Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Ginche: to bylo myšleno ironicky? Jako to, že máš radost z toho, jak je na tebe fixovaná?
Suvik: pardon, mám v tom zatím tady zmatek ![]()
Novire: http://www.youtube.com/watch?… tak pro tebe ![]()
saxana Špatně jsem to napsala, radost mám z toho, že konečně usnula a poprvé tak nemusím chrupkat s ní a mám volno ![]()
Ginche: tak to je super, hlavní je si taky občas odpočinout
Tedy alespoň u mě, já jsem pak strašně protivná…
Saxano to mame uplne stejne
A libi se mi sovicky, jakou mas zkusenost s matrosem biobavlna plus biolen?
Cappy píše:
Vlastním Hoppediz Lima a Zaru Ellevill Ocean.
Cappy, včera jsem četla o Zarách a prý je to luxusní šátek, doporučila bys ho? Já chci něco lehčího na léto. Jen škoda, že není v červené ![]()
A to jsem si říkala, že šátky zbytečně kupovat nebudu a odnosím malou v Leu
![]()
Chuanitko, šátek určitě není zbytečná věc ![]()
Zary mají i holčičí odstíny a ty jsou opravdu nádherné!!
Navíc budou mít teď jarní kolekci ![]()
Co na to říct, prostě se Zara a Hopp nedá srovnávat.
Zara je úžasně měkká, úplně snadno se na ní váže uzel, je tenká, v létě i prý dost vzdušná.
Velice nosná, má úžasný vzor, já jdu teda ještě do jedné Zary ![]()
Cappy, já to tušila, že mi ji doporučíš
Asi taky počkám na jarní kolekci ![]()
No příznám se že mě šátek taky strašně láká, jeden tu doma mám půjčený od švagrové, ale to je tak neforemné plátno, že s tím fakt asi nic nenavážu.
Jen teda furt si nějak nedovedu představit, že bych dostala dítě se šátkem na záda, připadá mi to strašně složité. ![]()
Katy, posílám odkaz na seznam způsobů nahazování na záda
http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…
já používám přehození přes hlavu z lehu
vypadá to krkolomně, babičkám neukazovat, ale funguje to bezvadně ![]()
Katy, však už jsem ti psala na látkovkách, že ti zapůjčím Zaru, aby sis mohla zkusit pořádný šátek ![]()
Chceš to nechat až po těch lázních?
Já mám třeba svůj vlastní způsob nahazování, záleží na nosiči, co mu vyhovuje, já jsem odjakživa samouk, tak i nahazování jsem se naučila sama svým jedinečným způsobem ![]()
Holky, na ND je novinka ![]()
Taková vychytávka na boty, abyste venku neuklouzly na ledě!!
Nemůžu dát odkaz, zrovna mi nejdou stránky ND rozjet ![]()
Ale myslím, že by to bylo fajn pro ty, co se bojí nosit v zimě.
Ahoj holky,
jestli můžu, občas sem taky juknu
.
My nosíme zhruba od konce šestinedělí. To jsme měli elastický šátek Moby, ale ten mi nějak nesednul a ani malému se to nelíbilo. Tak jsme přesedlali na pevné a je to super. Momentálně je u nás zabydleno Indio konopné, Storchenwiege Inka (to jsou moji broučci) a manduca, která je manželova (i když tu mu občas kradu
).
Cappy, mi máme doma nesmeky, neboť u nás to je docela potřeba (každý rok děsně sněhu a pěkně namrzlé cesty) a přece jen mám strach, abych sebou někde nešvihla i s malým. My jsem si teď na zimu pořizovali tyto a zatím spokojenost.
Jinak na ND Věrka avízovala, že dnes a zítra budou odstávky neb něco kutí
.
Ahoj,
chtela jsem se zeptat, mate nekdo zkusenost s ringslingem? Trochu o nem uvazuju jako o pohotovostnim poponasedle, plus se do nej da dat v kolibce mimi, tak by me zajimalo, zda jste nekdo nosil maly mimino v RS?
Jinak my mame manducu, kati girasol v zelene 4,8m, meli jsme bondolino, to bylo fajn, ale naprosto nevyhovujici na zada, melo moc kratkou zadovou operku. No a elastak medley, ale ten jsem pouzivala jen zpocatku, pak uz byl na nej Mates moc tezkej.
Ahoj holky ![]()
Ginche: len je fajn, ale jak jsem psala, je strašně mačkavej a to mi vadilo, jinak je to hodně nosné, na těžší děti ideální ![]()
A s ring-sling zkušenost nemám…