Scény u krmení 3měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3201
23.3.14 20:46
@uf-ounek píše:
@Miša.F u nas se spi vetsinou v kuse. Ale pry jsme vyjimka. Zuzka ale takhle spi skoro od zacatku. Bud rada, ze zuby nelezou. U nas asi jo, dasne natekle, mala ubrecena a protivna…

Ona už to taky kolikrát vydržela spát v kuse, ale teď prostě nééé :think:,tak jsem dneska zvědavá na tu kašičku, jestli nám pomůže :roll:.
Zuby jsou fakt svinstvo, někdo to přejde bez povšimnutí, ale někdo si to zase vychutná až do dna :,(.Držím palce, ať máte co nejlehčí průběh :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
23.3.14 20:52

@Miša.F jsem na kasicku zvadava. Zitra napis jak to dopadlo a kdy davas tu kasi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
23.3.14 20:55
@uf-ounek píše:
@Miša.F jsem na kasicku zvadava. Zitra napis jak to dopadlo a kdy davas tu kasi?

Já tomu teda moc naději nedávám, ale mohla by mě překvapit 8).Určitě dám vědět, jak jsme spinkali ;).A dala jsem jí to teď po 19 hod. před spaním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
24.3.14 07:48

@uf-ounek u ns swe spíod 6 nebo 7 v kuse-no ale ted jen do 6 dřív to bylo tak do 8…to byla paráda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
24.3.14 07:52

@LLin jj u nás se taky spávalo do 8. ale to už je tááák dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
24.3.14 07:53

@Miša.F slyšela jsem právě na kaši různé názory. Někdo tvrdí že dávat před spaním a jiný zase že před spaním mlíko, aby děti nebolely bříška :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
24.3.14 07:59
@uf-ounek píše:
@Miša.F slyšela jsem právě na kaši různé názory. Někdo tvrdí že dávat před spaním a jiný zase že před spaním mlíko, aby děti nebolely bříška :zed: :nevim:

No těžko říct, ségra vždycky dávala před spaním a nikdy nebyl problém :nevim:.Ale nám to zřejmě nepomohlo, ne, že by jí bolelo bříško, ale vstávala už v půl 1 na jídlo, to je ještě dřív než po mléku, tak fakt nevím, jestli toho možná měla málo, ach jo, místo aby se to zlepšovalo, tak se to zhoršuje :,(.Myslím to spaní :).V srpnu mám jet s našima na dovču a řekla jsem, že pokud nebude spát celou noc, tak že nepojedu, aby jsme je nerušili, budeme mít společný pokoj-tak já doufám, že to do toho srpna dopilujeme :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
24.3.14 08:02

@Miša.F nechci strašit, ale některé děti nespí celou noc třeba do vou let. Bohužel osobně takové lidičky a maminky znám. Ale zase pokud vstává jen jednou a hned usne, tak je to ještě dobrý ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
24.3.14 08:24
@uf-ounek píše:
@Miša.F nechci strašit, ale některé děti nespí celou noc třeba do vou let. Bohužel osobně takové lidičky a maminky znám. Ale zase pokud vstává jen jednou a hned usne, tak je to ještě dobrý ne

Jojo, jsem blbec, že si stěžuju, co ;).Vím, že jsou na tom maminky ještě mnohem hůř :hug:.Jojo, taky takové mimča znám, tak nás to snad mine, musím být pozitivní :palec:.Ono to uteče a ještě se mi bude stýskat po nočním vstávání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
24.3.14 08:34

@Miša.F myslím si, ež stýdkat se nám určitě nebude :) ale jinak si asi fakt nemáme na co stěžovat. Když to vidím jinde, atk si říkám, že jsem blbá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
24.3.14 09:10
@uf-ounek píše:
@Miša.F myslím si, ež stýdkat se nám určitě nebude :) ale jinak si asi fakt nemáme na co stěžovat. Když to vidím jinde, atk si říkám, že jsem blbá

Já bych jí chtěla naučit spát přes den v postýlce, to je pro nás nadlidský výkon :nevim:.Kor v tomhle počasí by se mi to šiklo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
24.3.14 10:13
@Miša.F píše:
Já bych jí chtěla naučit spát přes den v postýlce, to je pro nás nadlidský výkon :nevim:.Kor v tomhle počasí by se mi to šiklo :palec:

u nás se přes den taky vůbec nespí :roll: ted už ani v kočáru ne :cert: max půl hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
24.3.14 10:21
@LLin píše:
u nás se přes den taky vůbec nespí :roll: ted už ani v kočáru ne :cert: max půl hodiny

To mám radost :mrgreen:.Nemyslím to zle, jen, že v tom nejsem sama, ale asi jsem na to trochu lépe, že mi spí aspoň v tom kočáře 2-3 hoďky, to nevím co bych s ní dělala, je to taková protivka :nevim:.To Ti vůbec nezávidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
24.3.14 11:13

@Miša.F Zuzka spí dopoledne v postýlce cca hodinku a odpoledne jedině kočárek. to ještě s kecama. Usne skoro hned po půl hodině se vzbudí, pak kouká, hraje si a vzteká se (půl hodinky alespoń) pak jekot a zase chvíli spánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
24.3.14 11:52
@uf-ounek píše:
@Miša.F Zuzka spí dopoledne v postýlce cca hodinku a odpoledne jedině kočárek. to ještě s kecama. Usne skoro hned po půl hodině se vzbudí, pak kouká, hraje si a vzteká se (půl hodinky alespoń) pak jekot a zase chvíli spánek

Taky nespí vkuse, ale vzbudí se tak na 10 min.,kouká a usne znovu, zatím, ono se to může změnit raz dva :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí