Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
bendik píše:chuanitka píše:To ano…jiste…ale z toho co tu piste je mi jasne,ze budte satek testovat a zatezovat a zkouset co vsechno vydrzi a me se po 14 dnech vrati a budu ho moct hodit do kose…neverim,ze by se v nem nosili deti jen deti a testovaly by jste ho jen na noseni…uz vidim jak na nem nektera visi a zkousi zda ji unese…
Bendik, já to taky nechápu, přece se tady nedohadujemeS šátky se to dělává, že se půjčují, aby si je vyzkoušelo více holek.
Spíš byste měla být ráda, pokud je šátek dobrý, zkoušející jej pochválí a doporučí a pro vás je to dobrá reklama
Na takovou drahou reklamu nemam…timzto opravdu koncim…
A to jste vzala kde, že na šátku budeme viset, zrasujeme ho a pak vrátíme?
![]()
Tak to si budete muset zavřít eshop, protože jinak testování nemáte šanci ovlivnit ![]()
Bendik: no tak zavřete, protože ať tak či tak se k nám dostane ![]()
nevím, proč se takhle čertíte, fakt to nechápu. No moc dobrou reklamu jste si tady asi neudělala. Mohla jste mít kladné reference, když si za kvalitou tak stojíte…
A šátky milujeme všechny, co sem píšeme, chráníme je, hýčkáme, tak nechápu, proč bychom s tím vaším, když je tak super měly dělat něco jiného než nosti děti?
Jinak teď jedna firma zavádí šátky na český trh tak, že vybrala pár nosících holek, šátky půjčila na otestování a čeká, že holky budou spokojené a budou doporučovat ![]()
Podle mně na to šli dost dobře ![]()
Nelibi se mi Vase jizlivost a nadrazenost… myslim ze satky jste predem odsoudily a tak hledam duvod proc je chcete testovat…Je to z meho pohledu jen gesto a pak budete mit zase o cem debatovat…tak to na mne pusobí…
Nebojim se negativnich ohlasu…
Mam predevsim pruzne satky…nemaji takovou nosnost jako tkane…
Mate deti vetsi jak pisete…
OBCHODNICE???
Nejsem obchodnice…je to konicek nic vic…
OK!!!
Vyberte si a ja poslu…Napiste do poznamky ze jste to vi…at vim,co jste vybrala…
bendik píše:
Nelibi se mi Vase jizlivost a nadrazenost… myslim ze satky jste predem odsoudily a tak hledam duvod proc je chcete testovat…Je to z meho pohledu jen gesto a pak budete mit zase o cem debatovat…tak to na mne pusobí…
OBCHODNICE???
OK!!!
Víte, proč jsem se rozhodla, že chci jeden z vašich šátků koupit?
Protože jsem je původně hodnotila negativně, nicméně jsem neměla osobní zkušenost a přiznala jsem, že hanit něco, co neznám, se nedělá.
Je možné, že mi šátek vyhovovat nebude, proto jsem nadhodila, že ho pošlu svým kamarádkám nosnicícm na posouzení.
Nechci ho zničit, nechci ho pak vracet, chci ho pouze otestovat.
Pokud jsou opravdu tak dobré, budeme je chválit - což by vám značně zvýšilo tržby a obchody.
bendik píše:
OBCHODNICE???
OK!!!
Bendiku, neblázněte
Vzala jste to příliš osobně
Zaujaté určitě nejsme, ani posedlé značkami. Já bych byla ráda, kdyby mi váš šátek vyhovoval, protože některé barvy se mi opravdu líbí ![]()
Mmch. kde se ty šátky vyrábí? U nás? Dívala jsem se, že tam máte i jiné, ty podle jména vypadají na Francii, tyhle jsou české?
bendik píše:
Již jsem si vybrala, objednávku odeslala, ale do poznámky jsem nic naspat nestihla.
Spíš jsem jen čekala, zda mi ji okamžitě stornujete..
Bendiku, neberte to jako válku, ale co se na to dívat jako na zpětnou vazbu??
Máte možnost slyšet názory od zkušenějších nosnic, né jen chválu od maminek, které si koupí šátek na novorozené miminko, aniž by měly možnost srovnání.
Koukam,ze uz jste vybrala…budete posilat kacky na ucet???
Vyplnen je obchodni balik…takze mohu poslat ihned po pripsani penez na ucet!
Prvni satek jsem mela SaNaMi a mimco v nem bylo v lete zpocene a i me bylo horko…nase satky nejsou tak hutne a idealni na leto…
Uvidite jak se Vam bude zamlouvat…
Zvysovat trzbu nijak zvlast nepotrebuji…jsem spokojena s tim jak to je… ![]()
Cappy píše:
Bendiku, neberte to jako válku, ale co se na to dívat jako na zpětnou vazbu??Máte možnost slyšet názory od zkušenějších nosnic, né jen chválu od maminek, které si koupí šátek na novorozené miminko, aniž by měly možnost srovnání.
Nejde o valku…ja taky nehodlam valcit,ale nosim uz hodne dlouho a tak mam take hodne zkusenosti…i srovnani
Myslim ,ze ted v teplych dnech by se Vam satek mohl libit… ![]()
bendik píše:
Nejde o valku…ja taky nehodlam valcit,ale nosim uz hodne dlouho a tak mam take hodne zkusenosti…i srovnani
Myslim ,ze ted v teplych dnech by se Vam satek mohl libit…
Peníze hned odešlu, opravdu jsem čekala jen na to, jestli mou objednávku stornujete nebo ne.
Obchodní balík jsem zvolila proto, aby byl šátek co nejdříve doma.
Váš letní šátek by mě zajímal, šátky vhodné na léto mám doma dva - s příměsí vlny a lnu, takže mám srovnání.
Jeste pridavam,ze satek co jste objednala jsme vyuzily i u more…miminko se mnou chodilo do vodicky a satek krasne schne…muzete otestovat i tak ![]()
No tak jsem ráda, že se to tu uklidnilo a jsem zvědavá na šátek ![]()
Hotovo, odesláno.
Já nepopírám, že máte s nošením hodně zkušeností, ale vidím to na sobě, co vyhovuje mě, nemusí vyhovovat jiným Nosnicím.
Tak by ta zpětná vazba nebyla od věci, pokud chci něco prodávat, je dobré slyšet postřehy, nápady a přání těch, co si mé zboží kupují, aby se mohlo případně doladit.