Scény u krmení 3měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12603
23.3.14 13:27

@Miša.F tak to je hezky. Zuzka vypije i vic, ale mame to slozitejsi. Krmim v lehatku, pak iekot, dam rihnout a zbytek dojida v postylce. Jinde nechce. Je to na palici a rikam si, ze ji rozmazluju, ale zase jsem radq, ze ji. Jinak prikrmy u nas zatim nic. Jdeme v tydnu do poradny, tak s nima budeme zacinat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
23.3.14 15:29
@Mysis píše:
Tak holky mame dva zoubky venku :D huraaaa :)jak jste na tom vy?

no vidíš, tak už bude třeba klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
23.3.14 15:30
@uf-ounek píše:
@Miša.F tak to je hezky. Zuzka vypije i vic, ale mame to slozitejsi. Krmim v lehatku, pak iekot, dam rihnout a zbytek dojida v postylce. Jinde nechce. Je to na palici a rikam si, ze ji rozmazluju, ale zase jsem radq, ze ji. Jinak prikrmy u nas zatim nic. Jdeme v tydnu do poradny, tak s nima budeme zacinat

tak u nás je to podobné, taky jí musím přenášet na různá místa :roll: :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: ale příkrmy zblajzne v pohodě a bez scén :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
23.3.14 16:00
@uf-ounek píše:

Týýýjo, tak to je mazec, co jak ty naše miminka s námi cvičí :mrgreen:.Ale přesně, buď ráda, že Ti aspoň takhle papá :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
23.3.14 16:02
@LLin píše:
tak u nás je to podobné, taky jí musím přenášet na různá místa :roll: :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: ale příkrmy zblajzne v pohodě a bez scén :nevim:

Příkrmy jsou u nás taky naprosto v pohodě, otvírá pusinku jak kapřík :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
23.3.14 16:03

Holky a kdy Vám vstávají?? U nás je to snad čím dál tím dřív, dneska už před třičtvrtě na 6 :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
23.3.14 16:12
@Miša.F píše:
Holky a kdy Vám vstávají?? U nás je to snad čím dál tím dřív, dneska už před třičtvrtě na 6 :zed: :zed: :zed:

u nás taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
23.3.14 16:21
@LLin píše:
u nás taky :roll:

Ani žaluzie nepomáhají :think:,to nevím co budeme dělat v létě, až bude světlo v půl 5 :nevim:.Doufám, že je to jen období a zase to bude pomalu natahovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
23.3.14 19:21

@Miša.F já natáhla dokonce i černé závěsy a stejně je vzhůru a to dřív spala třeba do 8 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
23.3.14 19:38

@Miša.F zuzka jak kdy. Vetsinou mezi 6-7. Ale spis k te seste. Uz jsem si zvykla. Snad sejednou nauci spat dyl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
23.3.14 20:10
@LLin píše:
@Miša.F já natáhla dokonce i černé závěsy a stejně je vzhůru a to dřív spala třeba do 8 :cert:

No právě, já taky byla zvyklá, že spí tak do půl 8,a teď jsem z toho docela hotová :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
23.3.14 20:29

@Mysis my máme taky dva venku :) a asi se klube další protože strašně slintá a je protivná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
23.3.14 20:34
@Luciis173 píše:
@Mysis my máme taky dva venku :) a asi se klube další protože strašně slintá a je protivná :roll:

Vy se máte, taky už bych chtěla vidět nějaký ten zoubek, ale u nás to ještě nehrozí, ještě žádný náznak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
23.3.14 20:36
@uf-ounek píše:
@Miša.F zuzka jak kdy. Vetsinou mezi 6-7. Ale spis k te seste. Uz jsem si zvykla. Snad sejednou nauci spat dyl :-)

Mě by to nevadilo, kdyby spala do těch 6 vkuse, ale to kolem půl 3 musí papat :roll:.Dneska jsem dala poprvé kaši, tak jsem zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
23.3.14 20:40

@Miša.F u nas se spi vetsinou v kuse. Ale pry jsme vyjimka. Zuzka ale takhle spi skoro od zacatku. Bud rada, ze zuby nelezou. U nas asi jo, dasne natekle, mala ubrecena a protivna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí