Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Mufina píše: Červené vlny, tak doufám, že budu spokojená. Šátek jsem objednávala na branakdetem.cz, tak nevím. Snad se dočkám
No právě! Brána! Ale né, tak do porodu snad jo
.
Mě by děsně zajímal len. A jarní kolekce to se bavíte o Didymosu? To už někde je? Na jejich stránkách nic nevidím…
Suvik: len je super nosný, ze začátku strašně tuhý, chce to uzlovat, nosit, nosit, ale je strašně mačkavý a musí se žehlit, taky proto šel, ale jinak super ![]()
Tak děkuji všem za tipy, ani jsem netušila kolik druhů a firem existuje
Asi objednam nějaký další…máte někdo tip na super Didymos? A pro manžu tu manducu, moc se na ni těší ![]()
Příspěvek upraven 05.02.10 v 15:43
suvik píše:Mufina píše: Červené vlny, tak doufám, že budu spokojená. Šátek jsem objednávala na branakdetem.cz, tak nevím. Snad se dočkámNo právě! Brána! Ale né, tak do porodu snad jo.
Chceš říct, že jejich obvyklá dodací lhůta je 2 měsíce?
![]()
Na Bránu bych si dala BACHA!! ![]()
Hodně zdržují objednávky, mají v tom totiž hroznej bordel.
Já jsem u nich objednávala jen jednou a skončilo to Stornováním z mé strany, už jsem s nima neměla trpělivost ![]()
Jojo, Brána není extra pružná
Nejlíp objednávat rovnou u Didymosů, mají taky dost levné poštovné při nákupu nad 1000,–
Tak to jste mě nepotěšily, já už jsem to i zaplatila
Ještě jsem si tam objednávala další věci, tak jsem to chtěla sfouknout s šátkem při jednom
.
Též jsem měla tehdy i zaplaceno, ale v pohodě mi vrátili peníze a nakonec jsem si vše objednala jinde, sice už né pohromadě, ale měla jsem věci bleskurychle doma.
Já šátky objednávám na ND
Tak s Bránou zkušenosti nemám, šátky kupuju z druhé ruky na ND a nebo přímo z německého Didymosu ze sonderpreise ![]()
Cappy, tak to je dobrá zpráva. No doufám, že do porodu si ho stihnu opatřit a taky to s ním trochu vyzkoušet.
S tím objednáváním z Němec mám trochu problém, protože německy umím jen „ich habe hunger“ ![]()
Ještě praktický dotaz. Taky některá prakticky furt nosíte, protože jinak to nejde. Sofia už spinká jen v šátku ![]()
Mufina: kdybys chtěla něco objednat, tak stačí dát vědět, ono některý limitky se k nám ani nedostanou
Jsou hnedka pryč…
Ginche: já jsem hodně nosila ze začátku, potřebovala jsem volné ruce, dodělávali jsme barák, teď je šátek spíš dopravní prostředek a občas s ní na zádech vařím ![]()
Saxano, dík za nabídku
. Teď počkám jak to dopadne s tou bránou, ale třeba někdy v budoucnu…
Saxano už jsem si říkala jestli je to normální
Těhotenství je krásná věc, ale mateřství úplně jiná. Představy se zcela rozchází s realitou!
Červené vlny, tak doufám, že budu spokojená. Šátek jsem objednávala na branakdetem.cz, tak nevím. Snad se dočkám