Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
5.2.10 13:07

Domi: také se setkávám spíše s pozitivními osůbkami, ale párkrát jsem se setkala s hodně negativními řečmi… naposled jsem paní, která mi řekla, že malé by bylo líp v kočárku, že jí ničím záda řekla: No to máte asi pravdu, když tomu tak rozumíte, akorát zůstala koukat :mrgreen: A já šla vesele dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.2.10 13:08

Jo jinak můj chlap teda doma taky občas nosí a i venku na veřejnosti už malou nosil, zvládá to v pohodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
5.2.10 13:12

holky tak dneska se tu fakt bavím :mrgreen: samosebou s malou na klíně, manžel za chvíli vyráží šátkovat ven a já mám jízdy.

Moc moc díky všem za úžasné reakce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.2.10 13:14

Katy: já mám MaM zimní : http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…
a jsem spokojená, celoroční je podle mě zbytečná, malé mimčo pod bundu a pak víc oblíknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
5.2.10 13:17

Doufám, že tahle diskuze chvíli vydrží, taky se chystám nosit. Už mám objednaný šátek Didymos, tak už jen aby přišel. Internetový obchod se nějak nemá k tomu, aby mi ho poslal :-x

• Citovat
  • Upravit
16247
5.2.10 13:19

Mufina: Didymos, dobrá volba a jaký? Na českém Didy měli dovolenou, co tedy vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
5.2.10 13:22
Saxana22 píše:
Domi: tak u nás je tedy 4,5 metru akorát. Jde také oto, jaké používáš úvazy…

Já používám nejčastěji kříž s kapsou ven a ten cancour mi pak v zadu plandá až ke kolenům :roll: (musím jej zavazovat ještě na uzlík na břiše) Na batoh na nošení na zádech jsem jej musela taky několikrát omotat kolem pasu :roll: (podotýkám, že nejsem žádný střízlík!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
5.2.10 13:24

No tak to podle mne je naopa zbytečná ta zimní :wink: Tu celoroční využiju opravdu celoročně - když je tepleji, tak jen tu kapsu, a když jsou mrazi (třeba jako byly teď), tak do té kapsy dávám ještě malou deku a miminku je krásně teploučko 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
5.2.10 13:28
Saxana22 píše:
Domi: také se setkávám spíše s pozitivními osůbkami, ale párkrát jsem se setkala s hodně negativními řečmi… naposled jsem paní, která mi řekla, že malé by bylo líp v kočárku, že jí ničím záda řekla: No to máte asi pravdu, když tomu tak rozumíte, akorát zůstala koukat :mrgreen: A já šla vesele dál :)

Já se s takovou reakcí setkala u naší sousedky (starší paní), když byl Šárce cca měsíc - nosila jsem ji tehdy v kolíbce. Paní poznamenala něco v tom smyslu, že jí ničím páteř - tak jsem se usmála a vysvětlila jí, jak ten šátek funguje, jaký je rozdíl mezi šátkem a klokankou… a pan pokývala hlavou a od té doby se ke mně hrozně hlásí (do té doby jsme pomalu o sobě ani nevěeděly) a vyptává se, jak se malé daří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
5.2.10 13:36

Holky ma nekdo zkusenost s Sanami, ten vlastnim? a jaky je rozdil mezi Sanami a Dydimos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.2.10 13:39

Hmm tak Deluxe by byla taky zbytečná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
5.2.10 13:52

Ginche - se Šanami vlastní zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že je výborný, dokud nepoznáš něco jiného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.10 13:58

Nosím v kuse už skoro tři roky, nejdřív staršího, teď už jen mladší.. šátků se u nás vytřídalo mooc, momentálně mám tři:

• 4,2m Hoppediz Amsterdam
  • 4,5m Vatanai Kenai
  • 2,5m Hoppediz Lille

A… a taky další nosildla a příslušenství.

• hapda daipa vak
  • Bondolino
  • Ergo
  • Mam Deluxe kapsa
  • Peekaru vesta
  • Suses bunda :oops:

Netrpělivě čekám na jarní didymosí limitky, potřebuju šátek na batoh :-)

Oblíkám nejčastěji vlnu - body a overal od manymonts, tričko a spoďáry Devold, spodky od H&M … na hlavu merino kuklu a na nožičky ponožky + fleesem zateplené capáčky.

Manžel nosí v Bondolinu, naštěstí se vejde do Suses bundy (ani mu neva, že je červená). poctivě věnčí po práci obě dětičkyi psa, malou tak z 80% nosí :pankac:
Včera umýval nádobí a měl malou na zádech, já se flákala v knihovně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
5.2.10 14:01

Zdravím, taky šátkujeme, tak se vám představím ;-)

Vlastním Hoppediz Lima a Zaru Ellevill Ocean.

Před nedávnem jsme kočár vyměnili jen za nošení, až těsně před zimou jsem pochopila, co nám vyhovuje nejvíc.
Do té doby jsem střídala šátek s kočárem..

Taťka se se šátkem taky stydí, tak jsem mu slíbila Manducu, ale ještě si žádnou nevybral :-?

Jinak mám dovoleno každé 3 měsíce koupit další šátek, tak toho určitě využiju :mrgreen:

Kapsu máme zimní a jsme spokojení.
Do šátku oblíkám taky do vlny :palec:

A čekám na jarní kolekci Ellevillu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.10 14:05
domi píše:
Ginche - se Šanami vlastní zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že je výborný, dokud nepoznáš něco jiného :wink:

S tím souhlasím, první jsem měla Šanami obláček, pak ze zvědavosti objednala Storcha a Obláček šel z domu… Spíš než kupovat Šanami, koukla bych na německém ebay po použítém Didymosu nebo Storchu… Kupovala jsem takto šátek několikrát, nikdy nebyl problém…

Cappy, to máš super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko