Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Domi: také se setkávám spíše s pozitivními osůbkami, ale párkrát jsem se setkala s hodně negativními řečmi… naposled jsem paní, která mi řekla, že malé by bylo líp v kočárku, že jí ničím záda řekla: No to máte asi pravdu, když tomu tak rozumíte, akorát zůstala koukat
A já šla vesele dál ![]()
Jo jinak můj chlap teda doma taky občas nosí a i venku na veřejnosti už malou nosil, zvládá to v pohodě. ![]()
holky tak dneska se tu fakt bavím
samosebou s malou na klíně, manžel za chvíli vyráží šátkovat ven a já mám jízdy.
Moc moc díky všem za úžasné reakce!!!
Katy: já mám MaM zimní : http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…
a jsem spokojená, celoroční je podle mě zbytečná, malé mimčo pod bundu a pak víc oblíknout ![]()
Doufám, že tahle diskuze chvíli vydrží, taky se chystám nosit. Už mám objednaný šátek Didymos, tak už jen aby přišel. Internetový obchod se nějak nemá k tomu, aby mi ho poslal ![]()
Mufina: Didymos, dobrá volba a jaký? Na českém Didy měli dovolenou, co tedy vím…
Saxana22 píše:
Domi: tak u nás je tedy 4,5 metru akorát. Jde také oto, jaké používáš úvazy…
Já používám nejčastěji kříž s kapsou ven a ten cancour mi pak v zadu plandá až ke kolenům
(musím jej zavazovat ještě na uzlík na břiše) Na batoh na nošení na zádech jsem jej musela taky několikrát omotat kolem pasu
(podotýkám, že nejsem žádný střízlík!)
No tak to podle mne je naopa zbytečná ta zimní
Tu celoroční využiju opravdu celoročně - když je tepleji, tak jen tu kapsu, a když jsou mrazi (třeba jako byly teď), tak do té kapsy dávám ještě malou deku a miminku je krásně teploučko ![]()
Saxana22 píše:
Domi: také se setkávám spíše s pozitivními osůbkami, ale párkrát jsem se setkala s hodně negativními řečmi… naposled jsem paní, která mi řekla, že malé by bylo líp v kočárku, že jí ničím záda řekla: No to máte asi pravdu, když tomu tak rozumíte, akorát zůstala koukatA já šla vesele dál
Já se s takovou reakcí setkala u naší sousedky (starší paní), když byl Šárce cca měsíc - nosila jsem ji tehdy v kolíbce. Paní poznamenala něco v tom smyslu, že jí ničím páteř - tak jsem se usmála a vysvětlila jí, jak ten šátek funguje, jaký je rozdíl mezi šátkem a klokankou… a pan pokývala hlavou a od té doby se ke mně hrozně hlásí (do té doby jsme pomalu o sobě ani nevěeděly) a vyptává se, jak se malé daří ![]()
Holky ma nekdo zkusenost s Sanami, ten vlastnim? a jaky je rozdil mezi Sanami a Dydimos?
Ginche - se Šanami vlastní zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že je výborný, dokud nepoznáš něco jiného ![]()
Nosím v kuse už skoro tři roky, nejdřív staršího, teď už jen mladší.. šátků se u nás vytřídalo mooc, momentálně mám tři:
A… a taky další nosildla a příslušenství.
Netrpělivě čekám na jarní didymosí limitky, potřebuju šátek na batoh ![]()
Oblíkám nejčastěji vlnu - body a overal od manymonts, tričko a spoďáry Devold, spodky od H&M … na hlavu merino kuklu a na nožičky ponožky + fleesem zateplené capáčky.
Manžel nosí v Bondolinu, naštěstí se vejde do Suses bundy (ani mu neva, že je červená). poctivě věnčí po práci obě dětičkyi psa, malou tak z 80% nosí ![]()
Včera umýval nádobí a měl malou na zádech, já se flákala v knihovně ![]()
Zdravím, taky šátkujeme, tak se vám představím ![]()
Vlastním Hoppediz Lima a Zaru Ellevill Ocean.
Před nedávnem jsme kočár vyměnili jen za nošení, až těsně před zimou jsem pochopila, co nám vyhovuje nejvíc.
Do té doby jsem střídala šátek s kočárem..
Taťka se se šátkem taky stydí, tak jsem mu slíbila Manducu, ale ještě si žádnou nevybral ![]()
Jinak mám dovoleno každé 3 měsíce koupit další šátek, tak toho určitě využiju ![]()
Kapsu máme zimní a jsme spokojení.
Do šátku oblíkám taky do vlny ![]()
A čekám na jarní kolekci Ellevillu ![]()
domi píše:
Ginche - se Šanami vlastní zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že je výborný, dokud nepoznáš něco jiného
S tím souhlasím, první jsem měla Šanami obláček, pak ze zvědavosti objednala Storcha a Obláček šel z domu… Spíš než kupovat Šanami, koukla bych na německém ebay po použítém Didymosu nebo Storchu… Kupovala jsem takto šátek několikrát, nikdy nebyl problém…
Cappy, to máš super ![]()