Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21978
9.2.10 21:13
Len-til-kah píše:
Bohunko - nevím, kolik máš doma nošených dětí, tak třeba řekněme zkušenější :lol: .
Ono to malinkaté dítě je tam zanořené až po ušiska, vesměs se ani ty popruhy nevedou ze zad nosiče dopředu pod lýtky, jako u větších dětí, ale normálně se jim do toho ty pidinožičky zababoší celé, že prostě ani nekoukají ven.
Jak říká kamarádka „kocur v měchu“.
Toto jsem vygooglila
http://www.wrapyourbaby.com/…ys%20old.jpg

Já starší dcerku nosila jen občas, v úvazu KsK ven a pak párkrát na zádech, mladšího teď nosím víc, ale tak, jak je to na fotce, to bych teda nedala už kvůli tomu pocitu, že mi ten pinďa visí mimo dohled jak opíca… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.2.10 21:32

Suvik - trapně závidíš 8-) .

Bohunko - to se mi právě taky nelíbí, ale pokud má někdo nesundatelné dítě - třeba to moje mladší se svého času fakt absolutně nedalo ze mě odendat (diskuse „Chce se nosit“ mě pobavila, já bych řešila, kdyby kluci nechtěli) - a potřebuje třeba bezpečně vyžehlit s napařováním…
Což tedy není můj případ, žehlím jenom šátky a jen málokdy :lol: .
Co máš proti opicím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.2.10 21:36
Len-til-kah píše:
pokud má někdo nesundatelné dítě - třeba to moje mladší se svého času fakt absolutně nedalo ze mě odendat (diskuse „Chce se nosit“ mě pobavila, já bych řešila, kdyby kluci nechtěli)

Ten můj kluk má od vánoc na zádech ježky. Kdykoli se přiblíží zádama k zemi, začně neuvěřitelně ječet.

• Citovat
  • Upravit
21978
9.2.10 21:37
Len-til-kah píše:
Co máš proti opicím?

No… vlastně nic… poslední 3 měsíce, kdykoli se skloním k miminu, skočí mi na záda ta starší a vříská „mamííí, dělej houpííí“… jsme holt taková opičí famílie … že bych ten úvaz přeci jen zkusila…? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.2.10 21:49
BohunkaP píše:
Len-til-kah píše:
Co máš proti opicím?
No… vlastně nic… poslední 3 měsíce, kdykoli se skloním k miminu, skočí mi na záda ta starší a vříská „mamííí, dělej houpííí“… jsme holt taková opičí famílie … že bych ten úvaz přeci jen zkusila…? :mrgreen:

Však mě právě ten můj avatar vystihuje dost věrně :roll: . Jenom nevím, co si tam dám, až opičata budou tři.

Mikuláš vyloženě je reklama na abdukční polohu, protože jak se chce nosit a já se pokusím položit ho na zem, tak nekompromisně skrčí nohy do žabky, jakože toto prostě ne, na tom já stát nebudu a i volně vismo ve vzduchu zaujme ukázkovou polohu nošence/opičího mláděte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
9.2.10 21:58
Len-til-kah píše:
Mikuláš vyloženě je reklama na abdukční polohu, protože jak se chce nosit a já se pokusím položit ho na zem, tak nekompromisně skrčí nohy do žabky, jakože toto prostě ne, na tom já stát nebudu a i volně vismo ve vzduchu zaujme ukázkovou polohu nošence/opičího mláděte.
Šikulka jeden :mrgreen: … no, nemáš to jednoduchý :mrgreen: Teď se mi tu manža málem udusil svařákem, jak mu to předčítám :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.2.10 22:10

Ale tak v pohodě :lol: . Ovšem nějaká jiná matka by z něj mohla eventuálně být docela nešťastná 8-) . Naštěstí mi nikdo nenabulíkuje, že jsem si to vypěstovala, protože to není první dítě. Jenom příbuzní docela špatně nesou jeho enormní potřebu fyzického kontaktu (resp. jim vadí, že se netulí s nimi), i my s manželem z něj býváme překvapení. Ale tak mrňavý je jen jednou, že, tak ať si to užije. A my taky, v pubertě už to dělat nebude :-( :lol: . Navíc já ho teď vůbec nešátkuju, a stejně nezapomněl, opičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.10 10:49

Urcite tu spousta z Vas cetla KONCEPT KONTINUA. Kniha mi vcera prisla a ted ji v pauzach doslova hltam. Kazdopadne potvrzuje a utvrzuje, to co citim a veci se mi ted skladaji do celku.
Mate nektera podobnou zkusenost?

Chuanitko diky za tip, dala jsi mi ho v jine diskuzi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
10.2.10 16:12

ginche: Jsem ráda, že se ti líbí :) Já ji četla na začátku těhotenství, tehdy jsem si z ní vzala „jen“ to, že budu dítě hodně nosit. A pak jsem ji četla ještě několikrát v šestinedělí a to jsem místy brečela… Každopádně z ní čerpám energii na mateřství :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.10 17:56

Chuanitko ja dnes brecela u te casti o placi zoufalych miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
10.2.10 20:59

Neczuz, poslední dítě jsem dala na záda v deseti dnech a dopracovala jsem se k tomuhle úvazu http://www.youtube.com/watch?…
Manželovi vážu na záda kapsu, sama si batoh nedotáhnu, kapsu jsem nezkoušela. Malé jsou teď necelé dva měsíce, když usne, někdy znovu přetáhnu popruh přes hlavu, ale drží dobře i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
10.2.10 21:02

Ginche: já jsem KK taky četla, tedy na části, nejdřív v těhotenství a pak při kojení, myslím, že by se to mělo číst, až když má člověk dítě. Je to inspirativní, i když ne vše z toho je aplikovatelné…

Lentilko: taky mám doma už ukázkového nošence, ovšem musí být pevně uvázaná, kapsa mi dost povolovala, z DH mám zase problém dostat dost látky pod zadeček a pak mi šponuje nohy :( Co myslíš, je batohokapsa lepší a pevnější než DH? Díky, asi jsi tu přeci jenom nejzkušenější nosnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
10.2.10 21:11

Terem: teď jsem koukala na to video a pro mne je to docela děsivé, to mimčo je strašně malinkaté… ale je to každého věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
10.2.10 21:16

Holky, mně se dneska poprvé pořádně povedl úvaz KsK uvnitř, pochvalte mě, prosíííím :mrgreen: Zatím jsem dělala jen kapsu ven, jinak jsem ho na sebe nebyla schopná přitáhnout, ale dneska jsem zabodovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.10 21:18

Terem video je masakr 8-o Ja mam 3m dceru a na zada si netroufam, ale kdyz to nekdo umi a je si jisty, tak proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí