Scény u krmení 3měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3201
9.2.14 20:05
@Luciis173 píše:
Tak Emička je na návštěvách zásadně protivná :mrgreen:
Jinak dneska se poprvé sama překulila na bříško :dance:

Fakt, tak to máš šikulku :lol:.To moje je zatím jen na boku, zadek má ještě těžký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
9.2.14 20:20

@Luciis173 šikulka :palec: Zuzka taky jen zatím bok a jen levý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.14 18:12

Ahojky, tak jsme dneska byly u dr. a s příkrmama začneme až za měsíc, takže mám ještě klídek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
10.2.14 18:36

@Miša.F my jdeme k doktorce az za dva tydny a prikrmy taky jeste neocekavam, ale docela se desim toho, az budu krmit lzickou. To to bude vsude. Takhle jen cakame mliko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
10.2.14 20:01

Ahoj :P

@Miša.F tak to je super, asi krásně přibývá že? :palec: kolik vlastně váží?
my jdeme za týden, tak jsem zvědává…bude další očkování :roll: minule tam chytla hysterák, nemohla přestat, úplně se zajíkala, bylo mi ji hrozně líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
10.2.14 20:02

@uf-ounek no určitě si budem říkat - zlatý mlíko :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
10.2.14 20:07

Jinak dneska krmení hrozný :roll: vypila 60 ml a víc jsem do ní nedostala, a odpoledne jsem trajdala s kočárkem, dohromady v něm naspala skoro 4 hodiny, tak jsem si myslela že bude mít pořádnej hlad a vypila mi sotva 100 ml :zed: a ještě se u toho kroutila…no jsem docela ráda že už spí, dneska byla celkově protivná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.14 20:22
@Luciis173 píše:
Ahoj :P@Miša.F tak to je super, asi krásně přibývá že? :palec: kolik vlastně váží?
my jdeme za týden, tak jsem zvědává…bude další očkování :roll: minule tam chytla hysterák, nemohla přestat, úplně se zajíkala, bylo mi ji hrozně líto :(

Jojo, přibývá slušně, teď má 6160 g a 61 cm :).Na to, že při narození měla 2690 g a 47 cm to myslím jde :mrgreen:.My jsme právě byli na očko. dneska a světe div se,,ona ani nepípla, vůbec nic, tak mě hodně překvapila :dance:.Minulý dvě očkování taky vyváděla, ale jen chviličku :,(.To jí píchala do nožičky, dneska do zadečku, tak nevím, jestli je to možná lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
10.2.14 20:27

@Miša.F týjo zachvilku bude vážit jako ta naše, ale ta byla o 2 kg těžší :lol:
no nám právě píchá jen do stehýnka a pak ještě rotaviry…pak je myslím ještě v 5 měsíci že?…no a pak v tom 6 už bychom mohli jit na náušničky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.14 20:27
@Luciis173 píše:
Jinak dneska krmení hrozný :roll: vypila 60 ml a víc jsem do ní nedostala, a odpoledne jsem trajdala s kočárkem, dohromady v něm naspala skoro 4 hodiny, tak jsem si myslela že bude mít pořádnej hlad a vypila mi sotva 100 ml :zed: a ještě se u toho kroutila…no jsem docela ráda že už spí, dneska byla celkově protivná :roll:

A netrápí ji prdíky, když se kroutí :think:?Nelinka toho taky moc nevypije, hodně jsme to od minula snížili a přidávat nechce-dělám jí 120 ml a někdy to vypije a někdy ne, akorát na noc jí dávám 160 ml, aby dýl vydržela spát :mrgreen:.Na příkrmy jsem teda taky moooc zvědavá. Na lžičku ji už trochu připravuju, když ji dávám Vigantol :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.14 20:32
@Luciis173 píše:
@Miša.F týjo zachvilku bude vážit jako ta naše, ale ta byla o 2 kg těžší :lol:
no nám právě píchá jen do stehýnka a pak ještě rotaviry…pak je myslím ještě v 5 měsíci že?…no a pak v tom 6 už bychom mohli jit na náušničky :mrgreen:

A Tvoje váží kolik :)?
Nám právě taky píchala do stehýnka. jednou Hexu a po 14 dnech Synflorix-naše dr.to nepíchá najednou :).A měla tam pak bouličku, tak řekla, že jí to píchne do zadečku a bylo to fajn, jsem zvědavá, jestli tam bude bouličku mít nebo ne :think:
My právě jdeme na naušničky za 14 dní, dr. říkala, že můžeme po druhé Hexe…dávám nastřelit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
10.2.14 21:00

@Miša.F to se dozvím za týden, ale na 3 měsíční prohlídce měla 6590g a teď bude mít tak ohadem 6750g :)
No a kdyby tam měla bouličku, tak co se s tím dělá :think: my žádný reakce po očkování naštěstí neměli..zatím 8)
Taky budeme nastřelovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
10.2.14 21:08

Holky, my byli na nausnickach dneska. Mala hrozne brecela, ale pak nuz pohode. Ani o nich nevi. Jenjsem ji musela jednu nausnicku zapnout a to brecela, a le jinak dobry. Ockovani u nas probiha s hroznym brekotem, ale bez reakci. Takze si nemam na co stezovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
10.2.14 21:19

@Miša.F Teď jsem si všimla že jsi mi psala ještě jeden příspěvek předtím :mrgreen: prdíky ji asi netrápí, ona se vždycky jakoby protahuje a odtrhuje se od flašky tak, že odvrátí hlavu a tam ji vystrkuje jazykem 8o kdyby ji trápily prdíky, tak začne brečet a schoulí se do klubíčka
Vigantol kapu rovnou do pusinky, a že mi ji krásně otevře šikulka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
11.2.14 07:55
@uf-ounek píše:
Holky, my byli na nausnickach dneska. Mala hrozne brecela, ale pak nuz pohode. Ani o nich nevi. Jenjsem ji musela jednu nausnicku zapnout a to brecela, a le jinak dobry. Ockovani u nas probiha s hroznym brekotem, ale bez reakci. Takze si nemam na co stezovat

Z těch naušniček mám taky hrůzu, ale doufám, že to proběhne v pohodě :lol:.Už aby je měla, aby bylo vidět, že je to holčička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí