Scény u krmení 3měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1269
25.2.14 17:47

@uf-ounek však už máme ukončenej 4 měsíc :) narodila se v říjnu, takže v listopadu měla ukončenej 1 měsíc, v prosinci 2 měsíc, v lednu 3 měsíc, a ted v unoru má ukončenej 4 měsíc a jede ji teď 5 měsíc a 15.3. ho bude mít ukončenej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
25.2.14 20:19

Ahojky, tak naušničky super, slušej jí :mrgreen:.Sice si chudinka trochu zaplakala, ale do minuty byla ticho, takže je to fakt asi nebolí, jen se leknou nebo jim vadí, že je drží moc pevně a oni se nemůžou hýbat :nevim:.Každopádně jsem ráda, že je to za námi :lol:.Tak my jsme byly u dr. včera a o příkrmech ani zmínka, ale 13.tého jdeme opět, tak už si myslím, že už taky začnem a to už právě budeme mít taky ukončený 5.měsíc :P. čekala jsem to taky dřív, jsem zvědavá jak jí bude chutnat, hlavně se v neděli naučila prskat, kakže tu mrkev nebo špenát nechci vidět :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
18.3.14 19:31

Ahoj :mavam:
tak jak to u vás jde? :P
U nás hrůza, nechce vůbec pít UM…zeleninu občas sní, pak ji dávám kaši večer, tu vždycky vypila až do dna a ještě se vztekala že už není a teď si párkrát cucne a konec :roll:
Třeba dneska vypila 300 ml UM, celou skleničku zeleniny a asi 60 ml kaše :zed: asi ji to stačí, vypadá spokojeně…a asi ji to neuškodí, dneska na kontrole u doktorky 7900g a 68 cm…a mně bolej záda čím dál víc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
18.3.14 19:36
@Luciis173 píše:
Ahoj :mavam:
tak jak to u vás jde? :P
U nás hrůza, nechce vůbec pít UM…zeleninu občas sní, pak ji dávám kaši večer, tu vždycky vypila až do dna a ještě se vztekala že už není a teď si párkrát cucne a konec :roll:
Třeba dneska vypila 300 ml UM, celou skleničku zeleniny a asi 60 ml kaše :zed: asi ji to stačí, vypadá spokojeně…a asi ji to neuškodí, dneska na kontrole u doktorky 7900g a 68 cm…a mně bolej záda čím dál víc :cert:

ahoj :mavam:, promin že lezu do diskuze, ale jak píšeš, tak je to u nás to samý-úplně mi odmítá um :think: kaše do ní taky dostanu jen trochu aa to jí vždycky hrozně chutnala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
18.3.14 19:42

Ahoj me dceri sice nejsou tri mesice ale uz mame paty mesic a tohle presne co pises dela od druheho mesice. Strasne sceny u jidla. Davame take Nutrilon 1 a a najednou se pri tom zacala strasne rozcilovat a vystkavat jazykem…bojim se kazdeho krmeni a manzel uz je nastvany ze se nemuze najist v klidu a ze ji krmit nebude ze na to jeji rozcilovani nema nervy. Nedivim se i ja mam co delat :( zkouseli jsme vymenit savicky a nepomohlo. Prikrm spa normalne kasicka neexistuje u te jeci snad jeste vic :/ take si nevim rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
18.3.14 19:46
@LLin píše:
ahoj :mavam:, promin že lezu do diskuze, ale jak píšeš, tak je to u nás to samý-úplně mi odmítá um :think: kaše do ní taky dostanu jen trochu aa to jí vždycky hrozně chutnala :nevim:

No ono se asi neni cemu divit ten Nutrilon je strasnej kekel fut ale ty kase ujdou. Treba asi cekaji ze dostanou neco lepsiho. :nevim: mozna je to tim jak to papani tak casto takze jim to uz nechutna me by asi taky nechutnal rizek kazdy den ale dr se nad tim strasne divila pry v tech chutich neni az tak velky rozdil :/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
18.3.14 19:48

@Mysis taky máme skoro 5 ti měsíční ;) já má prostě pocit, že už by všechno nejraději jedla lžičkoi :roll: protože flašku nechce a když jí dám třeba kaši na lžičku, tak to s ní jde :nevim: ale musí přece ještě pít i mlíčko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
18.3.14 19:49

@LLin jééé ahoj :mavam:
no jsem ráda, že v tom nejsem sama…doufám, že to je jen nějaký období :roll: něco jako je růstový spurt
hlavně malá si o jídlo „neřekne“…včera vydržela 4 hodiny bez jídla 8o, byla v pohodě - hrála si…a to jsem si říkala že po 4 hodinách toho určitě vypije hodně a vypila sotva 80 ml a ještě u toho měla kecy :cert:
dneska jsem se na to ptala doktorky, říkala mi že to nevadí, zvlášť u dobře živených miminek..ale stejně z toho mám divnej pocit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
18.3.14 19:53
@LLin píše:
@Mysis taky máme skoro 5 ti měsíční ;) jáaá prostě pocit, že už by všechno nejraději jedla lžičkoi :roll: protože flašku nechce a když jí dám třeba kaši na lžičku, tak to s ní jde :nevim: ale musí přece ještě pít i mlíčko :cert:

Presne…na lzicce obcas protestuje ale opravdu obcas pak si saha do pusy cuca ruky vyvadi ze ma hlad ale neji…taky na me kouka co jim ale vse dostat samozrejme nemuze. Ze jo :D ja uz jsem z toho uplne hotova. V naruci ji nenakrmim vubec ona pri krmeni musi proste lezet a beda jak ji nekdo hne s hlavickou. To je zle. Nekdy uz se vazne rozciluju a mam vztek :/ proc to proboha neji. Ja jsem ji koupila uz savicku tu sirokou od sesteho mesice chvili klid a pak zas neskutecnej jekot :/ az ted mi zacala papat prikrmy na lzicce ve vajicku jinak opet vleze… ufff teed se za hodinku chystam na krmeni a bojim se co prijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
18.3.14 19:56
@Luciis173 píše:
@LLin jééé ahoj :mavam:
no jsem ráda, že v tom nejsem sama…doufám, že to je jen nějaký období :roll: něco jako je růstový spurt
hlavně malá si o jídlo „neřekne“…včera vydržela 4 hodiny bez jídla 8o, byla v pohodě - hrála si…a to jsem si říkala že po 4 hodinách toho určitě vypije hodně a vypila sotva 80 ml a ještě u toho měla kecy :cert:
dneska jsem se na to ptala doktorky, říkala mi že to nevadí, zvlášť u dobře živených miminek..ale stejně z toho mám divnej pocit :think:

Rustovy spurt myslis? U nas to trva nejak dlouho teda. Tedka to muzou byti treba zuby u nas. Ale to predvadi uz dloooho a beda jak ji vezme nekdo jiny. :/ pevny nervy…me taky dr rekla ze to nic neni ale me ye to nezda kdyz ma hlar tak at ji a ne se vzteka :/ holky me klepne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
18.3.14 19:58

@Luciis173 tak uvidím no, ale štve mě to :nevim: vždycky tak hezky papala a ted je to jeden velkej horor-nejhorší když máme někam jít a já nejsem schopná do ní nic dostat :cert: @Mysis taky jí musím mít položenou na gauči v náručí to nejde vůbec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
18.3.14 20:00

@Mysis Taky mi malá cpe při krmení zeleninky ručičky do pusinky, a když ji je držím, tak se vzteká :roll: to samý u krmení flaškou…
malá už má konečně půlnoc, takže si tu dopřávám skleničku dobrého vína :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
18.3.14 20:01

@Mysis něco jako růstový spurt, akorát mnohem horší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
18.3.14 20:01
@Luciis173 píše:
@Mysis Taky mi malá cpe při krmení zeleninky ručičky do pusinky, a když ji je držím, tak se vzteká :roll: to samý u krmení flaškou…
malá už má konečně půlnoc, takže si tu dopřávám skleničku dobrého vína :andel: :mrgreen:

taky už spí, ale víno tady nemám :cert: budu muset koupit na ty nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
18.3.14 20:02
@LLin píše:
@Luciis173 tak uvidím no, ale štve mě to :nevim: vždycky tak hezky papala a ted je to jeden velkej horor-nejhorší když máme někam jít a já nejsem schopná do ní nic dostat :cert: @Mysis taky jí musím mít položenou na gauči v náručí to nejde vůbec :cert:

No taky potrebuju nekam jit ale najist ji nedam…kdyz ji chci nakrmit v kocare vsichni na me koukaji jak na deb…co to sni delam v naruci jedla normalne a ted nechce :cert: a manzel uz to vzdal je nervak a kdyz malicka krici tak jako by ji na noze braly tak sem taky vytocena. Kolikrat potrebuju odejit z mistnosti abych se uuklidnila :D pak to zkusim znovu a vysledek stejny :/ nekdy mi prijde jako by to delala snad naschval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí