Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
1.8.10 22:54

Holky s dovolením :wink: sleduju Vaši diskusi pořád a Cappy - ty limitky od Didymosu jsou fakt úžasný :wink: . No sama jsem moc zvědavá na ten čtvrtek a moc se na paní těším. Určitě si zkusím navázat Veri - pokud paní šátek půjčí i takovému nemehlu, jako jsem já :lol: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
1.8.10 22:55

Jééé, to bys byla hodná :srdce:

Mně by se líbila nějaká univerzální barva, třeba i úplně přírodní, anebo třeba tato:
 http://didymos.de/…r-gr/454.jpg

nebo lehce starorůžová:
http://www.didymos.de/…r-gr/485.jpg

nebo tato:
http://www.didymos.de/…r-gr/523.jpg

Líbí se mi modré vločky co má Katy, ale modrý (tyrkysový) šátek už mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
1.8.10 23:00

Luciusku první odkaz jsou přírodní vlnky, nikdy jsem je sice neměla, ale na NoseniDeti na ně pějí chválu, jak jsou božské a navíc úžasně nosné.
Materiálově je to ale „jen“ bavlna.

Druhý odkaz jsou Lilie růženín, čas od času jsou k mání, připadá mi, že po nich není moc velký zájem.
Materiál opět bavlna.

Poslední odkaz - to vypadá na Siena rybičky. Jsou s příměsí kašmíru a konkrétně o tento šátek docela zájem je, takže cena se někdy pěkně vyšplhá. Ale prý jsou taky úžasné.

Ani jeden z nich není můj šálek kávy, takže osobní reference podat nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
1.8.10 23:04

Jó, limitky jsou skvělý.
Ale má to taky pár háčků.
Když jdou limitky do prodeje, tak se tam ty opravdové klenoty ohřejí někdy i jen pár desítek minut.
Chce to být pořád ve střehu a sondovat na německé veri Didymosu, jestli tam něco nového nepřibylo.
Některé šátky jsou opravdu během pár minut vyprodané a je o ně pak tak velký zájem, že jsou některé ženské ochotné je koupit za nehorázné peníze.
Hraničí to skoro už s šílenstvím :roll:
Taky mám spadeno na jednu limitku, kterou jsem prošvihla, ale nechávám si zajít chuť, na TBW (www.thebabywearer.com) má momentálně hodnotu cca 7000 - tolik peněz za hadr fakt nedám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.8.10 23:06

Cappy - krásný!!! Máš vkus :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
1.8.10 23:11

Marpe, spíš mám někdy až moc času :lol:

Jako přiznávám, že když jsem na netu, tak pořád jenom sonduju a hledám nějaké šátky.
To je taková mírná deformace, útěchou mi je fakt, že v tom nejsem sama :-D (je nás tu na emimi víc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
1.8.10 23:41
Cappy píše:
Luciusku první odkaz jsou přírodní vlnky, nikdy jsem je sice neměla, ale na NoseniDeti na ně pějí chválu, jak jsou božské a navíc úžasně nosné.
Materiálově je to ale „jen“ bavlna.

Druhý odkaz jsou Lilie růženín, čas od času jsou k mání, připadá mi, že po nich není moc velký zájem.
Materiál opět bavlna.

Poslední odkaz - to vypadá na Siena rybičky. Jsou s příměsí kašmíru a konkrétně o tento šátek docela zájem je, takže cena se někdy pěkně vyšplhá. Ale prý jsou taky úžasné.

Ani jeden z nich není můj šálek kávy, takže osobní reference podat nemohu.

Tak to jsem se do té vlny moc nestrefila :lol:
Já bych brala jako prioritu tu vlnu, se vzorem bych i ustoupila. Ještě projíždím net - bude to asi na dlouho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.10 09:34

LUciusek, no vkus máš hezký, ale není to vlna. :-D
Tak že asi jedině sledovat a hlídat, no a snad na něco s vlnou se natrefí, jen teda taky nevím jak s tím koupením šátku s vlnou z druhé ruky, asi bych měla taky strach. :think:
Já teda vločky koupila u nás v ČR, ale to byl asi poslední kus. :nevim: Já ho teda koupila na www.ditevsatku.cz .
Ale tak jsou i jiné šátky s vlnou, tak že třeba hledat a hleda a snad něco najdeš. :think:
A nebo že bych ty svoje vločky prodala? :lol: :mrgreen: No asi ne, to by bylo škoda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.8.10 10:53

Katy, kdybys ho prodávala, dej vědět, prosím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
2.8.10 10:58

Já jsem už taky o prodeji vlny uvažovala, ale jen v případě, že bych za ni sehnala náhradu (mám konkrétní představu :oops: ), ovšem stále se mi nedaří šátek ulovit, ani u nás ani v zahraničí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.8.10 13:31
Cappy píše:
Já jsem už taky o prodeji vlny uvažovala, ale jen v případě, že bych za ni sehnala náhradu (mám konkrétní představu :oops: ), ovšem stále se mi nedaří šátek ulovit, ani u nás ani v zahraničí :-(

Kdyby se Ti podařil ulovit a uvažovala bys o prodeji, dej mi prosím vědět :-)
Já se teď dostávám na net tak sporadicky :roll: snad to případně chytnu včas :-)
A jakej Cappy sháníš? Jakej materiál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.8.10 09:39

Ahoj holky, projíždím si diskuzi o šátcích, chtěla jsem se zeptat, jestli to nějak dopadlo s tím šátkem Penntelka na vyzkoušení, nebo jeslti ho někdo měl? Chtěla bych šátek pro úplný mimčo pro ségru, která ještě neví jestli by využila nějakej drahej šátek…neví jak jí to půjde a jestli se jim to oběma bude zamlouvat…
Děkuju za názory :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.8.10 11:12

Tak se mi konečně podařilo připojit k NošeníDětí, ráno mi to nešlo, už jsem získala potřebné info :-) Děkuji a vzdávám hold všem testovacím maminkámi dětem, někdy to musí být docela zážitek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.8.10 22:20

Zdravím všechny :wink: ,
tak jsem si dneska měla možnost osahat šátek a vyzkoušet úvaz + vyzkoušet i Manducu. S paní, která mi to přijela ukázat - jsme dospěly k závěru, že na občasný nošení bude z praktické stránky pro mne lepší Manduca. Jsem domluvená že možná časem (až bude Veru větší) zkusíme i ten šátek. Teda to je vzorů a barev, značek… měla Zaru, Storchenwiege, Didymos - kráááásné!!!! Jsem spokojená a nadšená, už se nebudu muset kodrcat všude s kočárkem :dance: v pondělí mi Manducu přiveze.
Dobrou noc všem a ještě jednou Cappy a ostatní díííky :wink: :kytka:

Ps: můžu někdy zavítat k Vám do nosnic? Nebo berete jenom šátkařky…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.8.10 22:27

Ondrejko, já pentelku testovala :roll: ale koukám, že už sis info našla :mrgreen:

Marpe, tak ať jsi s Manducou spokojená :wink: Ad nosnice - musíme se kolektivně domluvit, ale abys neměla pocit, že mluvíme cizí řečí :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí