Sbaleno do porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
7.11.19 21:53

No koupila jsem si látkové podprsenky. Takový ty sportovní, prso z ní jde vyndat lehce a stojí 100 Kč. Když třeba budu postrádat kojící tak si ji koupím no, ale každá kolem mi říká, že jí nevyužila.
Doklady, vyšetření, to mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
7.11.19 21:55

Nečetla jsem rady, tak se omlouvám, jestli to budu opakovat po někom, ale já si ted budu balit ctyri noční košile, na každý den jednu, a to je pro mě minimum! Vůbec jsem necekala, cajk strašně se budu potit a ble, smrdet. Takze za mě hodně důležité! 😁

• Citovat
  • Upravit
lebambule
7.11.19 21:58

A nejradši bych si zabalila hromadu jidla, měla jsem vlčí hlad a každej mi nosil akorát jogurty a ovoce, což nemusím 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
14020
7.11.19 22:03
@g.sandova píše:
Nojo, toaletní papír papírové kapesníky.
Určitě na spodek lacracyd nebo chilly intima, tolik to nepali.

Nám byl na předporodním kurzu doporučen Herbalon s dubovou kůrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
7.11.19 22:04

@tothova u prvního dítěte jsem kojící podprsenky používala, u druhého už jen ty látkové, byly mi pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.11.19 22:16

@nesssinka jo, díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
7.11.19 22:17

@lebambule Tak košili mám jen jednu, počítám a tím, že na porod mi půjčí :D
Ostatně doma taky nemám na každý den čistou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
7.11.19 22:22
@tothova píše:
@lebambule Tak košili mám jen jednu, počítám a tím, že na porod mi půjčí :D
Ostatně doma taky nemám na každý den čistou :roll:

No ja mela pri prvním porodu taky jen jednu. A pak mi návštěvy musely nosit dalsi. Fakt hodně pocení a bylo to cítit, normálně na to netrpím, ale jsem poučena. Svagrova to tak taky měla. Doma si taky neberu denně novou, jenže to uz mam hormony srovnany a nesmrdim… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
TRG
5476
7.11.19 22:28
@tothova píše:
No koupila jsem si látkové podprsenky. Takový ty sportovní, prso z ní jde vyndat lehce a stojí 100 Kč. Když třeba budu postrádat kojící tak si ji koupím no, ale každá kolem mi říká, že jí nevyužila.
Doklady, vyšetření, to mám.

Jo, sportovní, jestli není moc těsná, super do začátku. Zbytek ti kdyžtak holt někdo donese. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
7.11.19 22:35

Jeleni lůj, piti, neco dobrého, ovoce, mince do automatu, nuz. Sluchátka k mobilu, čtečka, léky, které beres normálně. Kosile jsem nosila jejich, župan taky, menila jsem, když bylo potřeba, podprsenku jsem teda nepotřebovala, bylo rychlejší vyndat prso bez, Ani doma ze začátku jsem nenosila, az pozdeji cca po týdnu. Kalhotky nejake vyšší, ty sitovane me stvaly. Nosila jsem je jen chvili. Ručníky 2, spodek utírat treba papírovými ručníky. Jeden ručník nechat pro hrudník.

Mimino melo všechno od nich krome vlhcenych ubrousku, ty mi musel manzel dovezt, protoze na prvni prebaleni jsem jich spotrebovala snad 12 ks :lol: Kosmetika neni moc potřeba, ani doma jsem toho moc nepoužívala, jen lih na pupík a sudocrem na zadeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.11.19 22:39

Tak u nás košile erar k dispozici. Pokud porodnice nenabízí jejich, je fakt lepší mít několik košil svých. Já si budu balit několik kusů, nechci před návštěvou být v těch hnusnych erar.
Jo, a o víkendu byl košil nedostatek, nepralo se.
Takže s jednou košili bych raději nejela do porodnice.
A pozor, na oddělení sestinedeli se pretapi, bude s se potit. Můžeš se zaspinit ocistky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.11.19 22:16

Pleny vem 1, pokud teda nečekáš extra velké mimino, někdo už radil papírové ubrousky, super na na utíraní spodku po sprše, nezašpiníš si ručník. Toaleťák si zjisti, u nás nebyl ani na sálech. A košile rozhodně erár, tečeš ze všech stran převlíkala jsem se i. víckrát denně. Opravdu nechceš mít po návratu z porodnice tunu špinavého prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí