Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Miša.F tak to je hezky. Zuzka vypije i vic, ale mame to slozitejsi. Krmim v lehatku, pak iekot, dam rihnout a zbytek dojida v postylce. Jinde nechce. Je to na palici a rikam si, ze ji rozmazluju, ale zase jsem radq, ze ji. Jinak prikrmy u nas zatim nic. Jdeme v tydnu do poradny, tak s nima budeme zacinat
@Mysis píše:
Tak holky mame dva zoubky venkuhuraaaa
jak jste na tom vy?
no vidíš, tak už bude třeba klid ![]()
@uf-ounek píše:
@Miša.F tak to je hezky. Zuzka vypije i vic, ale mame to slozitejsi. Krmim v lehatku, pak iekot, dam rihnout a zbytek dojida v postylce. Jinde nechce. Je to na palici a rikam si, ze ji rozmazluju, ale zase jsem radq, ze ji. Jinak prikrmy u nas zatim nic. Jdeme v tydnu do poradny, tak s nima budeme zacinat
tak u nás je to podobné, taky jí musím přenášet na různá místa
ale příkrmy zblajzne v pohodě a bez scén ![]()
@uf-ounek píše:
Týýýjo, tak to je mazec, co jak ty naše miminka s námi cvičí
.Ale přesně, buď ráda, že Ti aspoň takhle papá
.
@LLin píše:
tak u nás je to podobné, taky jí musím přenášet na různá místa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale příkrmy zblajzne v pohodě a bez scén
Příkrmy jsou u nás taky naprosto v pohodě, otvírá pusinku jak kapřík
.
Holky a kdy Vám vstávají?? U nás je to snad čím dál tím dřív, dneska už před třičtvrtě na 6
![]()
@Miša.F píše:
Holky a kdy Vám vstávají?? U nás je to snad čím dál tím dřív, dneska už před třičtvrtě na 6![]()
![]()
u nás taky ![]()
@LLin píše:
u nás taky
Ani žaluzie nepomáhají
,to nevím co budeme dělat v létě, až bude světlo v půl 5
.Doufám, že je to jen období a zase to bude pomalu natahovat ![]()
@Miša.F já natáhla dokonce i černé závěsy a stejně je vzhůru a to dřív spala třeba do 8 ![]()
@Miša.F zuzka jak kdy. Vetsinou mezi 6-7. Ale spis k te seste. Uz jsem si zvykla. Snad sejednou nauci spat dyl ![]()
@LLin píše:
@Miša.F já natáhla dokonce i černé závěsy a stejně je vzhůru a to dřív spala třeba do 8
No právě, já taky byla zvyklá, že spí tak do půl 8,a teď jsem z toho docela hotová ![]()
@Mysis my máme taky dva venku
a asi se klube další protože strašně slintá a je protivná ![]()
@Luciis173 píše:
@Mysis my máme taky dva venkua asi se klube další protože strašně slintá a je protivná
Vy se máte, taky už bych chtěla vidět nějaký ten zoubek, ale u nás to ještě nehrozí, ještě žádný náznak ![]()
@uf-ounek píše:
@Miša.F zuzka jak kdy. Vetsinou mezi 6-7. Ale spis k te seste. Uz jsem si zvykla. Snad sejednou nauci spat dyl
Mě by to nevadilo, kdyby spala do těch 6 vkuse, ale to kolem půl 3 musí papat
.Dneska jsem dala poprvé kaši, tak jsem zvědavá ![]()
@Miša.F u nas se spi vetsinou v kuse. Ale pry jsme vyjimka. Zuzka ale takhle spi skoro od zacatku. Bud rada, ze zuby nelezou. U nas asi jo, dasne natekle, mala ubrecena a protivna…