Scény u krmení 3měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12603
8.2.14 16:25

@Luciis173 zrovna jsem na vá sholky ráno myslela :mrgreen: u nás zase hrůza. Jíme po 50ml. Ale je pravda, že Zuzka měla v pátek ráno teplotu, tak možná je to tím. Ale úplně se děsím až se vyspí, jak to bude s jídlem. Nevím jak s příkrmy, takhle teče jen mlíko. S příkrmy budu mít mrkev po celé kuchyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
8.2.14 16:32

@uf-ounek :D já na vás myslela večer když jsem šla spát…jsem si říkala, musím jím zítra napsat :lol:
Teplotu měla po očkování?
Taky to tak máme, vypije trošku a už nechce a dá si až za dýl :roll: ale naštěstí to není u každýho krmení…občas u toho usne a to je pohodička :mrgreen:
Já chci dát první mrkvičku asi až v 5 měsíci, pokud to půjde…4 měsíc je pro mně ještě brzo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
8.2.14 18:35

@Luciis173 ne-e poočkování ne. Byla dva dny protivná a pořád brečela. Ráno jsme jí změřila a měla teplotu. Volala jsme doktorce, dala jsem paralen a už je to ok. Ale nechce teď zase moc jíst. Ale doufám, že se to zase srovná. Příkrmy asi taky od 5. měsíce. Myslím si, že se nejdřív začíná od ukončeného 4. měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
8.2.14 18:36

Ahoj holky, ráda Vás vidím a čtu :mrgreen:.Tak to já na Vás taky často myslím :P. A je mi to teda moc líto, že máte opět potíže :,(.To u nás je to zatím v pohodě-musím to zaklepat-ťuky ťuk :).Někdy si zakňourá, ale to když je hooodně unavená a chce spát, ale jinak se to s tím co bylo před tím nedá vůbec srovnat. Dokonce už se na flašku někdy třese :dance:.
Jinak s příkrmama uvidím co mi řekne dr. V pondělí jdeme do poradny :).U mě v okolí všichni kolem toho 4.měsíce už příkrmy dávali, ale je fakt, že si to teda zatím taky nedokážu nějak představit jak by to baštila :?.Když by to člověk nechal na později, tak se taky nic nestane ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
8.2.14 21:51

@uf-ounek tak to je dobře že už teplotu nemá :palec: jojo začíná se od ukončenýho 4.měsíce, to už máme za pár :) myslela jsem si že nejdřív dám kašičku, ale dočetla jsem se, že tu radši ne, prý ucpává :roll:
Zatím to vypadá, že mlíčko stačí, tak není kam spěchat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
8.2.14 21:53

@Miša.F Víš o tom, že když mimčo pochválíš, druhej den je to jinak? :mrgreen:
Ale mám radost, že u vás se daří :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
9.2.14 09:47
@Luciis173 píše:
@Miša.F Víš o tom, že když mimčo pochválíš, druhej den je to jinak? :mrgreen:
Ale mám radost, že u vás se daří :P

To víš, že to vím :mrgreen:.U nás je každý den úúúplně jiný :lol:.Ale co je každý den-pořád hučí a kňourá, to už jsem někdy zralá na blázinec :twisted: :zed:.Nevím proč je pořád nespokojená :nevim:.Sama pro sebe si krásně povídá akorát poránu, když já bych ještě spala :mrgreen:.A pak už to začne… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
9.2.14 12:56

@Miša.F no tak to máme podobné :roll: akorát malá mi nehučí ani nekňourá ale vydává takový pazvuky jako když tlačí :lol: začíná mi to lízt na nervy :D
Každý ráno se modlím aby ty zvuky zapoměla a začala si pro sebe normálně povídat jako normální mimino :D
Snad se to časem zlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
9.2.14 13:37

@Luciis173 presne neni kam spechat

Jinak u nas hruza. V naruci pije jen obcas. Vcera jsem ji zkusila dat napit v postylce a vypila vsechno. Jsem z toho blazen. U nas je povidani taky jen po ranu a nekdy po odpolednim spani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
9.2.14 16:16
@Luciis173 píše:
@Miša.F no tak to máme podobné :roll: akorát malá mi nehučí ani nekňourá ale vydává takový pazvuky jako když tlačí :lol: začíná mi to lízt na nervy :D
Každý ráno se modlím aby ty zvuky zapoměla a začala si pro sebe normálně povídat jako normální mimino :D
Snad se to časem zlepší :hug:

Taky si každý den říkám, že už by to mohlo být lepší-čekala jsem na šestinedělí, pak na 2 měsíce, pak na 3,teď čekám na půl roku a tak to asi půjde dál a dál :mrgreen:.Já myslím a doufám, že by to kňourání mohlo trochu ustat až se posadí a bude mít přehled :P. Je to holt zvědavá ženská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
9.2.14 16:31
@uf-ounek píše:
@Luciis173 presne neni kam spechatJinak u nas hruza. V naruci pije jen obcas. Vcera jsem ji zkusila dat napit v postylce a vypila vsechno. Jsem z toho blazen. U nas je povidani taky jen po ranu a nekdy po odpolednim spani

Já už to v náručí ani nezkouším :roll:,jak si jí vezmu hned dělá sklapovačky, prostě nechce ležet-je to fakt peklo :cert:.Ale zítra nám to asi vyjde, že budem muset krmit u dr.,tak jsem zvědavá jak to zvládnem na ruce, tam holt komfort ležet na polštáři není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
9.2.14 17:40

@Miša.F u nas sklapovacky taky jedou, ale u jidla lezivala v klidu. Nehcce jist ani v lehatku, jen v postylce. Ted tu byla moje mamka a nakrmila ji v naruci. Snedla skoro vsechno 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
9.2.14 18:09
@uf-ounek píše:
@Miša.F u nas sklapovacky taky jedou, ale u jidla lezivala v klidu. Nehcce jist ani v lehatku, jen v postylce. Ted tu byla moje mamka a nakrmila ji v naruci. Snedla skoro vsechno 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,to je teda potvůrka :mrgreen:.Před návštěvou je to to nejhodnější mimi na světě, co ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
9.2.14 18:37

@Miša.F to si pis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
9.2.14 19:40

Tak Emička je na návštěvách zásadně protivná :mrgreen: