Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Luciis173 zrovna jsem na vá sholky ráno myslela
u nás zase hrůza. Jíme po 50ml. Ale je pravda, že Zuzka měla v pátek ráno teplotu, tak možná je to tím. Ale úplně se děsím až se vyspí, jak to bude s jídlem. Nevím jak s příkrmy, takhle teče jen mlíko. S příkrmy budu mít mrkev po celé kuchyni ![]()
@uf-ounek
já na vás myslela večer když jsem šla spát…jsem si říkala, musím jím zítra napsat ![]()
Teplotu měla po očkování?
Taky to tak máme, vypije trošku a už nechce a dá si až za dýl
ale naštěstí to není u každýho krmení…občas u toho usne a to je pohodička ![]()
Já chci dát první mrkvičku asi až v 5 měsíci, pokud to půjde…4 měsíc je pro mně ještě brzo ![]()
@Luciis173 ne-e poočkování ne. Byla dva dny protivná a pořád brečela. Ráno jsme jí změřila a měla teplotu. Volala jsme doktorce, dala jsem paralen a už je to ok. Ale nechce teď zase moc jíst. Ale doufám, že se to zase srovná. Příkrmy asi taky od 5. měsíce. Myslím si, že se nejdřív začíná od ukončeného 4. měsíce
Ahoj holky, ráda Vás vidím a čtu
.Tak to já na Vás taky často myslím
. A je mi to teda moc líto, že máte opět potíže
.To u nás je to zatím v pohodě-musím to zaklepat-ťuky ťuk
.Někdy si zakňourá, ale to když je hooodně unavená a chce spát, ale jinak se to s tím co bylo před tím nedá vůbec srovnat. Dokonce už se na flašku někdy třese
.
Jinak s příkrmama uvidím co mi řekne dr. V pondělí jdeme do poradny
.U mě v okolí všichni kolem toho 4.měsíce už příkrmy dávali, ale je fakt, že si to teda zatím taky nedokážu nějak představit jak by to baštila
.Když by to člověk nechal na později, tak se taky nic nestane
.
@uf-ounek tak to je dobře že už teplotu nemá
jojo začíná se od ukončenýho 4.měsíce, to už máme za pár
myslela jsem si že nejdřív dám kašičku, ale dočetla jsem se, že tu radši ne, prý ucpává ![]()
Zatím to vypadá, že mlíčko stačí, tak není kam spěchat ![]()
@Miša.F Víš o tom, že když mimčo pochválíš, druhej den je to jinak? ![]()
Ale mám radost, že u vás se daří ![]()
@Luciis173 píše:
@Miša.F Víš o tom, že když mimčo pochválíš, druhej den je to jinak?
Ale mám radost, že u vás se daří
To víš, že to vím
.U nás je každý den úúúplně jiný
.Ale co je každý den-pořád hučí a kňourá, to už jsem někdy zralá na blázinec
.Nevím proč je pořád nespokojená
.Sama pro sebe si krásně povídá akorát poránu, když já bych ještě spala
.A pak už to začne… ![]()
@Miša.F no tak to máme podobné
akorát malá mi nehučí ani nekňourá ale vydává takový pazvuky jako když tlačí
začíná mi to lízt na nervy ![]()
Každý ráno se modlím aby ty zvuky zapoměla a začala si pro sebe normálně povídat jako normální mimino ![]()
Snad se to časem zlepší ![]()
@Luciis173 presne neni kam spechat
Jinak u nas hruza. V naruci pije jen obcas. Vcera jsem ji zkusila dat napit v postylce a vypila vsechno. Jsem z toho blazen. U nas je povidani taky jen po ranu a nekdy po odpolednim spani
@Luciis173 píše:
@Miša.F no tak to máme podobnéakorát malá mi nehučí ani nekňourá ale vydává takový pazvuky jako když tlačí
začíná mi to lízt na nervy
Každý ráno se modlím aby ty zvuky zapoměla a začala si pro sebe normálně povídat jako normální mimino
Snad se to časem zlepší
Taky si každý den říkám, že už by to mohlo být lepší-čekala jsem na šestinedělí, pak na 2 měsíce, pak na 3,teď čekám na půl roku a tak to asi půjde dál a dál
.Já myslím a doufám, že by to kňourání mohlo trochu ustat až se posadí a bude mít přehled
. Je to holt zvědavá ženská ![]()
@uf-ounek píše:
@Luciis173 presne neni kam spechatJinak u nas hruza. V naruci pije jen obcas. Vcera jsem ji zkusila dat napit v postylce a vypila vsechno. Jsem z toho blazen. U nas je povidani taky jen po ranu a nekdy po odpolednim spani
Já už to v náručí ani nezkouším
,jak si jí vezmu hned dělá sklapovačky, prostě nechce ležet-je to fakt peklo
.Ale zítra nám to asi vyjde, že budem muset krmit u dr.,tak jsem zvědavá jak to zvládnem na ruce, tam holt komfort ležet na polštáři není ![]()
@Miša.F u nas sklapovacky taky jedou, ale u jidla lezivala v klidu. Nehcce jist ani v lehatku, jen v postylce. Ted tu byla moje mamka a nakrmila ji v naruci. Snedla skoro vsechno ![]()
@uf-ounek píše:
@Miša.F u nas sklapovacky taky jedou, ale u jidla lezivala v klidu. Nehcce jist ani v lehatku, jen v postylce. Ted tu byla moje mamka a nakrmila ji v naruci. Snedla skoro vsechno
Tak Emička je na návštěvách zásadně protivná ![]()
Jinak dneska se poprvé sama překulila na bříško ![]()