Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Ok !
Dnes se pokusim odeslat…Nevim,zda budu mit auto…obchodaky u nas neberou…Do stedy by mel byt u Vas ![]()
V pohodě, zas tak moc nespěchám, jen klidně počkejte, až budete mít platbu na účtu a až budete mít k dispozici auto
Jsem se smala…ten satek co jste vybrala je posledni v edici,kterou uz mit nebudu…
Ale na testnuti snad stacit bude ![]()
Mam take neumerne levne obleceni pro noseni v satku… mozna take podezrele levne…tak az budete chtit testovat i to… ![]()
Jooo a nejlevnej v republice u nas koupite matrace …
Delam srandu
ale vazne je mame nejlevnejsi…proste jsme obchod pro chude
![]()
No tak to sem pochopila, ale nic mi to neřekne..
A ti výrobci jsou čeští?
Mam 2 sve svadleny…
Aimmele jsou satky prevazne 100% bavlneny uplet.
Penntelka jsou satky s pridanym elastenem,rovnez s 97,5% prirodni bavlny
Vse je v popisu u satku
Aha, dík za odpověď.
Látky jsou taky české? A šijete i v jiných velikostech? Neprohlídla sem tedy všechno, ale zdá se mi, že je prakticky všechno 5 metrů.
A ještě. Ty látky ze kterých šijete šátky, to jsou tytéž jako ty, ze kterých vyrábíte těhotenské pásy?
Latky maji cerifikaty na pouzivani pro deti do 3let.
Delku je mozne na pozadani a za poplatek 100kc usit jakoukoli.
Vetsinou prodavam ale 5ti metrove, proto je jich skladem nejvic
Tehu pasy jsou ze stejneho materialu jako pruzne satky 97,5% bavlna + elasten
Jsou naprosto komfortni i na nahe telo,ne jako umele pasy co jsem vydela na netu za 2× takovou cenu…
Sem otravná, co? ![]()
Dočetla sem se, že látky mají certifikáty, jen mě prostě zajímá i země původu ![]()
No na testování se těším ![]()
No jak se ted pise EU ![]()
Latky dovazim z Polske fabriky…Site jsou v Cesku
Zel kolegyne vybrala k testovani satek,ktery je posledni s edice se kterou koncim…
Mam ted vybraneho dodavatele latek v CR a chystame se na satky v BIO kvalite a v kombinaci len/bavlna Len/hedvabi a Konopi/bavlna
Uspokojim ty co chteji nakupovat drazsi satky,protoze budou o dost drazsi…
Někdo si koupí šátek jen proto, že je drahý?
Nemyslím.
Navíc u šátků se značkou asi těžko frajeřit, když je výskyt nosnic dost sporadický.
To není jako navlíct se do Adidas ![]()
No nic, nechci tady něco zas rozdmýchávat.
Jen poznámka k tomu eshopu. Nemohla byste nějak sjednotit diakritiku? Buď všechno s ní nebo všechno bez? Změny v jednom odstavci působí poněkud divně.
A děkuji za odpovědi