Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Maniakova píše:
@Miša.F
je trošku hořké, ale když jsme chutnala, tak mi příjde pořád velmi sladké a malý ani nepoznal, že je to něco jiného, ovšem změna v tom cirkusu nastala cca po 3 krmeních, takže s tím neotálejte a zkuste to, myslím že z krve, synovi brali krev při prohlídce v 5ti letech a řekla že tu alergii stále má, což se v pozdějším věku nijak neprevuje, mléčné výrobky ji normálně a nic mu není, ale znamená to, že jeho tělo to kravské mléko až tak nemusí, takže stačí mít jogurt či kakao tak 1× za týden..u miminek se to ale muže změnit, kolem půl roku zase budeme zkoušet to mléko nasadit jestli už ho snese, alergie muže být u mimísku jen dočasná. pak pisněte jak to dopadlo
Určitě dám zítra vědět a hned ráno skáknu do lékárny
.Mám teď hrozné výčitky svědomí, že jsem to nechala dlouho a neřešila jsem to už dřív
.Ale když ona přibírá velmi dobře, uvidím kolik přibere teď po necelých 3 týdnech
. A Vám malý přibíral jak?
A to ti krici, když se napije nebo, jak uz vidi flasku? @Miša.F
@kaseny88 píše:
A to ti krici, když se napije nebo, jak uz vidi flasku? @Miša.F
No někdy je to, když se napije a někdy, když jí vezmu do náruče a ví, že půjde jíst
.Ale jak už jsem psala, teď už je to mnohem lepší, když u toho leží na gauči, ale je stejně taková neklidná, ale hlavně, že nemá ty záchvaty breku
.Jsem fakt bezradná ![]()
@Miša.F
právě že přibíral normálně, dokud sem kojila vše ok, ale potom sem dala sunar a na prd, byly koliky, tak sem dala Hami citlivé bříško a zase týden nekakal, tak sem dala proti zacpě a kolikám a to už začal ten křik..takže nejdříve jsme měli beba sensitive, potom beba HA a nakonec jsme skončili u Nutrilonu alergy care..přibíral celý čas dobře a kromě času jídla byl v pohodě, nevypadal nemocný, neměl jiné potíže jen ty hrudky ve stolici pak a ten křik u jídla vždy od dopoledne až do večera, v noci klid..zkuste a uvidíte
@Maniakova píše:
@Miša.F
právě že přibíral normálně, dokud sem kojila vše ok, ale potom sem dala sunar a na prd, byly koliky, tak sem dala Hami citlivé bříško a zase týden nekakal, tak sem dala proti zacpě a kolikám a to už začal ten křik..takže nejdříve jsme měli beba sensitive, potom beba HA a nakonec jsme skončili u Nutrilonu alergy care..přibíral celý čas dobře a kromě času jídla byl v pohodě, nevypadal nemocný, neměl jiné potíže jen ty hrudky ve stolici pak a ten křik u jídla vždy od dopoledne až do večera, v noci klid..zkuste a uvidíte
Tak dr. říkala, že to alergie není ( tak snad ne ),že je spokojená, přibírá dobře, stolici má v pořádku, žádné ekzémy, je růžovoučká, tak, že jen nejspíš nemá takový hlad, a že ji to nemám nutit a ošidit ji v noci buď jen čajem a nebo snížit dávku…
.Tak jsem fakt hodně zvědavá jak to bude pokračovat… ![]()
@Miša.F tak to je dobře. U nís to bude nejspíš to samé. Když nechám malou dýl, tak všechno vypije hezky. My jdeme ve čtvrtek, tak se taky pozeptám co a jak
@uf-ounek píše:
@Miša.F tak to je dobře. U nís to bude nejspíš to samé. Když nechám malou dýl, tak všechno vypije hezky. My jdeme ve čtvrtek, tak se taky pozeptám co a jak
Tak dej prosím pak taky vědět
.Ale aby ta moje prďola vůbec jedla, když ji nebudu nutit
.Dneska dopol. vypila dohromady sotva 120 ml. A to už dávala na jeden zátah 150 ml, je to fakt zvláštní
.Joo, jinak taky říkala, že nejsem sama, že je hodně maminek, co si stěžují, že jim nechtějí dětičky papat ![]()
@Miša.F tak to je jen dobře, o problém méně
at ve zdraví roste ![]()
@Miša.F jj dam vedet. Zuzka vypije v klidu dost, jen kdyz je hladova. Takze ji ted nedavam na cas, ale az kdyz si rekne. Nekdy je to po 3 nekdy po 4 hodinach. Kdyz zacne kmikat, tak ji necham jeste chvilku a pak se jde jist
@Maniakova píše:
@Miša.F tak to je jen dobře, o problém méněat ve zdraví roste
Moc děkuji, já jen doufám, že se dr. nesekla
![]()
@uf-ounek píše:
@Miša.F jj dam vedet. Zuzka vypije v klidu dost, jen kdyz je hladova. Takze ji ted nedavam na cas, ale az kdyz si rekne. Nekdy je to po 3 nekdy po 4 hodinach. Kdyz zacne kmikat, tak ji necham jeste chvilku a pak se jde jist
Jsou to takový potvůrky
.A kolik je Tvojí malý??
@Miša.F 3 mesice a 2 dny. Sceny dela posledni dva tydny. Nekdy ji pekne, nekdy blbne. Dneska a vcera jsem ji udandala na chrastitko, tak se jedlo
@uf-ounek píše:
@Miša.F 3 mesice a 2 dny. Sceny dela posledni dva tydny. Nekdy ji pekne, nekdy blbne. Dneska a vcera jsem ji udandala na chrastitko, tak se jedlo
Tak to jsme na tom podobně-naší jsou 3 měs. a týden
. Tak snad mají jen nějaké období, i když u nás to trvá docela dlouho
.Taky se snažím ji zaujmout vším možným ![]()
Tak jsme doma od doktorky. Nic nám není. Jen je to hysterka. Prý to přejde. Podle váhy jí až moc ![]()
@uf-ounek píše:
Tak jsme doma od doktorky. Nic nám není. Jen je to hysterka. Prý to přejde. Podle váhy jí až moc