Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Nejdřív asi kříž s kapsou venku, nebo kříž s kapsou uvnitř nebo dvojitý kříž - záleží, v jakém úvazu vám budou kolíbky nejlíp sedět.
Neviděla, jsem asi slepá, ale je hezčí než jsem našla já, zkusím zavolat ![]()
Jak ten mimibazar vlastně funguje? Zaregistrovala jsem se a píše to, že když nejsem platící inzerent, tk se moje nabídky neobjeví po kliknutí do levého menu. Jak si zobrazím nabídky i neplatících členů?
Paní jsem napsala, nevím jestli se jde prohrabat na její telefon, abych radši zavolala. Je to nějaký zmatek.
Mně se u těch Storchenwiege nejvíc líbí Inka, ale tahle Anna je taky hezká ![]()
A jdu nastudovat ty kříže
![]()
Ahoj po ránu, tak tu mám mejla od paní, že šátek mi nikdo nevyfouknul, zrovna jsem jí tedy poslala penízky a mooooooc se na něj těším. ![]()
A vám díky za rady, teď se nebudu mít na co vymluvit, když mi to nepůjde, protože tu mám od vás písemně, že v šátku to rozhodně není
![]()
Ahoj, měla bych dotaz.
Mrněti jsou skoro tři týdny a teď zkouším šátkovat. Kolíbku jsem zatím zkoušela jen chvíli, mám ho potřetí ve vertikálu, ale vždy mi tam chrčí. To normálně při spinkání nedělá. Nemůže tam být tedy nějak špatně ? Ale spinká a vypadá spokojeně.
Dík
Hm.. těžko takhle na dálku soudit, ale řekla bach, že máš možná málo utaženo a malá je moc zborcená a má moc přitaženou hlavičku k hrudníčku.
Nechceš to vyfotit?
Donago, jasně, že s to bude praxí zlepšovat
jak starého máš prcka? Nahazovat z lehu přes hlavu jsi zkoušela?
http://www.youtube.com/watch?…
Je fakt, že chrčel až po takové půl hodince a na konci mi pak už přišlo, že se šátek trochu povytáhl. Měla jsem ho na ten dotahovaný kříž s kapsou uvnitř.
Zkouším i kolíbku, ale tam mi nějak nejde napasovat zadeček a pak už to mrňouska přestane bavit, ty moje pokusy, a je po kolébce. ![]()
Syseliku, a nechrápe?
Mně Markétka v šátku často chrápala. Vleže to nedělala, jen v šátku ve vertikálu
A přešlo ji to ![]()
A kolíbky jsem taky nevázala, nešly mi umotat ![]()
děsně to vypadá, ale je to zdaleka nejjednodušší způsob, zkus to ![]()
Mno zní to spíše jako chrčení. Budu to ještě pozorovat ![]()
A jinak ještě jak jsem ho po té hodince vyndala, jak se mi chrul, že chtěl ven a přebalit, tak jsem koukala, jak má chudinka pytlíka celého přeleželého a pomačkaného.. Nemůže to tam ty kluky nějak tlačit ? Nebo jsem ho tam měla nějak blbě uvázaného ? ![]()
A co budu nejdřív vázat já?
Radši kratší? Jsem myslela, že delším nic nezkazím, tak já teda poslechnu
V tom případě vidím ještě Storchenwiege, vzor Albert, délka 4,1 m za tisíc peněz. Mám paní volat?