Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Hlásím, že můj drahý dnes projevil zájem o šátkování, udělal mi tááákovou radost ![]()
Maty se na to tvářil samozřejmě, i u táty se mu líbilo, takže už se vůbec nebojím, že bychom měli s nošením problémy, Maty se očividně nechá nosit od kohokoliv ![]()
čičinka píše:
Ahoj,
chtela jsem se zeptat, mate nekdo zkusenost s ringslingem? Trochu o nem uvazuju jako o pohotovostnim poponasedle, plus se do nej da dat v kolibce mimi, tak by me zajimalo, zda jste nekdo nosil maly mimino v RS?Jinak my mame manducu, kati girasol v zelene 4,8m, meli jsme bondolino, to bylo fajn, ale naprosto nevyhovujici na zada, melo moc kratkou zadovou operku. No a elastak medley, ale ten jsem pouzivala jen zpocatku, pak uz byl na nej Mates moc tezkej.
Ringslig jsem využívala docela dost. Takové to rychlé poponesení Tobíka od auta k doktorce, do lékarny …A to asi tak od doby, kdy měk 8 - 9 měsíců a hodně jsme chodili po doktorech. Ale i později, když už chodil. Mám nešitý RS z krátkého šátku a kroužků. Dost mmě to vyhovovalo.
Saxana Koukam ted na Zaru, asi bude nejlip, kdyz si je nekde ohmatnu a pak objednam ![]()
Drzte se o vikendu sem mela na navstevu rodice a mou mamku jsem presvedcila zkusit malou uklidnit v satku…branila se, prej bude vypadat jak „indianska babicka“, ale nakonec jsem ji uvazala kolibku v krizi s kapsou a mala spala 3 hodiny
Tim sem ji asi zmenila lehce pohled na svet ![]()
Cappy, to je bezva, že tvá drahá polovička se začíná kladně stavět k šátkování
. Jen tak dál
.
Náš mladej se velice rád nechává nosit tatínkem, i byť jen v manduce. Jen mu v poslední době začíná vadit, že si ho manžel dává dopředu - nic nevidí. Se mnou to už má v pohodě - jde na záda, protože bych jinak neviděla já
.
Holky, házím odkaz na jarní limitky Zary . A ne, že oslintáte monitory
. U mne vede Zara White
.
Né, že by se D.předtím stavěl k šátku nějak negativně, jen mu prostě přišlo „teploušské“
aby si kolem sebe motal šátek.
Dneska nějak vyměknul ![]()
Asi už se těší na Manducu
K Zaře se nebudu vyjadřovat, nemám slov a bohužel ani dostatek peněz, abych mohla koupit od každé jednu ![]()
Cappy: Super, že se tatínek odhodlal ![]()
Pája: Brala bych jich víc, ale vede Blueberry ![]()
ginche: Super historka s mámou ![]()
Mně moje mamka říkala: Hlavně ji nenos moc, ať si na to nezvykne… přitom já si nepřála nic jiného, než aby si zvykla ![]()
Mno tak jsem se rozhodla pro koupi Zary a zjistila jsem, že jich chci asi tak pět ![]()
Cappy: gratulace, jen aby to mužíka nepřešlo jako toho mého, vepředu jí občas nosil, ale na záda už jí nedá, prý to neumí ![]()
A ty Zary nevypadají špatně, ale Didy je Didy, ty jejich vzory nemají chybu. A Zaru jsem ještě v ruce neměla, možná s tím něco udělám ![]()
Ginche: moje mamka měla taky malou jednou v šátku, dost mi v tom fandí a chápe mě, což je super, jen aby mamince to nošení vydrželo ![]()
A z těch Zar se mi docela líbí ty trojbarevné ![]()
A světlé jsem měla medvědy a už nikdy více, jsem nato moc prase ![]()
Saxano, můj právě vázal na záda, sice se šíleně bál a já jsem mu musela asistovat - lépe řečeno jsem to na něm uvázala, ale i tak má ode mě ![]()
Jó, ty TRI vzory ksou lrásné, mně se z nich asi nejvíc líbí TRIPINK
Pro kluka šátek jak dělaný ![]()
A jeje, koukam zname firmy
, tak to na tohle tema dlabu, jinak budem na rohlicich s tavenakem.
![]()
Tak diky za tip na stranky ND. Omrkla sem to a poupravila uvazy dle videii
a uz se tesim na zkouseni novych.
Chuanitko jasne, ze moji rodice taky mleli, ze si na to moc zvykne. Otec byl v soku „jak moc ji nosime“
Ale vcera pote, co satkovala i mamka, rano rika mamce, tak si ji dej do satku, at neplace
Kazdopdne odjeli pouceni a za mesic zas budou zirat na novinky.
Jinak holky uprimne receno, ja nemam rada ani detske postylky se spruslama, pac mi prijdou jako vezeni, samotne by se mi v ni nelibilo, proto spinka s nama v noci a pres den v satku, obcas v kosiku, odpo hodku se mnou v loznici. Delam veci intuitivne a zatim dobry ![]()
Cappy: tak na záda jsem mu malou nanadala jenom v nosítku a stejně nijak moc nenosí ![]()
Ginche: mě se taky moc nelíbí postýlky se šprynclema, jako maličkatá spala v cestovní (jinou jsme neměli) a tady na baráčku má tedy dřevěnou. Má tam mantinel, z jedné strany kapsář, z druhé je zeď. A v noci si ji pak stejně bereme zase k sobě. Je to otom, jak to komu vyhovuje
Jen počkej, až tě malá začne v noci kopat, to pak budeš ráda, když bude spát sama ![]()
saxano
kope uz ted, ale zatim se to da vydrzet. Stejne planujem dalsi mimco, tak do jejich 2 let. Pak spolecne zridime pokojicek s postylkou a posupajdi raz dva…ale vyhanet ji nebudu ![]()
mamka privezla po znamych neco jako ohradku, je to plastove vezeni na entou.......asi to nekde prodam a koupime dalsi satkovaci a nosici pomucky.
Jé, naše mamka taky měla uvázaného vnoučka. Mého synovce. Když mi to ségra ukazovala, moc se mi to líbilo (já s nima zrovna nebyla). NAše mamka je obecně úplně v pohodě, dost mě překvapila, ne že by byla nějaká konzerva, ale fakt má super přístup, i látkovky zvládá levou zadní a vůbec ničemu se nedivila.
JInak…hmmm. díky za tu jarní kolekci!
. Zajímalo by mě moc, jak vypadají v reálu. Třeba ta Trigreen a Blueberry.