Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
19.2.10 17:36

Ahoj, já na profilu taky nic nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.2.10 18:10

ginche: Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.2.10 18:13

Novire: tak už a to jsem si myslela, že jsem ti psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
19.2.10 19:11

Furt nic, nemám někde něco odkliknout nebo tak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.2.10 19:40

Jooo, v profilu - v pravo je „Pozvánky do skupiny“ tam se ti objeví „Nosnice“ a ty dáš přijmout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.2.10 11:59

Jsem taky sem tam nakukovala a už se bohužel k vám nedostanu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.2.10 12:50

Katy, napis Saxane, ze chces do Nosnic, posle ti pozvanku, kdyby se na tebe ptala, tak doporucim, chodi tam i Cappy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
24.2.10 20:40

Jéé, člověk tu chvíli není a on nikde nikdo - a já se chtěla pochlubit, jak nám to jde s Didymosem, co konečně dorazil :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.2.10 20:43

Bohunko, pochlub se ;-)

A v lepším případě napiš Saxaně22, pak bys nám mohla fotečku dát do fotogalerie :palec:
Jsme zavřené, každá nosnice je vítaná.
Tohle téma může jet ale klidně dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.2.10 20:47

Bohunko,pojd za nama do Nosnic, rady te tam uvidime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
24.2.10 21:09

Už jsem písla Saxaně :-D
Zítra něco vyfotím - je úžasnej(šátek, myslím, i když malej taky :mrgreen: )… Mám jenom ten obyčejnej, dozelena - jsem si říkala, že ho nejdřív jenom vyzkouším, na půjčení, a když tak vrátím a vyberu nějaký vzor… ale možná si ho nechám, docela se mi líbí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.3.10 09:14

Ahoj holky, vím že jste zamčená takže je tato diskuse trošku OUT, ale mám dotaz, zítra chci najít popř. objednat na internetu nějaký šátek, doteď jsme používali babyvak, ale mně teda moc nevyhovuje, protože i když mám popruhy stažené na nejmenší velikost, tak mi vak plandá v nohách, jsem totiž dost malá :-( :-( . Tak konečně k dotazu! Já mám 158 cm, přítel bez mála dva metry, jak velký šátek koupit tak, aby vyhovoval oběma????
Nemůžu si teď dovolit rovnou objednávat dva, jeden pro něj a menší pro mě! :-( :-( , tak bych potřebovala poradit jestli není něco jako uni velikost??? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.3.10 09:17

Beckie, jak staré máš díťátko?
Uni velikost asi není.
Zřejmě se budeš muset přizpůsobit tatínkovi a vzít šátek větší, takže budeš muset kolem sebe hodně omotávat :-?

Já bych teda koupila šátek přímo na míru tobě a tatínkovi příště nějaké nosítko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.3.10 09:37

Malá má čerstvě čtyři měsíce. No musím popřemýšlet, co bude nejlepší. Je fakt, že mu vyhovuje ten babyvak, tak by mohl používat ten a já jen šátek. Ale když on se na šátek strašně těší a furt o tom mluví, kdy už ho objednám a tak, jak malý kluk. Tak aby mu to pak nebylo líto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já vím, že to je hrozný důvod, ale když přítel je fakt někdy horší než malej klučík.
:zed: :zed: :zed: :zed: no prostě nevím :nevim: :nevim: odkdy je možné dítě nosit v krosničce na zádech??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.3.10 11:31

Krosničku na záda bych brala až dítě umí samo sedět, celkově, až bude mnohem větší!
A když tak nad tím přemýšlím, já osobně bych krosničku nebrala vůbec :lol:

U vás bude se šátkem problém, protože ty jsi maličká a partner vysoký :-?
Jakou máš přibližně konfekční velikost?
Když má malá 4 měsíce, tak bych vázala spíš už vertikální úvazy na břicho.
Jestli jsi drobunká, tak by ti na to stačil šátek dlouhý 4,2m s přehledem (možná i míň).
Ale u tvojeho 4,6m (možná i více)

Můj se taky na šátek těšil a dopadlo to tak, že vážu jen já a jemu jsem objednala ergon. nosítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí