Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Tak to já musím to o té Babě smazat dříve, než si to přečte
!!!
Cappy už jsem psala Lesině, aby ti zablokovala mazání příspěvků…že jsi byla zlá zlá holka!!!
![]()
Cappy: klid, já ti řeknu, než jí k nám pustím ![]()
Babo: tak pojď k nám ![]()
Jééé, co to vidím
Tak dík. To potěší, hlavně když třeba z turisťáku mě vykopli ![]()
A komu mám napsat, ať mě tam pustí? A nenakupuje se tam moc? ![]()
AHOJKY,JSEM NOVÁČEK.DNES JSEM SE KONEČNĚ ROZHOUPALA A OBJEDNALA ŠÁTEK.MÁM 3MĚS MIMI-ZÁVISLÁKA
KLOKANKY ABSOLUTNĚ NEVYHOVUJÍ MĚ.POTŘEBUJU OBČAS NÉST V ŠÁTKU I 18MĚS DCERU.MOHU POPROSIT O NĚJAKÉ PRAKTICKÉ RADY,
.DĚKUJI
Ahoj Terito.
Jaky satek jsi objednala?
Klokanky jsou hnus fialovej, meli by se zakazat jako jsou zakazana na Zapade choditka ![]()
PEENTELKA,JE DLOUHÝ 5M.DOPORUČILA MI HO JEDNA PANÍ.PRÝ JE DOBRÝ PRO ZAČÁTEČNÍKY A JE DO 15KG ![]()
Ahoj Terito, gratuluji k rozhodnutí šátkovat!! ![]()
S tím ýběrem šátku ![]()
S Pentelkou nemám zkušenosti, ale předpokládám, že ti ho doporučila paní, které patří ten e-shop.
Nic proti, ale příště se raději zeptej někoho nezávislého.
Je jasné, že když něco prodávám, tak to budu vychvalovat do nebes. Šátek, který sis koupila do 15kg není ani omylem, koukla jsem se na složení a patří spíš mezi elastiky, ve kterých se nosí spíš malá miminka, pak se přechází na šátek pevný.
Navíc se mi nelíbí ani jeho šíře - 58cm, jsem zvyklá na širší, mám už teda větší dítě, ale šířku prostě potřebujeme tak těch 70cm!
Dále mě zaráží jeho cena, po referencích na levné šátky Medley bych už prostě do něčeho takto podezřele levného nešla.
Já si radši zaplatím za ozkoušenou značku.
TERITA píše:
PEENTELKA,JE DLOUHÝ 5M.DOPORUČILA MI HO JEDNA PANÍ.PRÝ JE DOBRÝ PRO ZAČÁTEČNÍKY A JE DO 15KG
Teri, nechci tě zklamat, ale přikláním se k názoru Cappy, z českých šátků je kvalitní opravdu jen Vatanai
Ty ostatní buď ujdou nebo jsou hrozné (nejmenuju), ale kvalitní šátek stojí nový zhruba od dvou tisíc nahoru, nošený seženeš zhruba za 1500.
Pentelka nevím, nemám zkušenost, ale důvěryhodně na mě nepůsobí ![]()
TAK ZAČÍNÁM BÝT SKLAMANÁ
.TANTO MÁ MÍT 70CM ŠÍŘKU.V TEPLICÍCH NEZNÁM NIKOHO,KDO ŠÁTKUJE.MÁM 3MĚS MIMINKO.UŽ JSEM HO PLATILA.UVIDÍM.POKUD SE MU TAM BUDE LÍBIT,KOUPÍM NĚJAKÝ KVALITNÍ A KLIDNĚ I DRAŽŠÍ. ![]()