Šátkování a závislost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2999
27.2.12 17:44
Alpaka píše:
Já si říkala, že tu je diskuze pro mě - Matky závislé na šátkování :mrgreen: . A ono todle.
Mě přijde každé miminko závislé na matce. Nejsme slepice, aby se po porodu mimino rozběhlo a začalo se živit samo. Šátek tu závislost pomáhá zvládnout, aniž by se z toho máma zbláznila. Koukni, kolik je tu diskuzí, že dítě musí pořád nosit na ruce, nic nestíhají v domácnosti… Šátkovací maminky si stžují mnohem míň.

Krásně řečeno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.2.12 17:46
katy-katy píše:
Alpaka píše:
Já si říkala, že tu je diskuze pro mě - Matky závislé na šátkování :mrgreen: . A ono todle.
Mě přijde každé miminko závislé na matce. Nejsme slepice, aby se po porodu mimino rozběhlo a začalo se živit samo. Šátek tu závislost pomáhá zvládnout, aniž by se z toho máma zbláznila. Koukni, kolik je tu diskuzí, že dítě musí pořád nosit na ruce, nic nestíhají v domácnosti… Šátkovací maminky si stžují mnohem míň.
Krásně řečeno :pankac:

Souhlas :palec:

Mmch. taky jsem čekala diskuzi na téma: „Každý týden si musím koupit nový šátek, jsem na tom závislá“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.2.12 21:34

Ale kdeže… Šátkujeme od narození a od té doby, co je živější a vnímavější (tak po skončení šestinedělí) ji stačilo položit na hrací deku a zabavila se sama. Teď (7,5m) mne ráno budí povídáním si v postýlce, dostane snídani, vypustím ji do obýváku a celé dopoledne se (krom krátkých šlofánků) plazí,loví mi nohy, hraje si, žužlá pohovku… Prostě samostatná až to bolí :mrgreen: A co se týče cizích lidí, občas mám pocit, že by mne vyměnila za prvního vousatého chlapa, co potká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To s tou závislostí se mi tu jedna hrozně chytrá matka-čekatelka snažila namluvit taky. nenech se zblbnout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí