Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Šátek poté nabídnu k testování i na ND, aby prošel rukama i těch nejzkušenějších nosnic.
Teď jen, jakou barvu? Asi něco neutrálního, docela se mi zamlouvá ta hnědá,.
Noooo, satkuji dobrych pet let a zkusila jsem satku mnoho i drahe znackove…nebudu se s nikym dohadovat…myslim,ze maminky co kupuji jen znacky je budou kupovat vzdy(maminky ulitavajici na znackach jsou proste skupina sama pro sebe.Deti jen v Nextu Nolite Pocket atd nooo noc nechapu)…az budu na trhu 10let taky budu renomovana znacka ![]()
Nic ve zlem…jedu po sve ose a mam zakaznice co si od nas koupili satek jako druhy k znackovemu satku a spokojene byly…
K cemu satek s nosnosti 100kg???? Jsme ted s manzou ze srandy nas tkany hodily pres stropni tram a unes nas povesene oba…
To mam psat k satku nosnost 100kg? Unese i rodici zenu??? ![]()
Nebo spíš fialová - tahle varinata je skladem, takže bychom s testováním mohli začít už brzy
Bendik, jak jsem již psala, koupím, vyzkouším a nabídnu k vyzkoušení dále
Ok
![]()
Jdete tedy do pruzne verze???
Testujte…
Fialovy pruzny je skladem…
Bendik: dyť nikdo tady neřekl, že vaše šátky jsou špatné. A jak vážete ten DH s rukama uvnitř se šátkem o šířce 55cm? A mě třeba nejde klasicky o značky, ale prostě už věřím tomu, že dražší šátek znamená lepší, pokud mě vaše šátky přesvědčí o opaku, tak budu mile překvapená…
Bendik: jako promiňte, přijde mi, že si z nás děláte akorát srandu, nechápu proč… jestli vám to přijde tak vtipné. Máte možnost dát testovat váš šátek dalším nosícím maminkám, za tu možnost byste měla být ráda…
Cappy: mě je jedno, jaká to bude barva…
Bendik, ještě přesně nevím, co vyberu, budu to s holkama konzultovat
Jde o to jak mate velke dite…pruzny satek je pro deti do 12ti kg
Tedy spise mensi…
Kouknete na videjko na hlavne strance naseho E-shopu…to prvni
Je tam kamarad z Anglie…co vaze do 55cm sirokeho satku: http://mimisatky.mimishop.cz/index.php
Jojo, my jsme ta značková rodinka, hadry z tesca, boty z deichmanna a šátky od didymosu.
Cappy, výborný nápad, mám ti přispět? ![]()
Bendik, pružný asi těžko, většina z nás má větší děti… nebo doporučujete pružný třeba i na roční dítě?
bendik píše:
Jde o to jak mate velke dite…pruzny satek je pro deti do 12ti kg
Tedy spise mensi…
Kouknete na videjko na hlavne strance naseho E-shopu…to prvni
Je tam kamarad z Anglie…co vaze do 55cm sirokeho satku: http://mimisatky.mimishop.cz/index.php
Myslela jsem, že i na ty pružné se váže nosnost 15kg.
Mám rok a půl starého syna, který může mít asi tak 13kg.
Není žádný drobek, proto jsem zvědavá, jestli vaše šátky obstojí i pro těžší děti.