Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pegink Ahoj
spíš se zeptej, nenabízí Ti to jako součást vyšetření. A v Brně v Prenatalu to stojí 500 Kč. ![]()
@pegink cd se dělá ve 20 týdnu a pokud se nezdražilo, tak stálo 1000kc
@pegink píše:
Můžu se zeptat kolik stojí to cdčko s natočením ultrazvuku? taky bych měla zájem pokud mi to nabídnou. nabídli to všem? díky
mi nenabízeli, ve FN Ova stojí 400 kč. Ale mi stačila fotka.
Ahoj, příjdeš na krev a potom na ultrazvuk.. bylo to úžasné
dostala jsem tam záchvat smíchu, když jsem viděla, jak se moje miminko panu doktorovi brání a nechce se vyšetřit
zvláště, když dávalo najevo, že se mu nelíbí, když mi přitlačil na břicho.. určitě to za to stálo, navíc jsem si poprvé poslechla srdíčko.. na tom screeningu jsem navíc pochopila, že asi bude po tatínkovi.. ale byl to krásný zážitek
@střepina píše:
@pegink cd se dělá ve 20 týdnu a pokud se nezdražilo, tak stálo 1000kc
Na Kladně 500 ![]()
Ahojky. Určitě na nej běž. Mě trval asi 45 minut. Doktor kontroloval vše co je možné v tomto týdnu srdíčko, sijove projasneni, velikost atd. Mě bohužel dopadl špatně tak jsem musela na ukonceni těhotenství, ale nelituji jsem rada za tuhle možnost i když si ji člověk musí zaplatit. Zjišťuji se i vady jako je Downuv s.,Edvard a třetí si nepamatuju. Mě vyšel downuv pak následoval odber klku a konec 😞.Příště jestli se zadari zaplatíme testy z krve za těch 13.000 Kč. Jonamkrev mě bral 8 tt a utz byl 13 tt.