Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
12.6.10 15:25

No, Saxano, abych byla upřímná, dlouhý je. Ten půlmetr tam je nějak navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
12.6.10 18:07

No tak si ho nech na dvojitý hammock a pořiď ještě jeden kratší :mrgreen: A co to vůbec máš za hadru? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.6.10 16:20

Asi to tak dopadne :mrgreen: Já mám dva. Jednu žlutou indii, ale ta je jen čtyřmetrová a Sváťu nemůžu dát kvůli těm kyčlím do kolíbky, takže jsem si koupila ten druhý, ten je od Medley.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.6.10 20:45

Hebrey: hmm, Medley, no jak to říct… já jsem s ním tedy tu čest neměla, ale co vím z referencí, tak to není šátek nic moc… o čem uvažuješ jako o dalším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.6.10 21:07

Saxano, ten Medley mám chvilku, vlastně ty dva týdny, co jsem doma. Kamrádka, která je prodává, tak si Medley nemůže vynachválit. Ale já z něj tedy, upřímně, nadšená nejsem. NEvím, je to takový přehoz přes postel.
Další? Asi koupím delší Indii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.6.10 21:09

Hebrey, taky nevím, jak to napsat, ale ten tvůj šátek začínající na M..... - prý nic moc, kdysi se dělalo celorepublikové testování a byl to totální propadák :-?

Chápu, že kolikrát při koupi šátku rozhoduje i cena, tak má člověk tendence koupit něco levnějšího, ale u nošení se to málokdy vyplatí.

Já ale razím názor, že než koupit totální hadru, tak radši nenosit vůbec.

Co třeba Didymos, Storchenwiege, Hoppediz nebo Ellevill? :wink:
S těmi by nošení mohlo být mnohem příjemnější :palec:

A pokud je kamarádka prodává, tak je jasné, že to nebude hanit :lol:
To je mi tedy dobrá kamarádka :roll:
Hele, popravdě, je to fakt šmejd :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.6.10 21:54

Hebrey: pokud máš ještě čas, tak bych ho vrátila :) A koupila něco ze značek, o kterých píše Cappy… je opravdu znát, když máš kvalitní šátek, který je utkán přímo na nošení než kus prostěradla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.6.10 14:21

No, holky, já myslím, že o „kvalitě“ Medley už mě ani nemusíte přesvědčovat :-? Mám ho chvilku a už si o něm myslím svoje :roll: , ani nepotřebuju celorepublikové testování.
A asi si hodím korunou :lol: Buď si koupím fakt ten indický, protože s tím mám zkušenosti a mohu říct, že dobré a nebo fakt něco značkového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
14.6.10 14:23

Hebrey, Indii jsem sice nikdy doma neměla, ale měla jsem možnost si ji osahat.
Byla to tuším skořicová Indie :think:
Mám srovnání s jinými šátky a ty jiné byly podstatně lepší.
Jako nosit se v tom určitě dá, ale já jsem už zhýčkaná, takže za mě radím zainvestovat a zakusit kvalitku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
14.6.10 15:11

ahoj holky .. my akurat skusame fungovat so satkom … ked bola nicol uplne malicka, nepacilo sa jej to pretoze nemohla mat dobry rozhlad.. ona je strasny zvedavec :-) teraz uz sedi tak mozme skusat aj uvazy aby nieco videla a tym pre nu satek stupol na cene .. chcem sa len spytat ci mate niektora skusenosti so satkom vatanai.. nam zatial celkom vyhovuje ale pouzivame ho kratko.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.6.10 15:20

Nena to zrovna psala, že ho má. naženu jí sem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16247
14.6.10 16:28

Pata: já jsem Vatanai měla a prodala. Není to špatný šátek, ale na nás byl hodně tenoučký, ne moc nosný. Na malé miminko bych ho ale klidně brala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
14.6.10 16:33

ahoj pato,
mela jsem vatanai pruhy- nosila jsem tak do 10 kg nosence, pak uz se dost provesoval a rezal

vatanai zakar (vlnky nebo triskely) - mam i ted - na zada na vicevrstve uvazy a nosi se mi krasne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
14.6.10 16:35

Pato a máš Vatanai žakár (vlnky, velryby…) nebo pruhy?
Pruhy jsou strašlivě tenké, žakár je na tom líp a na malé (lehké) mimčo a přes léto by mohl být v pohodě.
U většího mimčá záleží, co budeš vázat. Na úvaz batoh na záda to moc dobrý šátek není - dá se v něm nosit, ale prostě existují šátky, v kterých by se ti nosilo líp.
Ale na třeba dvojitý hammock mě osobně vyhovuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.6.10 19:39

Pata ja mam Vatanai pruhy, prestala jsem ho pouzivat, kdyz bylo prckovi kolem peti mesicu, jak ztezknul, tak to zaclo pekne rezat do ramen a celkove to bylo dost nepohodlny. Poridila jsem pak z druhe ruky Didymos, stejny uvaz v porovnani s Vatanaiem, nebe a dudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí