Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
19.9.10 11:49

A co budu nejdřív vázat já?
Radši kratší? Jsem myslela, že delším nic nezkazím, tak já teda poslechnu :-)
V tom případě vidím ještě Storchenwiege, vzor Albert, délka 4,1 m za tisíc peněz. Mám paní volat?

• Citovat
  • Upravit
20840
19.9.10 12:01

Nejdřív asi kříž s kapsou venku, nebo kříž s kapsou uvnitř nebo dvojitý kříž - záleží, v jakém úvazu vám budou kolíbky nejlíp sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
19.9.10 12:04

A tenhle jsi viděla?

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.9.10 12:21

Neviděla, jsem asi slepá, ale je hezčí než jsem našla já, zkusím zavolat :-)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
19.9.10 12:32

Jak ten mimibazar vlastně funguje? Zaregistrovala jsem se a píše to, že když nejsem platící inzerent, tk se moje nabídky neobjeví po kliknutí do levého menu. Jak si zobrazím nabídky i neplatících členů?
Paní jsem napsala, nevím jestli se jde prohrabat na její telefon, abych radši zavolala. Je to nějaký zmatek.

Mně se u těch Storchenwiege nejvíc líbí Inka, ale tahle Anna je taky hezká :palec:
A jdu nastudovat ty kříže :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14434
19.9.10 14:56

Cappy děkuji za odpověď!! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.9.10 07:13

Ahoj po ránu, tak tu mám mejla od paní, že šátek mi nikdo nevyfouknul, zrovna jsem jí tedy poslala penízky a mooooooc se na něj těším. :potlesk:
A vám díky za rady, teď se nebudu mít na co vymluvit, když mi to nepůjde, protože tu mám od vás písemně, že v šátku to rozhodně není :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
20.9.10 07:28
Prosím a co je tohle za úvaz, jak sem dávala Novire?

http://www.nosenideti.cz/…be6ba931.jpg

• Citovat
  • Upravit
neczuz
20.9.10 09:03

Kolíbka v kříži s kapsou venku.

• Citovat
  • Upravit
350
21.9.10 12:19

chrčení v šátku

Ahoj, měla bych dotaz.
Mrněti jsou skoro tři týdny a teď zkouším šátkovat. Kolíbku jsem zatím zkoušela jen chvíli, mám ho potřetí ve vertikálu, ale vždy mi tam chrčí. To normálně při spinkání nedělá. Nemůže tam být tedy nějak špatně ? Ale spinká a vypadá spokojeně.
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
21.9.10 17:17

Hm.. těžko takhle na dálku soudit, ale řekla bach, že máš možná málo utaženo a malá je moc zborcená a má moc přitaženou hlavičku k hrudníčku.
Nechceš to vyfotit?

Donago, jasně, že s to bude praxí zlepšovat :pankac: jak starého máš prcka? Nahazovat z lehu přes hlavu jsi zkoušela?
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
21.9.10 18:50

Je fakt, že chrčel až po takové půl hodince a na konci mi pak už přišlo, že se šátek trochu povytáhl. Měla jsem ho na ten dotahovaný kříž s kapsou uvnitř.
Zkouším i kolíbku, ale tam mi nějak nejde napasovat zadeček a pak už to mrňouska přestane bavit, ty moje pokusy, a je po kolébce. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.9.10 19:03

Syseliku, a nechrápe? :think: Mně Markétka v šátku často chrápala. Vleže to nedělala, jen v šátku ve vertikálu :mrgreen: A přešlo ji to :-)
A kolíbky jsem taky nevázala, nešly mi umotat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
21.9.10 19:24

děsně to vypadá, ale je to zdaleka nejjednodušší způsob, zkus to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
21.9.10 21:03

Mno zní to spíše jako chrčení. Budu to ještě pozorovat :lol:
A jinak ještě jak jsem ho po té hodince vyndala, jak se mi chrul, že chtěl ven a přebalit, tak jsem koukala, jak má chudinka pytlíka celého přeleželého a pomačkaného.. Nemůže to tam ty kluky nějak tlačit ? Nebo jsem ho tam měla nějak blbě uvázaného ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí