Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lemanka mně dr. sama řekla, že se od nich ustupuje, je to spíš něco navíc. Tak zítra ať dopadne velký uz na výbornou ![]()
@lemanka Od Tripplů se hodně upouští a nahrazuje se právě NT v prvním trimestru, který je mnohem spolehlivější. Neměla jsem tripply ani u jednoho těhotenství, u obou jsem si nechala udělat jen NT screening.
Ahoj holky, mam dotaz pujdu na velky ultrazvuk, ale za 3D chteji moc me to prijde zbytečne, ale zase bych chtela jednu fotku ve 3D, myslite, ze kdyz si pri normalnim ultrazvuku reknu jestli mi udelaji jednu fotecku v 3D, ze mi ji udelaji, jde to?
100 zase není tolik a já dostala asi 10 fotek za stovku, je to krásná památka.
Mě teda udělal doktor fotku 3D ve 20tt a nebylo to ono za ty 4 týdny už to všechno bylo líp vidět ![]()
Myslíš jako zadarmo, že by ti jí udělali?? No tak to asi opravdu ne. Nevím no mě 900 za 3D + fotky a DVD nepřijde tak moc, zvlášť když je to obrovskej zážitek, ale záleží na tobě.
Ne ne, asi sem to spatne napsala u nas stoji 3D foto 100 kc tu chci ale nechci cele vysetreni ve 3D jak si muzete zaplatit..jde mi o to jestli jde u normalniho ultrazvuku to nejak prepnout a udelat za tech 100 kc tu 3D fotku
Nemyslím si, že by ti to udělali za 100. Nebo kolik u Vás stojí 3D? Nebo si tam zavolej a zeptej se, jestli dělaj jenom jednu fotku nebo jak to vlastně mají. Pak samozřejmě záleží co mají za UTZ.
Byla jsem už 3× na 3D ultrazvuku a vždycky platím jenom 100kč za fotky, pokaždé mi udělali 4. Nic víc jsem platit nemusela ![]()
Nevím jak u Vás, ale v Hořovicích si můžeš nechat udělat 3D fotky za 100 a nebo pak i DVD a to je za 650 tuším… Dělá to jen sestra a normálně se zeptá jestli chceš i video
Ahojky, minulý týden ( ve 20 týdnu těhotenství ) jsem byla na screeningu 2. trimestru a p. doktorka mi našla u miminka cystu na mozku. Hned mi brala krev a teď čekám na výsledky. Sice mi řekla, že to s největší pravděpodobností nic nebude, ale co kdyby. Máte některá zkušenosti se stejnými výsledky? A jak to dopadlo. Děkuji za odpovědi.
Ahoj. Holky - chápu dobře, že součástí druhotrimestriálního screeningu je i odběr krve na hladiny hormonů…?? ![]()
Já jdu na velký ultrazvuk pozítří - 31. 12. - to budu přesně 20+0… Ale krev mi teda nikdo nenabral a ani nemám žádanku…??
Tak ted´ nevím, jestli někdo na něco nezapomněl…?
Děkuju…
@Petrušačka ne, mi krev v tomto období nebrali
druhý screen je důkladný utz
@martina.se díky! já jsem si to právě taky pořád myslela a ted´ jak se mi blíží - tak jsem hledala info a někde jsem právě četla, že se jedná o kombinovaný screening, že se měří zase i hodnoty hormonů… tak jsem znejistěla.
Ale je možné, že se krev bere až post - když třeba (nedejbože) vyjde nějak hůř ten ultrazvuk a kombinuje se to až pak - ty výsledky… ![]()
Díky moc za ujištění! ![]()
@Petrušačka mi krev nebrali vůbec, takže bych se toho nebála..