Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
19.2.10 12:25
Cappy píše:
Prostě mě to baví :-)

Tak toho se snad bojím ještě víc, než že mě to nebude bavit. Kromě nového Sotrcha, Didyho a Hoppa, budu ještě nutně potřebovat ještě X vlňáku, PULek, zavazovaček a já nevím čeho všeho.

• Citovat
  • Upravit
6093
19.2.10 12:32

Jestli by tě to chytlo, tak si piš, že bych najednou potřebovala ještě jedny svrchňáčky, chtěla bys vyzkoušet tamtu a tamtu plenku.. :lol: :mrgreen:
Vždyť je tolik druhů, barev a vzorů, že je hřích, aby mělo díťátko na dupce jen určitou značku :wink:
Dáváš barevné plenky podle nálady, bláznově si fotíš svou výbavičku - a to z jednoho jediného důvodů, protože tě hygiena tvého dítěte prostě baví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.2.10 12:44

Ještě k šátkování - myslíte, že můžu dávat ještě nesedící dítě do kříže na bok? Někde jsem četla, že se může až u sedících dětí, někde u dětí držící hlavu, tak nevím. Zkoušela jsem to - dala jsem mu ruce dovnitř, látku přetáhla až ke krku. Sama moc nevidím rozdíl mezi KsK a Křížem na bok z hlediska podpory zádíček, ale jistá si nejsem. Chci to občas na doma, abych měla volnou alespoň 1 ruku a bylo to rychlejší, než KsK. Jiné úvazy na bok mi nějak nevyhovujou - potřebuju nutně kratší šátek, ach jo.

• Citovat
  • Upravit
20840
19.2.10 13:25

Taky nemáme sušičku a zdůvody rychlého schnutí vlastním převážně čtverce :-) Navíc Tobík nebyl moc učůraný, tak mi to na něj bohatě stačilo. Popoliny naštěstí dělají i barvevné čtverce, ty mám moc ráda, jsou lepší, než ty obyčejné čtvercovky… Jo a moje nejpoužívanější vkláčky jsou froté žíňky z Ikea :pankac:
Strašně se těším na léto, až budu plínky věšet na balkón, to jsem milovala - Tobík chodí spát brzo, tak jsem potom měla klid a vyhřívala se na sluníčku (máme balkon na západ.)

AD kříž na bok - pokud mrně drží dobře hlavičku, tak v tom problém nevidím, jen bych pohlídala, aby měl obě nožičky stejně vysoko a kulaté zádíčka. Což se mi třeba s 16t Aňulou u dvojitého kříže moc nevedlo…

Co zkusit ještě klokana na bok nebo smyčku na bok?? Tu mám moc ráda a váže se dobře s dlouhým šátkem. Dobré video na youtube má Vonzino1 :wink:

Příspěvek upraven 19.02.10 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.2.10 13:27

Ahoj holky, my byly dnes v MC :) bylo to super, ostatně jako každý pátek :)

Psala jsem Lesině ohledně uzamčení :) Tak pak dám vědět :)

Neczuz: já sem budu chodit klidně dál, pokud můžu tak poradím :) Ale na bok jsme nikdy nevázaly, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.2.10 14:29

Ahoj holky, tak jsem vám zaslala pozvánku do skupiny, pokud jsem na někoho zapomněla, tak mi písněte :) V uzamčených skupinách je nová skupina „Nosnice“ tak šup tam :)

Neczuz: poslala jsem ti to taky, je na tobě, jeslti se přidáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
19.2.10 14:47

Tak koukam na ten ebay… fakt se tam dá dobře sehnat šátek 8-o jsem zvědavá co dneska vydražím, je jich tam dost. Dokonce i Olaf co jsem chtěla… :) Akorád neumím německy a nevím co tam píšou, jeslti to jsou použité nebo poškozené nebo co s něma je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
19.2.10 15:31

Jé, já tu chvíli nejsem a bude se zamykat. Můžu se připojit? Ještě v žádné uzavřené skupině nejsem, tak nevím, jak postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.2.10 15:34
Monique1 píše:
Tak koukam na ten ebay… fakt se tam dá dobře sehnat šátek 8-o jsem zvědavá co dneska vydražím, je jich tam dost. Dokonce i Olaf co jsem chtěla… :) Akorád neumím německy a nevím co tam píšou, jeslti to jsou použité nebo poškozené nebo co s něma je :)

Moni, akorát se tam musíš zaregistrovat, abys mohla nakupovat :wink:
Zatím jsem žádný poškozený šátek nezaznamenala, kdyby sis nějaký vyhlédla, tak napiš a já ti to zhruba přeložím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
19.2.10 15:52

Chuanitko krize se Sofi, vecer hodne hodne plaka, asi nejaka dojmova zalezitost :wink: Takze sem uspavala na trikrat, nosila v satku a nakonec sme sly spat zaroven jako sme to delavaly tak pred 2 tydny......cily krok zpet.

Sem odrovnana, z nervu a vycerpani mam po treti retenci prsu :cry: .........tak dnes hodne lezim a nastesti manzel ma home office a moc nam pomaha
ALE UZ S TIM MAM ZKUSENOSTI, TAK ZAS BUDE DOBRE :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.2.10 15:55

Terem: promiň, jsem na tebe zapomněla, tedy nechtělo se mi číst celou diskusi, kdo tu byl :) Tak šup k nám, máš to povolené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.2.10 16:31

Tak nevim, jestli jste me mezi sebe vzaly, pac mi nic nedoslo a do skupiny me to taky nechce pustit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.2.10 16:40

Koukala jsi se do profilu? Ono na mail nic nechodí.

• Citovat
  • Upravit
7374
19.2.10 16:43

jj, na profil koukam dost, uz jsem v jinych uzavrenych skupinach, ale tato mi tam jeste nenaskocila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.2.10 17:06

Evelína: promiň, už jsi tam :)

Holky, pokud vám to ještě některé nejde, tak pište, já jsem koukala jenom asi na poslední 2 stránky, kdo psal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí