Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
6.8.10 13:34

No každopádně už se moc těším na to pondělí :lol: , už aby tu Manduca byla!!! Dneska Veri má svůj den - prvně nechtěla pít, pak jsem z nutnosti musela odstříkat-prso jako kámen :roll: (povedlo se 100ml) a pak si dáma usmyslela že by zase chtěla :roll: … a z lahve, lžičky PROSTĚ NECHCE :-( . Celé dopol jsem střídavě kojila, chovala, kojila, v mezichvílích se věnovala Teri (ta je dneska taky úžasná - má rýmu :roll: ). Záda, ruce bolí - ten kdo vymyslel nosítka a šátky - toho by měli vyvážit zlatem :lol: .
Teď obě spí 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
10.8.10 12:59

- Cappy
Od kdy jsi začala šátkovat ?
Já už mám doma dva šátky a jak tu holky píšou, klidně bych ještě pořídila :-) Už se moc těším až si mimi uvážu a budem si to užívat. Jen doufám, že tam bude spokojené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.8.10 13:07

Marpe, tak co Manduca? ;-)
Doufám, že jste obě spokojené a že jí dáváš aspoň pořádně zabrat! (mám na mysli samozřejmě Maducu) :-D

Luciusku, dobrá věc se podařila, sehnala jsem pro sebe ve světě ten vlněný šátek, jak jsem po něm toužila.
Původně jsem chtěla Purpurové vločky s vlnou prodat, pokud seženu tu další vlnu, ale asi na to nebudu mít.
Když ty vločky jsou tak fajň :oops:
A dvě vlny u nás určitě zahálet nebudou :mrgreen:

Syselik, já jsem začala pozdě, cca ve 3 měsících. Neměla jsem o nošení moc informací, takže se to ke mně dostalo pozdě. „Zatáhla“ mě do toho jedna úžasná osůbka, dodnes jsem jí moc vděčná :srdce:
Být tebou, tak pořídím klidně i třetí, to se neztratí :lol:
Rozumíš, ať más zásobu, děti často ublinkávají, tak ať jsi připravená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
10.8.10 21:41
Cappy píše:
Marpe, tak co Manduca? ;-)
Doufám, že jste obě spokojené a že jí dáváš aspoň pořádně zabrat! (mám na mysli samozřejmě Maducu) :-D

Ahojky :wink: ,
Manducu jsem vyzvedla včera a doma jsem ji hned vyzkoušela. Verka řvala jako tur :-( a potom vysílením usnula. Dneska jsem zopakovala a už to bylo o trošku lepší, ale řev byl taky (asi 20min). Jen nevím, jestli ji do toho usazuju správně. Používáme pořád ještě tu novorozeneckou vložku a stejně má nožičky úplně ven z těch otvorů :nevim: (bojím se abych jí je moc násilně neroztahovala). Navíc mám pocit, že do písmena M moc není… budu se muset ještě asi poradit s tou paní, co mi ji předváděla + objednávala, nebo s někým kdo přímo nosí a ukáže na místě. Ale asi to chce trošku cviku. Ale když to vezmu celkově - jsem spokojená a nadšená. Jen je škoda, že se v tom dost obě potíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
27.8.10 22:43
Cappy píše:

Luciusku, dobrá věc se podařila, sehnala jsem pro sebe ve světě ten vlněný šátek, jak jsem po něm toužila.
Původně jsem chtěla Purpurové vločky s vlnou prodat, pokud seženu tu další vlnu, ale asi na to nebudu mít.

Cappy, už mám vlněný Didymos a je úžasnej :dance: :dance: :dance:
Své první dítko jsem odnosila v indickém tkaném šátku - byla jsem s ním náramně spokojená, sjezdil se mnou kus světa, ale teprve teď jsem pochopila, že existuje i šátek, ze kterého vůbec nebolí záda :dance:
Dnes jsem malou nosila skoro celý den (s přestávkama) a záda jsem vůbec necítila :potlesk:
Katy, ahoj :mavam: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.8.10 13:26
Luciusek píše:
Cappy píše:

Cappy, už mám vlněný Didymos a je úžasnej :dance: :dance: :dance:
Své první dítko jsem odnosila v indickém tkaném šátku - byla jsem s ním náramně spokojená, sjezdil se mnou kus světa, ale teprve teď jsem pochopila, že existuje i šátek, ze kterého vůbec nebolí záda :dance:
Dnes jsem malou nosila skoro celý den (s přestávkama) a záda jsem vůbec necítila :potlesk:
Katy, ahoj :mavam: 8-)

Jsem ráda že se ti šátek líbí a jsi spokojená. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.8.10 14:42

Straaaaaašně se mi líbí :huban:
Příští týden jedeme do hor a pak na jih za teplem, tak ho vyzkouším ještě v teplém podnebí, jak bude odvádět pot :wink:
A až se vrátíme, začnu řešit asi nějakou kapsu. Zatím se mi líbí MaM Deluxe - nemáte s ní nebo s nějakou jinou zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.8.10 16:22

Luciusku, jsem ráda, že jsi spokojená. Didymos je prostě klasika ;-)
Kapsu mám, ale pouze zimní variantu.
Oproti Deluxe nemá tu nepromokavou PUL vrstvu, ale myslím, že na zimní období bohatě stačí zimní.
Odnosila jsem v ní celou loňskou zimu a nikdy jsem si nestěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.8.10 16:29

Kapsu mám taky jen zimní a bohatě mi stačí, v dešti stejně s dítětem venku chodit nebudu, no a kdybych chodila, tak bych si pořídila spíš pláštěnku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.8.10 17:46

Kapsy - zaregistrovala jsem ještě kapsy od Didymosu a ještě i Hoppediz.

Ale existují i mikiny, bundu, vesty, kabáty na nošení ;-)

Matyáš má 21měsíců a nosíme stále.
Občas chodí, občas jede na odrážedle, ale není procházky, kdyby by se i nenesl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.8.10 22:51

Díky, holky :kytka:
A neprofoukne ta zimní kapsa? Já bych chtěla něco, co bych mohla použít i na hory do sněhu, ale taky třeba i na podzim a na jaře (to už asi od jedný kapsy chci moc, co :lol: )
Kapsa se mi zdá lepší než bunda - myslím, že mně bude při nošení větší teplo než miminku a navíc bude mít každý svoje vlastní teplé oblečení.
Vázaly jste šátek třeba i přes bundu???
Ach jo, to léto uteklo tak rychle - už začínám myslet na zimu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
30.8.10 09:04

Ahoj, už Vás čtu docela dlouho a mám i otázku… Myslíte, že byste se úplně obešly bez kočáru? Má to dvě roviny, jestli to zvládne ženská, ale i dítě? Předem díky za Vaše postřehy. (Ještě doplňující info - bydlím v Praze a čekám na přelomu listopadu a prosince.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.8.10 09:49
vasedcera píše:
Ahoj, už Vás čtu docela dlouho a mám i otázku… Myslíte, že byste se úplně obešly bez kočáru? Má to dvě roviny, jestli to zvládne ženská, ale i dítě? Předem díky za Vaše postřehy. (Ještě doplňující info - bydlím v Praze a čekám na přelomu listopadu a prosince.)

Jo zvládly, já mám sice kočárky dva, ale musím říct, že používany minimálně, spíš vůbec. Tak že zvažuji prodej aspoň jednoho, protože fakt tady jen stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
30.8.10 10:06

Katy, díky. A nosíš fakt hned od začátku? A co manžel, babičky, taky zvládají, nebo spíš jezdí s kočárem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.8.10 10:11
vasedcera píše:
Katy, díky. A nosíš fakt hned od začátku? A co manžel, babičky, taky zvládají, nebo spíš jezdí s kočárem?

Manžel nosí v manduce, babičky s kočárkem nejezdí, kdyby bylo třeba tak v pohodě by nesly taky v manduce, kočárek jsem od narození používala fakt strašně málo, tak že si myslím, že bych to zvládla i bez něho. Malá mi venku nidky spát nechtěla a když jsme šli na procházku, tak se většinou stejně nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí