Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Luciis173 píše:
Tak Emička je na návštěvách zásadně protivná
Jinak dneska se poprvé sama překulila na bříško
Fakt, tak to máš šikulku
.To moje je zatím jen na boku, zadek má ještě těžký ![]()
Ahojky, tak jsme dneska byly u dr. a s příkrmama začneme až za měsíc, takže mám ještě klídek ![]()
@Miša.F my jdeme k doktorce az za dva tydny a prikrmy taky jeste neocekavam, ale docela se desim toho, az budu krmit lzickou. To to bude vsude. Takhle jen cakame mliko ![]()
Ahoj ![]()
@Miša.F tak to je super, asi krásně přibývá že?
kolik vlastně váží?
my jdeme za týden, tak jsem zvědává…bude další očkování
minule tam chytla hysterák, nemohla přestat, úplně se zajíkala, bylo mi ji hrozně líto ![]()
Jinak dneska krmení hrozný
vypila 60 ml a víc jsem do ní nedostala, a odpoledne jsem trajdala s kočárkem, dohromady v něm naspala skoro 4 hodiny, tak jsem si myslela že bude mít pořádnej hlad a vypila mi sotva 100 ml
a ještě se u toho kroutila…no jsem docela ráda že už spí, dneska byla celkově protivná ![]()
@Luciis173 píše:
Ahoj@Miša.F tak to je super, asi krásně přibývá že?
kolik vlastně váží?
my jdeme za týden, tak jsem zvědává…bude další očkováníminule tam chytla hysterák, nemohla přestat, úplně se zajíkala, bylo mi ji hrozně líto
Jojo, přibývá slušně, teď má 6160 g a 61 cm
.Na to, že při narození měla 2690 g a 47 cm to myslím jde
.My jsme právě byli na očko. dneska a světe div se,,ona ani nepípla, vůbec nic, tak mě hodně překvapila
.Minulý dvě očkování taky vyváděla, ale jen chviličku
.To jí píchala do nožičky, dneska do zadečku, tak nevím, jestli je to možná lepší ![]()
@Miša.F týjo zachvilku bude vážit jako ta naše, ale ta byla o 2 kg těžší ![]()
no nám právě píchá jen do stehýnka a pak ještě rotaviry…pak je myslím ještě v 5 měsíci že?…no a pak v tom 6 už bychom mohli jit na náušničky ![]()
@Luciis173 píše:
Jinak dneska krmení hroznývypila 60 ml a víc jsem do ní nedostala, a odpoledne jsem trajdala s kočárkem, dohromady v něm naspala skoro 4 hodiny, tak jsem si myslela že bude mít pořádnej hlad a vypila mi sotva 100 ml
a ještě se u toho kroutila…no jsem docela ráda že už spí, dneska byla celkově protivná
A netrápí ji prdíky, když se kroutí
?Nelinka toho taky moc nevypije, hodně jsme to od minula snížili a přidávat nechce-dělám jí 120 ml a někdy to vypije a někdy ne, akorát na noc jí dávám 160 ml, aby dýl vydržela spát
.Na příkrmy jsem teda taky moooc zvědavá. Na lžičku ji už trochu připravuju, když ji dávám Vigantol ![]()
@Luciis173 píše:
@Miša.F týjo zachvilku bude vážit jako ta naše, ale ta byla o 2 kg těžší
no nám právě píchá jen do stehýnka a pak ještě rotaviry…pak je myslím ještě v 5 měsíci že?…no a pak v tom 6 už bychom mohli jit na náušničky
A Tvoje váží kolik
?
Nám právě taky píchala do stehýnka. jednou Hexu a po 14 dnech Synflorix-naše dr.to nepíchá najednou
.A měla tam pak bouličku, tak řekla, že jí to píchne do zadečku a bylo to fajn, jsem zvědavá, jestli tam bude bouličku mít nebo ne ![]()
My právě jdeme na naušničky za 14 dní, dr. říkala, že můžeme po druhé Hexe…dávám nastřelit ![]()
@Miša.F to se dozvím za týden, ale na 3 měsíční prohlídce měla 6590g a teď bude mít tak ohadem 6750g ![]()
No a kdyby tam měla bouličku, tak co se s tím dělá
my žádný reakce po očkování naštěstí neměli..zatím ![]()
Taky budeme nastřelovat ![]()
Holky, my byli na nausnickach dneska. Mala hrozne brecela, ale pak nuz pohode. Ani o nich nevi. Jenjsem ji musela jednu nausnicku zapnout a to brecela, a le jinak dobry. Ockovani u nas probiha s hroznym brekotem, ale bez reakci. Takze si nemam na co stezovat
@Miša.F Teď jsem si všimla že jsi mi psala ještě jeden příspěvek předtím
prdíky ji asi netrápí, ona se vždycky jakoby protahuje a odtrhuje se od flašky tak, že odvrátí hlavu a tam ji vystrkuje jazykem
kdyby ji trápily prdíky, tak začne brečet a schoulí se do klubíčka
Vigantol kapu rovnou do pusinky, a že mi ji krásně otevře šikulka ![]()
@uf-ounek píše:
Holky, my byli na nausnickach dneska. Mala hrozne brecela, ale pak nuz pohode. Ani o nich nevi. Jenjsem ji musela jednu nausnicku zapnout a to brecela, a le jinak dobry. Ockovani u nas probiha s hroznym brekotem, ale bez reakci. Takze si nemam na co stezovat
Z těch naušniček mám taky hrůzu, ale doufám, že to proběhne v pohodě
.Už aby je měla, aby bylo vidět, že je to holčička ![]()