Scény u krmení 3měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3201
24.1.14 17:22
@uf-ounek píše:
@Miša.F dej pokoj, to nám budou zase utíkat a budeme muset o to víc hlídat. Ale těším se až budou sedět

Tojo, ještě budem vzpomínat jak to jen leželo a nikam neběhalo :mrgreen:.Ale na sezení se už taky těším, až bude sedačka nebo golfky a bude to o mnoho lepší, jak pro mě, tak pro malou-doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
25.1.14 11:14

@Miša.F My máme Bebu Pro 1..nejdřív jsem myslela že ji z ní bolí bříško, proto se tak kroutí a brečí, tak jsem přešla na Hipp a úplně to samý :roll: takže zpátky k Bebě, s ní jsme jinak spokojené :kytka: no a včera večer jsem zkusila dát savičku č.2 (máme lahvičky MAM) a dobrýýýýý :potlesk: má vypito 160 ml během 10-15 min, tak uvidíme, jak nám to půjde dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
25.1.14 11:38
@Luciis173 píše:
@Miša.F My máme Bebu Pro 1..nejdřív jsem myslela že ji z ní bolí bříško, proto se tak kroutí a brečí, tak jsem přešla na Hipp a úplně to samý :roll: takže zpátky k Bebě, s ní jsme jinak spokojené :kytka: no a včera večer jsem zkusila dát savičku č.2 (máme lahvičky MAM) a dobrýýýýý :potlesk: má vypito 160 ml během 10-15 min, tak uvidíme, jak nám to půjde dál :)

Tak už jí to asi teklo málo, proto brečela ;).U nás taky dobrý, občas si teda zakňourá, ale to není nic proti tomu co to bylo :palec:.Ale víc jak 120 ml nedá, akorát před spaním do ní narvu 150 ml :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
25.1.14 12:18

Holky u nás úplná pohoda. Malá jí jako dřív. Neřve a nevzteká se. Když nechce jíst, zachrastím hračkou a ona se přisaje a jí se dál. doufám, že to bude teď ok. Vtýdnu chci koupit savičku číslo 3. Tak uvidíme jak jí to půjde. Já chci od února najet na bebu comfort, prý je lepší na bříško než ta pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
25.1.14 13:08
@uf-ounek píše:
Holky u nás úplná pohoda. Malá jí jako dřív. Neřve a nevzteká se. Když nechce jíst, zachrastím hračkou a ona se přisaje a jí se dál. doufám, že to bude teď ok. Vtýdnu chci koupit savičku číslo 3. Tak uvidíme jak jí to půjde. Já chci od února najet na bebu comfort, prý je lepší na bříško než ta pro

" .{color:purple}" Tak to je skvělý, že se to u všech tak zlepšilo :palec:.Taky mám mám v druhé ruce radši něco na řehtání a je to v pohodě a jede se dál :dance:.Jsem ráda, že se to spravilo, páč teď už bych byla asi v Bohnicích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
25.1.14 13:10

Jinak s Bebou nemám zkušenosti, já radši zůstanu u toho Nutroše, když teď tak dobře jí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
25.1.14 17:00

@Miša.F my jsme na bebě začínali v porodnici a malá jí krásně snáší, tak neměním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
25.1.14 17:08

@uf-ounek Taky jsem o Bebě comfortu přemýšlela, ale proč měnit když Pro vyhovuje :) a UM už jsem vystřídala až až :roll: jediný co mně na Bebě vadí, že má malá po ní zelenou stoličku..Dr říkala kvůli železu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
25.1.14 17:11

@Miša.F Nám Nutrilon dělal neplechu, malá měla po ni zácpu :roll: a to jsem používala jen jako dokrm, když jsem ještě kojila
No hlavně, že už jsou mimča hodný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
25.1.14 17:24

@Luciis173 pokud vám sedí Pro tak neměň. nevidím důvod. my budeme přecházet z HA. Alergii nemáme a doktorka říkala, že je to zbytečné. Říkala, že komfort je na bolavé bříška. To sice nemáme. Ale stoličk je u malé tak obden, tak kvůli tomu zkusím comfort. Já UM neměnila. Seděla nám hned od porodnice. taky máme zelenou, ale nenaděláš nic. Jj taky mi říkala, že je to železem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
25.1.14 19:07

My jsme zase Nutrilon měli v porodnici, tak jsme taky pokračovali :D. Jinak, když dělala ty scény, tak jsem zkusila Sunar a bylo to to samý, možná ještě horší, protože to blinkala ještě víc než Nutrilon :nevim:.S tím máme taky velký problémy-s ublinkáváním :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
1.2.14 10:10

Ahoj holky, tak jak baštíte :).U nás je to v pohodě, už se na jídlo třese :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
1.2.14 19:36

@Miša.F u nas zatim taky dobry. Sem tam scenicka, ale nedase to s drivejskem srovnavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
1.2.14 20:13
@uf-ounek píše:
@Miša.F u nas zatim taky dobry. Sem tam scenicka, ale nedase to s drivejskem srovnavat

taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
8.2.14 16:23

Zdravím :)
Tak stále to u vás vypadá dobře? :mrgreen:
U nás zase ne, ale není to tak šílený jako předtím…opět se prohýbá, kroutí a hlavně flašku vystrkuje jazykem a to i ráno 8o
Doufám že sse to s příkrmama zlepší…dáváte už příkrmy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky