Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
26.4.10 12:14

Bendik: koukala jsem nato video, nějak jsem tam ale neviděla video s Dvojitým Hammockem, je tam taky? Mohla byste mi hodit odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.4.10 12:14
chuanitka píše:
Cappy, výborný nápad, mám ti přispět? :wink:

Není třeba přispívat, já kupuji, já platím, já si ho pak nechám doma - jak už jsem psala buď na nošení nebo na ukázku, jak to nemá vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.10 12:15
Saxana22 píše:
Bendik: ale čtu, no uvidíme, jsem nato docela zvědavá…

Tak jako proc srandu…to jsem nepochopila…
Manza je nastvanej,ze pry se chci s Vami o necem dohadovat…
Mame spokojene zakazniky a ne malo… at si kazdy kupuje a dela co chce…
Vite co nekupujte nic… Mam dost prace a na neco podobneho jako jsou debaty o nicem nemam fakt kdy…
Kaslu Vam na to…SORY…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.4.10 12:15
TERITA píše:
TAK ZAČÍNÁM BÝT SKLAMANÁ :cry: .TANTO MÁ MÍT 70CM ŠÍŘKU.V TEPLICÍCH NEZNÁM NIKOHO,KDO ŠÁTKUJE.MÁM 3MĚS MIMINKO.UŽ JSEM HO PLATILA.UVIDÍM.POKUD SE MU TAM BUDE LÍBIT,KOUPÍM NĚJAKÝ KVALITNÍ A KLIDNĚ I DRAŽŠÍ. :lol:

Já jen, že kdybys chtěla rovnou na jistotu, tak můžeš šátek do 14 dnů bez udání důvodů vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.4.10 12:16
bendik píše:
Vite co nekupujte nic… Mam dost prace a na neco podobneho jako jsou debaty o nicem nemam fakt kdy…
Kaslu Vam na to…SORY…

To mi jako chcete říct, že když si chci od vás něco koupit, že mi to neprodáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.4.10 12:18
bendik píše:
Saxana22 píše:
Bendik: ale čtu, no uvidíme, jsem nato docela zvědavá…
Kaslu Vam na to…SORY…

Nechápu :nevim: Přece když si za tou kvalitou stojíte, tak můžete být jen ráda, že se objeví kladné recenze od šátkujících mamin, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.4.10 12:22

Bendik, já to taky nechápu, přece se tady nedohadujeme 8-o S šátky se to dělává, že se půjčují, aby si je vyzkoušelo více holek.
Spíš byste měla být ráda, pokud je šátek dobrý, zkoušející jej pochválí a doporučí a pro vás je to dobrá reklama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105

NEPRODAM…
Aby jste ho vsechny testovaly a po 14ti dnech mi prisel zrasovanej zpet,ze jste nespokojena…NECHCI DIKY!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247

Bendik: tak to taky nechápu. Máte možnost rozšířit své šátky mezi nosící maminky, které jsou šátky posedlé, to je slušný kšeft ne?
A srandu… no prostě mi to tak přišlo, holt písmenka se chápají jinak než mluvené slovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
26.4.10 12:23

Bendik: tak to jste tedy obchodnice, jako pardon. Nikdo by vám šátek nevracel, zůstal by jedné z nás. Přijde mi, že se bojíte špatných ohlasů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
26.4.10 12:24

Bendik: a taky nevím, jak by šátek stihnul nás všechny, jsme z celé republiky, takže za 14 dní to fakt nestihneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.4.10 12:26
bendik píše:
NEPRODAM…
Aby jste ho vsechny testovaly a po 14ti dnech mi prisel zrasovanej zpet,ze jste nespokojena…NECHCI DIKY!!!!!

Já bych vám ho nevrátila, vždyť jsem psala, že si ho koupím, pošlu na testování, které bude určitě trvat déle než 14 dní a pak si ho nechám, nic jse, vracet nechtěla.

Taky nechápu, proč by měl být šátek za 14 dní již zrasovaný?
Já mám i starší značkové šátky pořád jako nové.

Rozmyslete si to. Vy si tady děláte reklamu.

Oháníte se, jak je šátek dobrý, tak to chci posoudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.10 12:27
chuanitka píše:
Bendik, já to taky nechápu, přece se tady nedohadujeme 8-o S šátky se to dělává, že se půjčují, aby si je vyzkoušelo více holek.
Spíš byste měla být ráda, pokud je šátek dobrý, zkoušející jej pochválí a doporučí a pro vás je to dobrá reklama :nevim:

To ano…jiste…ale z toho co tu piste je mi jasne,ze budte satek testovat a zatezovat a zkouset co vsechno vydrzi a me se po 14 dnech vrati a budu ho moct hodit do kose…neverim,ze by se v nem nosili deti jen deti a testovaly by jste ho jen na noseni…uz vidim jak na nem nektera visi a zkousi zda ji unese…
Na takovou drahou reklamu nemam…timzto opravdu koncim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.4.10 12:28
bendik píše:
NEPRODAM…

8-o 8-o 8-o To snad ani nemyslíte vážně 8-o
Většina z nás je šátky přímo posedlá a taky se o ně stará a hlídá je jako oko v hlavě 8-o A za 14 dní to opravdu nestihneme…
A jak to chcete udělat, že nám šátek neprodáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.4.10 12:29
bendik píše:
To ano…jiste…ale z toho co tu piste je mi jasne,ze budte satek testovat a zatezovat a zkouset co vsechno vydrzi a me se po 14 dnech vrati a budu ho moct hodit do kose…neverim,ze by se v nem nosili deti jen deti a testovaly by jste ho jen na noseni…uz vidim jak na nem nektera visi a zkousi zda ji unese…
Na takovou drahou reklamu nemam…timzto opravdu koncim…

Proboha a co bych v něm měla jako nosit?
Ani se svými drahými šátky jsem nezoušela, jestli mě unesou !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí