi myslí své 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.2.10 21:14

Mnooo, ono to nakupovani obcas uz je takove divoke, podivej se, co tam ted Baba lupla za obrazek :lol:
Ale to ja neberu nejak zle. Papiracky si holt nepisou, kolik baliku plinek zase koupili, leda je nekde nejaka akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.2.10 21:17
Cappy píše: čiči, nikdo nás tam nechodí buzerovat, ale občas je jinde na fóru mírná narážka, že naše nakupování hraničí už s fanatismem - nebo něco v tomhle duchu, takže si o nás některé asi myslí své 8-)

A nehraniční snad? :wink: Já jsem sem přišla jako skoro spokojená majitelka šátku Klubíčko. Nějak mi to tu navrtalo, že bych mohla potřebovat něco lepšího, a jen co přišel Storch, už přemýšlím, jestli nebude třeba něco kratšího na bok a batoh a něco tenčího na léto a jinak barevního, aby to ladilo k oblečení. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3588
18.2.10 21:18

no o to mají ty papíračky chudší život… :) nemají si o čem pokecat.

Já kdyžtak stejně pak budu otravovat co a jak s látkovkama. Mám zatím jen čč a pulky a pár kalhotovek z druhé ruky, každé jiné na zkoušku.

Já četla kniku Koncept kontunia (nebo jak se to píše :oops: ) a tam to prostě tak je popsané, že dítě se nabaží tím nošením jako mimi a pak je samostatnější, protože dostalo to co potřebovalo. To je asi tak ve zkratce :ú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.10 21:28

Nepřijde mi, že bych jako papíračka měla chudší život, třeba na druhé dojde i na látkovky, ale asi ne, já tak nesnáším praní prádla a vše okolo :oops:

A nakupování, ano je svým způsobem fanatismus, ale kdo nenosí, či nelátkuje nepochopí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.2.10 21:28

Monique, KK jsem cetla, asi to tak fakt je. Hrozne jsem se bala te dalsi faze, ze nebudu umet dite nehlidat, nechat ho, at si vse osaha samo, ale nakonec to jde nejak samo. S nozema a jinyma vecma ho hrat nenecham, ale nikdy jsem nepredjimala, ze se nekde bouchne a nechavam ho a on se uz naucil, ze musi koukat, kam tu palici smeruje. Akorat asi nejsem kontinualne respektujici clovek, zkratka svou vuli mu vnucuju, treba v jidle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.2.10 21:30

Saxano, jsem naprosto lina jak ves, co se veskerych domacich praci tyka, manzel musi raklmovat plne pradelni kose, abych vubec vyprala, ale pliny mam vzdy cisty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.2.10 21:32

Haha Čiči to jsem zvědavá až se Mates postaví, jestli to tak zůstane. Oni totiž padají tak nějak velice jednoduše směr zem jakože záda-hlava-zem. Ségra dnes jela s malým na pohotovost páč vyskočil z vany a dopadl přímo do psí keramické misky. Vypadá teď jak Harry Potter. Mno nic :-)

A souhlasím, že je to fanatismus, já měla dojem, jak jsem nenáročná a rezistentní a nejsem vůbec, furt někde čumím po plínách a mám pocit, že je snad začnu místo používání už sbírat jak známky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.2.10 21:35

Suvi, tak postaveni je u nas zatim daleka budoucnost, tak si nebudu kasat kalhoty, bylo by fajn, kdyby to padaci obdobi vyslo na leto, aby si padal hezky do travicky na zahrade

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí