Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
5.2.10 19:39

Novire: taky jsme to měli tak, když jsem ještě kojila, pak jsem noční kojení utnula, dostala napít vodu z flašky, ale to až když byla větší, tak kolem 9tého měsíce tuším… Pak s ní spal nahoře manžel a já sama dole na gauči a dospávala jsem… je to strašný mazec to nevyspání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.10 19:50

No právě, furt si říkám, že je ještě docela malá, dávám jí tak čas ještě 3-4 měsíce a pokud se to nezlepší, tak tomu udělám přítrž… Sice nemáme nahoře a dole :lol: , ale taky s ní bude spát v ložnici manžel a já v obýváku…

AD vlna v šátku - naštěstí mě kouše, tak jsem přes zimu ušetřila :-D O to víc se teším na len… jen furt Didy nechce pustit nějaký holčičí šátek :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.2.10 19:53

Novire: přesně tak jsem to udělala já :) A uvidíme, co Didy vypustí, snad mi ušetří peněženku:)

Suvik: teď jsem četla v jiné diskusi, že vážete kapsu, já jsem s ní ze začátku byla taky spokojená, ale Ninuška je rapl a hrozně mi tam při delší chůzi tancovala :( Nakonec jsem se naučila DH a z toho se nedostane, ale je nato strašná spotřeba látky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
5.2.10 19:56

No právě proto jsem koupila to Indio šestku. Ale přijde mi až ke konci měsíce. Teď bych ho stejně vázat nemohla, protože se snažím odstavit a děsně mě bolí prsa. Na poponášení mi satčí batoh na delší nošení Manduca, zatím. Ale ráda bych pak i šátek právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.10 19:58

Na DH si tu schraňuju vůj milovaný Vatanai Kenai :-D Je to 4,5m, tak mi to s přehledem stačí… Ale ještě jsem ho nevázala, Tobík se nechce nechat lapit a Aňula je na to ještě mala… Nemáte někdo odkaz na dobré DH video??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
5.2.10 20:06

He Novire šla jsem pokoukat na ND do galerky a koho to tam nevidím! :lol: Zdravím Aňu :mavam: , moc vám to sluší.

Radši se tam nebudu moc rozkoukávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.10 20:34

Co, kde?? Nic nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
5.2.10 20:44

saxana příští týden ji budou 3 měsíce. Jinak holky ZÁZRAK konečně poprvé jsem malou uspala(trvalo to hodinu) a mám do dalšího kojení volno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
5.2.10 20:45

Nééé, koukala jsem na ten tvůj Vatanai :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.10 20:47

Jo táák, no tam zrovna moc dobře nevypadá, zvlášť v tom dvojitém kříži před zafifraným zrcadlem :oops: Ale potřebovala jsem zkontrolovat úvaz, zaboha se mi nedařilo zakulatit jí zádíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
5.2.10 20:49

Suvik Ztrácím se ve zkratkách, co je ND a DH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.2.10 20:50

Suvik: http://www.youtube.com/watch?… ona má Vonzino všechna videa povedená :) A jaké indio? :)

Ginche: tak to je super, za jak dlouho se ti tak probudi? A myslím, že zatím stačí ten Šanami, ale pokud nutně potřebuješ jinej, tak Didy to jistí a jsem zvědavá, jestli zůstaneš u jednoho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.2.10 20:51

Ginche: ND - www.nosenideti.cz a DH je zkratka úvazu Dvojitý Hammock :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
5.2.10 20:53

To video chtěl tuším někdo jinej. Ale tuhle holku už jsem někde viděla (myslím když jsem koukala na videa), jo ta to má dobře udělaný.

Indio obyč. natur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
5.2.10 20:55

saxana díky :wink: no probudí se tak cca. za 2,5 hodky. Kojíme jak o život. Ale fakt mám radost, páč je na mě silně fixovaná. Pokud mě nevidí, či ji nedržím je řev!
a DH je koukám pro větší děti.....to ještě hodně vody uteče, než se tam dostaneme.

Příspěvek upraven 05.02.10 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko