Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
26.4.10 16:33

koukam,ze uz pomlouvate i jinde…lituji,ze jsem se tu cely den zdrzovala…
http://www.nosenideti.cz/china.php?…
Pokud nemate duveru a satky se Vam nelibi, proc se o ne vubec zajmate…????
Zustante u znackovych a Didymos…Zajimalo by mne, proc nemate svuj E-shop a neprodavate ty znacky, ktere jsou dle Vas ty nej…
Nemusim se nikomu zpovidat…
Didimos a jine na zacatku take nikdo neznal…
Jste trochu nekde jinde…Takze dal kupujte sve drahe satky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.4.10 16:37

Bendiku, nevidím, že by někdo z této diskuze na odkazovaných stránkách vaše šátky pomlouval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.10 16:43

:lol:
Dle techto dam jsou neduveryhodne satky,moje stranky, i ja… :nevim:
Ale vy budete za jedno s mistni bandou to je jasne :lol:
V poho…Moje prace me tesi a mam z ni radost… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.4.10 17:15

:roll:
Na diskuzi na ND je spíš k povšimnutí, jak působíte na lidi jako prodejce :roll: Šátky tam ještě nikdo pomluvit nestihl, protože je chceme nejdřív vyzkoušet. Právě proto, že nechceme pomlouvat, ale hodnotit.
Vaše stránky trošku nedůvěryhodně působí, no. Třeba ten původ je dost důležitý :nevim:
Ale proč se kvůli nějaké diskuzi rozčilovat. Mě, jako prodejci, by přišly připomínky potenciálnách zákazníku přínosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.4.10 17:15

Tak to jsem prosím tak strašně pomlouvala já.
Pokud ovšem jako pomluvu berete názor na Vaše internetové stránky, kde bohužel skutečně nejsou žádné informace.
Pokud se na trh snažíte zavést novou firmu, ještě k tomu Vaší, určitě by stálo za to, informace zveřejnit na svých stránkách.
Vaše šátky jsem nezkoušela, ráda je ozkouším (stejně jako každé jiné), ale jak Váš eshop, tak (hlavně) Vaše jednání, ve mně opravdu důvěru nebudí.

Jestliže Vás Vaše práce těší a máte z ní radost - dobře. Nás ostatní zase těší, když můžeme prozkoumat možnosti trhu, aniž bychom byly označeny za spolek spiknutých ženských, které se snaží Vašemu obchodu uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.10 17:29

Noo…vse zacalo tim,ze jsem se zastala sve zakaznice a to jsem si dala…Odrazovali jste ji od nakupu atd.
Docela zavidim,ze muzete zkouset kazdy satek na trhu 8-o To koukam…
Cely den se trefujete do vseho a ja se mam usmivat a delat ze se vsim souhlasim,abych byla dost profesionalni ???
Nejsem pokrytec a pokud si neco myslim napisu to…
Jake konkretni info Vam na strankach chybi?
Kde kupuju latku????
A kdo mi sije satky a za kolik?
Mam dat vsem okolo navod kde sehnat levne latky???
Proste zde jsou maminy co si potrpi znackach a super zbozi a take za to plati…Moje sestra vsechny 4 deti odnosila v satku,ktery si sama usila na jiny nemela a presto ji udelal super sluzbu.Byla vdecna ,ze ho ma. Tady resite znacky atd. ale je spousta mamin ,ktere si nemohou dovolit satek za nekolik tisic…pro ty satky sijeme…Oceni je a miminko se bude mit stejne dobre u sve mamy jako v drahem satku,ktere kupujete vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.4.10 17:45

Bendiku, právě proto si šátky půjčujeme mezi sebou, abychom mohly vyzkoušet různé druhy :nevim:

Asi nemáte špatnou zkušenost se šátkem, buďte za to ráda. Jsou šátky, které povolují, řežou, tlačí, časem se vytahají… jistě, miminku je to asi jedno, batoleti ovšem ne, pokud má od šátku otlačené nožičky. A mamince to taky jedno není, pokud ji z nošení bolí v zádech nebo ji šátek řeže na ramenou.

Pokud chcete vyzkoušet opravdu mizerný šátek, můžete ho taky dostat na vyzkoušení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.10 17:58

Ale ano to ja chapu…vim,ze jsou satky,ktere rezou jeden jsem mela a byl o dost drazsi nez ty moje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.4.10 18:05

Pokud mám být exaktní, tak na Vašich stránkách postrádám toto:

• doména uvedená v názvu není funkční
  • paradox že pružnost šátku zajišťuje pevnost úvazu
  • o diaktritice tu řeč už byla
  • gramatika
  • prohlášení že šíře šátku 53 cm je víc než dost, což je bohužel nesmysl
  • naprostá absence informací o značce Peentelka (kde vznikla, národnost a podobně) a jejích výrobcích (tj šátky jsou tkaené? Nebo je to kus látky, zapošitý na obou koncích a basta? Odkud látka pochází? Kdo tká/šije? Tyto informace si velice ráda pročtu, jelikož ráda podporuji tuzemskou výrobu, a naopak nerada podporuji výrobce využívající levnou pracovní sílu v zemích třetího světa)

Co mě ovšem zaraží úplně nejvíc, je Vaše chování. Váš argument, že jste tu celý den napadána je bohužel naprosto irelevantní, jelikož Vás nikdo nenapadal, všichni tu pouze sdělují dvé dojmy a názory. Sama jsem vybouchla jak nášlapná mina, při prvním negativním názoru. Chápu že kritika člověka leckdy zvedne ze židle, ale co je moc, to je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.10 18:11

Ok koncim a dal si tu vymenujte nazory… Tohle je skutecne uz nad ramec…jste tu vsechny taaaaak dokonale :-D
Ja bohuzel ne…takze se jdu nekam uklidit,abych tu dokonalost nejak nenarusila… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.10 18:13
Definitiv píše:
Pokud mám být exaktní, tak na Vašich stránkách postrádám toto:
  • doména uvedená v názvu není funkční
  • paradox že pružnost šátku zajišťuje pevnost úvazu
  • o diaktritice tu řeč už byla
  • gramatika
  • prohlášení že šíře šátku 53 cm je víc než dost, což je bohužel nesmysl
  • naprostá absence informací o značce Peentelka (kde vznikla, národnost a podobně) a jejích výrobcích (tj šátky jsou tkaené? Nebo je to kus látky, zapošitý na obou koncích a basta? Odkud látka pochází? Kdo tká/šije? Tyto informace si velice ráda pročtu, jelikož ráda podporuji tuzemskou výrobu, a naopak nerada podporuji výrobce využívající levnou pracovní sílu v zemích třetího světa)
Co mě ovšem zaraží úplně nejvíc, je Vaše chování. Váš argument, že jste tu celý den napadána je bohužel naprosto irelevantní, jelikož Vás nikdo nenapadal, všichni tu pouze sdělují dvé dojmy a názory. Sama jsem vybouchla jak nášlapná mina, při prvním negativním názoru. Chápu že kritika člověka leckdy zvedne ze židle, ale co je moc, to je moc.

Hlidejte si gramatiku,ju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
12.5.10 10:17

Ahoj šátkařky (nebo nosnice :-) ),

mám dotaz: Je dobré jít někam na kurz nebo je šance, že se naučím vázat sama? Včera jsem šátek (http://nosenideti.cz/zbozi.php?…, díky Cappy za tipy na šátky) obdržela, zkoušela základní uzel a pak jednoduchou kolébku, ale mám hrůzu z toho, že s dítětem nikdy nic neuvážu (plyšák totiž neprotestuje a tak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.5.10 11:23
Flyingfrog píše:
Ahoj šátkařky (nebo nosnice :-) ),mám dotaz: Je dobré jít někam na kurz nebo je šance, že se naučím vázat sama? Včera jsem šátek (http://nosenideti.cz/zbozi.php?…, díky Cappy za tipy na šátky) obdržela, zkoušela základní uzel a pak jednoduchou kolébku, ale mám hrůzu z toho, že s dítětem nikdy nic neuvážu (plyšák totiž neprotestuje a tak).

Já myslím, že kurz není na závadu. Minimálně tě naučí vázat správně. Já sama šátek jako těhotná ještě neměla. Nevěděla jsem, ani jestli budu vázat hodně nebo málo, nějak jsem to nechávala osudu. Navíc s plyšákem podle mě nacvičíš opravdu jen „jak to umotat“, to nejduležitější - správné dotažení a hlavně napolohování dítěte bez vlastního dítěte nenacvičíš. S mimčem jsem na začátku nikam jezdit nechtěla, takže jsem samouk. Jako samouk se toho hodně naučíš podle videí. Obrázky jsou fajn, ale není to ono. Hodně videí je na www.nosenideti.cz

• Citovat
  • Upravit
16247
12.5.10 21:29

Ahoj, já jsem na kurzu také nebyla, myslím, že to ale na škodu není, myslím, že by mi to ušetřilo hodně námahy, bolavých zad a vzteku z mojí neschopnosti. Ona zkušená šátkařka dost poradí, řekne na co si dát bacha a tak, takže pokud máš možnost, tak bych šla :) A nebo si nechala poradit od kamarádky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
13.5.10 06:39

No já ty kurzy tady musím okoumat, zatím o žádném nevím a kamarádku kolem sebe nemám, co by šátkovala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí