Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
5.2.10 15:30
Saxana22 píše:
Mufina: Didymos, dobrá volba a jaký? Na českém Didy měli dovolenou, co tedy vím…

Červené vlny, tak doufám, že budu spokojená. Šátek jsem objednávala na branakdetem.cz, tak nevím. Snad se dočkám :-D

• Citovat
  • Upravit
28294
5.2.10 15:32
Mufina píše: Červené vlny, tak doufám, že budu spokojená. Šátek jsem objednávala na branakdetem.cz, tak nevím. Snad se dočkám :-D

No právě! Brána! Ale né, tak do porodu snad jo :-).

Mě by děsně zajímal len. A jarní kolekce to se bavíte o Didymosu? To už někde je? Na jejich stránkách nic nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.2.10 15:37

Suvik: len je super nosný, ze začátku strašně tuhý, chce to uzlovat, nosit, nosit, ale je strašně mačkavý a musí se žehlit, taky proto šel, ale jinak super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
5.2.10 15:38

Tak děkuji všem za tipy, ani jsem netušila kolik druhů a firem existuje :think: Asi objednam nějaký další…máte někdo tip na super Didymos? A pro manžu tu manducu, moc se na ni těší :-)

Příspěvek upraven 05.02.10 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
5.2.10 15:40
suvik píše:
Mufina píše: Červené vlny, tak doufám, že budu spokojená. Šátek jsem objednávala na branakdetem.cz, tak nevím. Snad se dočkám :-D
No právě! Brána! Ale né, tak do porodu snad jo :-).

Chceš říct, že jejich obvyklá dodací lhůta je 2 měsíce? :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6093
5.2.10 15:42

Na Bránu bych si dala BACHA!! :pocitac:
Hodně zdržují objednávky, mají v tom totiž hroznej bordel.
Já jsem u nich objednávala jen jednou a skončilo to Stornováním z mé strany, už jsem s nima neměla trpělivost :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.10 15:49

Jojo, Brána není extra pružná :roll: Nejlíp objednávat rovnou u Didymosů, mají taky dost levné poštovné při nákupu nad 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
5.2.10 15:54

Tak to jste mě nepotěšily, já už jsem to i zaplatila :-? Ještě jsem si tam objednávala další věci, tak jsem to chtěla sfouknout s šátkem při jednom :-? .

• Citovat
  • Upravit
6093
5.2.10 15:57

Též jsem měla tehdy i zaplaceno, ale v pohodě mi vrátili peníze a nakonec jsem si vše objednala jinde, sice už né pohromadě, ale měla jsem věci bleskurychle doma.

Já šátky objednávám na ND

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.2.10 16:15

Tak s Bránou zkušenosti nemám, šátky kupuju z druhé ruky na ND a nebo přímo z německého Didymosu ze sonderpreise :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
5.2.10 16:22

Cappy, tak to je dobrá zpráva. No doufám, že do porodu si ho stihnu opatřit a taky to s ním trochu vyzkoušet.
S tím objednáváním z Němec mám trochu problém, protože německy umím jen „ich habe hunger“ :-D

• Citovat
  • Upravit
3201
5.2.10 16:24

Ještě praktický dotaz. Taky některá prakticky furt nosíte, protože jinak to nejde. Sofia už spinká jen v šátku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.2.10 17:01

Mufina: kdybys chtěla něco objednat, tak stačí dát vědět, ono některý limitky se k nám ani nedostanou :( Jsou hnedka pryč…

Ginche: já jsem hodně nosila ze začátku, potřebovala jsem volné ruce, dodělávali jsme barák, teď je šátek spíš dopravní prostředek a občas s ní na zádech vařím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
5.2.10 17:04

Saxano, dík za nabídku :kytka: . Teď počkám jak to dopadne s tou bránou, ale třeba někdy v budoucnu…

• Citovat
  • Upravit
3201
5.2.10 17:14

Saxano už jsem si říkala jestli je to normální :-D Těhotenství je krásná věc, ale mateřství úplně jiná. Představy se zcela rozchází s realitou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí