Scény u krmení 3měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4256
17.1.14 21:08

@Miša.F ja sni taky byla u dr. Nevedela si taky rady: na zuby je pry brzo, zkusit zmenit mliko, jinou savičku. Ja ji treba krmila na 4×, cucla si rev a nechtela tak jsem ji chovala chrastila az se uklidnila tak to same. Ja krmila v polstari pak jsem zkusila v lehatku a tolik nervala. Je zajimave ze mi to delala obcas prez den, v noci ticho. Hele uvidís co rekne dr. Terku to pak samo přešlo. Promin za chyby pisu z mobilu. Pevne nervy a napis jak jste na tom :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
17.1.14 21:22
@novakova.t píše:
@Miša.F ja sni taky byla u dr. Nevedela si taky rady: na zuby je pry brzo, zkusit zmenit mliko, jinou savičku. Ja ji treba krmila na 4×, cucla si rev a nechtela tak jsem ji chovala chrastila az se uklidnila tak to same. Ja krmila v polstari pak jsem zkusila v lehatku a tolik nervala. Je zajimave ze mi to delala obcas prez den, v noci ticho. Hele uvidís co rekne dr. Terku to pak samo přešlo. Promin za chyby pisu z mobilu. Pevne nervy a napis jak jste na tom :))

Přesně, v noci je úplně zlatá 8o Vypije celou lahev, krkne, položím a spí :palec:.(mimochodem, to spaní je také jen v noci-ve dne je schopná nespat vůbec a kňourá a kňourá :,( ).No nic to jsem odběhla od tématu :mrgreen:.Ale zdá se mi, že já mám doma prostě nějaký exemplář, a že nejde nic v pohodě, už i moje mamka se diví, že nic takového neviděla :roll: :mrgreen:.
Určitě dám vědět jak jsme to s dr. vyřešily-nejlepší by bylo, kdybych krmila u ní, aby to viděla na vlastní oči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
17.1.14 21:36

Holky u nas je to dneska zase to samy. V noci super. Vypije vsechno. Pres den po pulce flasticky rev. Nekdy to vypije, ale nekdy chrastim jak blazen a nechce se uklidnit. Micnevim co s tim. Doufam, ze to odzni.

Jsem avedava co ti doktorka rekne. My tam jdeme pristi tyden, tak se taky pozeptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
17.1.14 22:31

Malou to fakt preslo samo. Nebo ty prcky nechte a dejte jim to dopit treba za 20min az se uklidni.. Jsem zvedava a pevný nervy. Fakt si myslim ze to odezní :hug: to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
18.1.14 05:44

@novakova.t ja ji nechavam. Pokud fakt krici, tak ji nenutim a onasi to dyl dopije :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
18.1.14 09:57

@uf-ounek
Ráno jsme to měli zase nanovo, taky jsem si nejdřív myslela, že je to jen nějaké období, a že to za chvíli odezní, ale nám to trvá fakt už docela dlouho-jsem pitomá, že jsem to dr. neřekla už na min. prohlídce, ale to vypadalo, že už je to lepší,,ale pak se to vrátilo zase do stejných kolejí :zed:.Někdy se mi zdá, že už má fobii z flašky-jakmile si ji vezmu do náruče a vidí flašku, tak to začne-to přece není normální :roll:.Už se těším na pondělí, až to s dr. probereme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
18.1.14 17:02

@Miša.F u nas dneska rano zase hruza. V poledne dobry. Spala na prochazce 4 hodiny, tak mela taky hlad, takze taky ok. A vecer uvidime. U nas jsou nejhorsi dopoledne. Jsem zvedava co ti doktorka v pondeli rekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
18.1.14 17:42

@uf-ounek Tak já musím zaklepat ťuky ťuk, teď jsme měli tři krmení bez řevu :palec:.Nevzala jsem si ji do náruče, ale ležela na gauči a relativně v pohodě :).Sice sebou šila pořád-ruce, nohy, to mrská o život, ale hlavně nebyl ten řev a vypila to, i když jsem musela hodně snížit dávku :roll:.Už vypila tak 150-160 ml a teď jsme se zase vrátili na 120 ml, tak v pondělí uvidíme, jestli něco přibrala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.1.14 17:36

Mě to malý dělal taky, bohužel se k tomu i objevily hrudky nestráveného mléka ve stolici čili alergie na kravské mléko, ne vždy tam ty hrudky musí být, může se to projevovat i jinak, ale ten křik u jídla znamená bolest bříška, střeva..od chvíle co jsme dali Nutrilon alergy care je klid, stolice v normálu, papá krásně a žádné scény, taky aspon 1× za den jsem mu ulehčila trubičkou do zadečkou at mu odejdou větry i stolice a skvělé byly i kapky baby calm na zácpu či větříky, ale ty jsme přestala dávat hned jak jsme přešli na nutrilon alergy, ted už dáváme jen ten a do něj na zahuštění Nutriton, za 14 dní má 5 měsícu takže začneme baštit příkrmy a dávat nemléčné kaše, alergie muže po čase vymizet, ale muj první syn ji má dodnes a bude mu 6.. ten křik není kvuli ničemu jinému než bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
19.1.14 17:41
@Maniakova píše:
Mě to malý dělal taky, bohužel se k tomu i objevily hrudky nestráveného mléka ve stolici čili alergie na kravské mléko, ne vždy tam ty hrudky musí být, může se to projevovat i jinak, ale ten křik u jídla znamená bolest bříška, střeva..od chvíle co jsme dali Nutrilon alergy care je klid, stolice v normálu, papá krásně a žádné scény, taky aspon 1× za den jsem mu ulehčila trubičkou do zadečkou at mu odejdou větry i stolice a skvělé byly i kapky baby calm na zácpu či větříky, ale ty jsme přestala dávat hned jak jsme přešli na nutrilon alergy, ted už dáváme jen ten a do něj na zahuštění Nutriton, za 14 dní má 5 měsícu takže začneme baštit příkrmy..konečně.

Jéžíš, alergie, jo, to mi snad ani neříkej :,(.No proberu to s tou dr. a uvidíme :roll:.I když od včera se dost zklidnila, když ji krmím na gauči a ne v náručí, ale vypije toho málo, teď po odpol. spaní asi je 60 ml :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.1.14 17:41

@Miša.F
kupte ji mléko pro alergiky, ty scény jsou bolesti břicha a muže to byt alergie, malý mi taky v noci vypil vše v pohodě a ještě ráno to šlo, ale od odpoledne do večera to byl horor, řev a nervy, jen co vypil 10ml hned začal křičet, kroutit se, vztekat…to jsou křeče v břiše, jeho střeva mu netrávila dobře mléko takže jsme na alergickém a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.1.14 17:44

@Miša.F
je to zcela normální, zajděte do lékarny a kupte Nutrilon Alergy care a dejte ji to, neuškodí ji to a pokud se jedná o alergii tak ji pomužete, nenechte ji trápit, ten křik a nervy jsou bolesti břicha, malému střeva netravily tu kravskou bílkovinu takže proto hned začal křičet když vypil jen 10ml, v noci vypil vše a ráno ještě klid, ale od odpoledne bylo každé krmení horor až do večera. Jestli máte lékarnu po ruce skočte tam, nebo hned ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
19.1.14 17:46
@Maniakova píše:
@Miša.F
kupte ji mléko pro alergiky, ty scény jsou bolesti břicha a muže to byt alergie, malý mi taky v noci vypil vše v pohodě a ještě ráno to šlo, ale od odpoledne do večera to byl horor, řev a nervy, jen co vypil 10ml hned začal křičet, kroutit se, vztekat…to jsou křeče v břiše, jeho střeva mu netrávila dobře mléko takže jsme na alergickém a je klid.

Děkuji za radu, tak to zkusíme, snad ji to bude chutnat-ono je přeci jenom trochu hořké, ne :)?Jinak mi máme stoličku v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
19.1.14 17:48

Jo a ještě dotaz. Jak se pozná ta alergie na mléko, dělají se nějaké testy :roll:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.1.14 17:52

@Miša.F
je trošku hořké, ale když jsme chutnala, tak mi příjde pořád velmi sladké a malý ani nepoznal, že je to něco jiného, ovšem změna v tom cirkusu nastala cca po 3 krmeních, takže s tím neotálejte a zkuste to, myslím že z krve, synovi brali krev při prohlídce v 5ti letech a řekla že tu alergii stále má, což se v pozdějším věku nijak neprevuje, mléčné výrobky ji normálně a nic mu není, ale znamená to, že jeho tělo to kravské mléko až tak nemusí, takže stačí mít jogurt či kakao tak 1× za týden..u miminek se to ale muže změnit, kolem půl roku zase budeme zkoušet to mléko nasadit jestli už ho snese, alergie muže být u mimísku jen dočasná. pak pisněte jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí