Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@uf-ounek píše:
Ahoj holky, tak u nas se vsechno zlepsujemela skoro dva tydny rymu a trochu kasel. Co se vylecila, tak zacalq jist a hrat si sa. Tolik nejeci a je spokojenejsi. Mliko pres den 150 ml, nekdy to sni, nekdy ne. K obedu ores pulku male sklenicky (dyni sni celou). Kasi mi prestala chtit lzickou
ale kdyz ji udelam ridsi, tak ji vycucne ve flasce. Vecer davam mliko 210 ml. A spi az do rana. Vstava cca v pul sedmy. Nekdy v noci vracim dudlika. K tomu otaceni v noci-ja jsem zuzku zacala davat do spaciho pytle a je klid, v noci spi klidne a otocit ji nejde
No ja nevim ale ja koupila kasi a ta kdyz vychladla tak zridla
takze taky pres flasku jinak prikrm dlabala celej ted problem zamkne pusu a hotovo a tezko ji dam kure pres flasku
takze par lzicek dostanu a konecna :/ jinak je fajn ze je zdrava
kasel je humus a ryma taky my ji dotahli z porodnice a furt ji ma a uz je to sest mesicu ![]()
@Mysis taky jdem koupila tu co ridne - ta je pekne bkba, kdyz krmis vzickou. Pak jsem koupila mlecnou a je klid, neridne, nedela pucky
No tak nase davala celou sklenicku
mleko taky 150 a nekdy ne cele. Presnidavky moc rada nema ale micham je do lipanku a to spapa cele. Rikala dr ze od toho sesteho mesice lipanka muze ikdyzbja ji ho davam jednou zq cas protoze jsem zase cetla ze je to nevhodne. Jako nikdy ji potom nic nebylo i dobre se vysrajdila
no jo manzel si vybirat nemuze mame maaly byt tak to dycky komentuje tou hlaskou zminovanou nahore
nase mala mela 2570g
nejak nepribira tak akorat no…dam info pak kolik dr navazila…ona tedka jak ji rostou zuby tak moc lzicku nechce a predtim nechtela lahev tak sinto obratila
nez do ni nacpu jednu lzicku
ja asi taky pribiram ze vzduchu…cvicim 30denni vyzbu a ne porad schodit ten spek po porodu fuj…uz me to rozciluje a stacinmi snjst i neden rohlik a strasne se nafouknu ze vypadam jak kdybych cekala dalsi
kdyz stojim tak to jde ale kdyz si sednu no fuj
Tak to pak dej vědět, kolik malá váží
.To jsi dobrá, že se Ti chce cvičit, já jsem hrozně líná, ale potřebovala bych to jak sůl ![]()
**@Miša.uz píše:
No tak nase davala celou sklenicku
mleko taky 150 a nekdy ne cele. Presnidavky moc rada nema ale micham je do lipanku a to spapa cele. Rikala dr ze od toho sesteho mesice lipanka muze ikdyzbja ji ho davam jednou zq cas protoze jsem zase cetla ze je to nevhodne. Jako nikdy ji potom nic nebylo i dobre se vysrajdila
no jo manzel si vybirat nemuze mame maaly byt tak to dycky komentuje tou hlaskou zminovanou nahore
nase mala mela 2570g
nejak nepribira tak akorat no…dam info pak kolik dr navazila…ona tedka jak ji rostou zuby tak moc lzicku nechce a predtim nechtela lahev tak sinto obratila
nez do ni nacpu jednu lzicku
ja asi taky pribiram ze vzduchu…cvicim 30denni vyzbu a ne porad schodit ten spek po porodu fuj…uz me to rozciluje a stacinmi snjst i neden rohlik a strasne se nafouknu ze vypadam jak kdybych cekala dalsi
kdyz stojim tak to jde ale kdyz si sednu no fuj
Heh
ja cvicim uz pomerne dlouho ale nejaky vysledky? Jo trisku ale ten spek dole ne a ne dolu
aspon abych na leto nejak vypadala
manzel hce druhe tak pk budu vypadat zas jak koule tdis si rikam jestli to ma cenu
jasne dm uz se tam tesim doufam ze dr bude mit dobrou naladu…protoze byva opravdu naladova a ke vsemu rejpe dost neprijemne ![]()