Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@uf-ounek píše:
@Miša.F u nas se spi vetsinou v kuse. Ale pry jsme vyjimka. Zuzka ale takhle spi skoro od zacatku. Bud rada, ze zuby nelezou. U nas asi jo, dasne natekle, mala ubrecena a protivna…
Ona už to taky kolikrát vydržela spát v kuse, ale teď prostě nééé
,tak jsem dneska zvědavá na tu kašičku, jestli nám pomůže
.
Zuby jsou fakt svinstvo, někdo to přejde bez povšimnutí, ale někdo si to zase vychutná až do dna
.Držím palce, ať máte co nejlehčí průběh ![]()
@Miša.F jsem na kasicku zvadava. Zitra napis jak to dopadlo a kdy davas tu kasi?
@uf-ounek píše:
@Miša.F jsem na kasicku zvadava. Zitra napis jak to dopadlo a kdy davas tu kasi?
Já tomu teda moc naději nedávám, ale mohla by mě překvapit
.Určitě dám vědět, jak jsme spinkali
.A dala jsem jí to teď po 19 hod. před spaním ![]()
@uf-ounek u ns swe spíod 6 nebo 7 v kuse-no ale ted jen do 6 dřív to bylo tak do 8…to byla paráda ![]()
@LLin jj u nás se taky spávalo do 8. ale to už je tááák dlouho
@Miša.F slyšela jsem právě na kaši různé názory. Někdo tvrdí že dávat před spaním a jiný zase že před spaním mlíko, aby děti nebolely bříška
![]()
@uf-ounek píše:
@Miša.F slyšela jsem právě na kaši různé názory. Někdo tvrdí že dávat před spaním a jiný zase že před spaním mlíko, aby děti nebolely bříška![]()
No těžko říct, ségra vždycky dávala před spaním a nikdy nebyl problém
.Ale nám to zřejmě nepomohlo, ne, že by jí bolelo bříško, ale vstávala už v půl 1 na jídlo, to je ještě dřív než po mléku, tak fakt nevím, jestli toho možná měla málo, ach jo, místo aby se to zlepšovalo, tak se to zhoršuje
.Myslím to spaní
.V srpnu mám jet s našima na dovču a řekla jsem, že pokud nebude spát celou noc, tak že nepojedu, aby jsme je nerušili, budeme mít společný pokoj-tak já doufám, že to do toho srpna dopilujeme
![]()
@Miša.F nechci strašit, ale některé děti nespí celou noc třeba do vou let. Bohužel osobně takové lidičky a maminky znám. Ale zase pokud vstává jen jednou a hned usne, tak je to ještě dobrý ne
@uf-ounek píše:
@Miša.F nechci strašit, ale některé děti nespí celou noc třeba do vou let. Bohužel osobně takové lidičky a maminky znám. Ale zase pokud vstává jen jednou a hned usne, tak je to ještě dobrý ne
Jojo, jsem blbec, že si stěžuju, co
.Vím, že jsou na tom maminky ještě mnohem hůř
.Jojo, taky takové mimča znám, tak nás to snad mine, musím být pozitivní
.Ono to uteče a ještě se mi bude stýskat po nočním vstávání
![]()
@Miša.F myslím si, ež stýdkat se nám určitě nebude
ale jinak si asi fakt nemáme na co stěžovat. Když to vidím jinde, atk si říkám, že jsem blbá
@uf-ounek píše:
@Miša.F myslím si, ež stýdkat se nám určitě nebudeale jinak si asi fakt nemáme na co stěžovat. Když to vidím jinde, atk si říkám, že jsem blbá
Já bych jí chtěla naučit spát přes den v postýlce, to je pro nás nadlidský výkon
.Kor v tomhle počasí by se mi to šiklo ![]()
@Miša.F píše:
Já bych jí chtěla naučit spát přes den v postýlce, to je pro nás nadlidský výkon.Kor v tomhle počasí by se mi to šiklo
u nás se přes den taky vůbec nespí
ted už ani v kočáru ne
max půl hodiny
@LLin píše:
u nás se přes den taky vůbec nespíted už ani v kočáru ne
max půl hodiny
To mám radost
.Nemyslím to zle, jen, že v tom nejsem sama, ale asi jsem na to trochu lépe, že mi spí aspoň v tom kočáře 2-3 hoďky, to nevím co bych s ní dělala, je to taková protivka
.To Ti vůbec nezávidím ![]()
@Miša.F Zuzka spí dopoledne v postýlce cca hodinku a odpoledne jedině kočárek. to ještě s kecama. Usne skoro hned po půl hodině se vzbudí, pak kouká, hraje si a vzteká se (půl hodinky alespoń) pak jekot a zase chvíli spánek
@uf-ounek píše:
@Miša.F Zuzka spí dopoledne v postýlce cca hodinku a odpoledne jedině kočárek. to ještě s kecama. Usne skoro hned po půl hodině se vzbudí, pak kouká, hraje si a vzteká se (půl hodinky alespoń) pak jekot a zase chvíli spánek
Taky nespí vkuse, ale vzbudí se tak na 10 min.,kouká a usne znovu, zatím, ono se to může změnit raz dva
.