Šaty na podzimní svatbu v boho stylu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
30.7.19 09:07
@mimart píše:
@Kačus82 znám ženicha a nevěstu a myslím, ze nejsou žádní fanatici :lol: žádný dress code nežádají, jen jsem chtěla znát názory na vhodné oblečení. Hostina bude v hospudce u lesa, jak jsem psala v prvním příspěvku, určitě nikdo nezmrzneme :mrgreen:

Jo ajo, ja si predstavila lesni party, cikanskou cimbalovku, opekaneho berana i s rohama a skakani pres ohen a ty tady s kulturni hospodou, tak to jo to jo :lol:

• Citovat
  • Upravit
458
30.7.19 11:05

@mimart vsechny saty mi vyjely, kdyz jsem zadala do googlu dlouhe saty boho styl :) posilam odkaz na ty modre, ale nevim jestli nebude smazan.. https://www.veryvoga.cz/…125-g235125/?…

Jsou z obchodu veryvoga.cz nebo ja mam dost podobne z Desigualu. Urcite neco najdes 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
30.7.19 15:30

@Kačus82 :lol: :lol: nene, nevěsta není žádná lesní žinka a ženich rumcajs, jsou to obyčejní moderní lidé, ikdyz taková svatba ve stylu pravěk či doba bronzová, to by mohlo být zajímavé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
30.7.19 15:33

@zelfka děkuji😊…vero voga modely jsem. právě prohlizela minulý týden :palec: a zrovna tyto šaty se mi neukazaly, ale pravdou je, ze všechny jejich šaty jsou TOP :potlesk: :kytka: a chtěla jsem právě kdyžtak z nich nějaké vybrat…A myslím, ze bych nevybrala jen jedny jediné :lol:. Moc děkuji za super tipy a přeji pěkný den :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková