Screening ve 2. trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
577
9.8.16 18:34

No tak to jo, hele tak to si myslím, že můžeš být úplně klidná :palec: ale jinak tě chápu, taky mám po nevydařeném těhotenství a taky čekám první děťátko, to se člověk vyschízuje kvůli nesmyslům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.8.16 18:35

@Pajuna.H Já bych na triple ani nešla a hsem ráda, že mě moje dr neposlala jinak bych je odmítla. Vychází falešně pozitivně a screening je mnohem přesnější a stačí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.8.16 18:37

@babyblue
Tak ja se teda zas uklidnim ze doktor vi co dela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
9.8.16 18:39

@Pajuna.H jasan, chce to klid a nohy v teple, matko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.8.16 18:42

@Mexie
To je velky ultrazvuk v 20tt?
Srovnavam si ty vysetreni v hlave :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.8.16 18:43

@babyblue
To je jasneee 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.8.16 18:46

@Pajuna.H první screening se dělá kolem 13-14tt, druhý screening se dělá kolem 20tt a tripple se dělají kolem 16-18tt, ale jistá si 100% nejsem :) Screening bohatě stačí, tripple jsou na houby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.8.16 18:50

@Mexie
Tak joo :)
Me ty jejich nazvy lezou na nervy.. proc nerikaj rovnou ultrazvuj a odber krve? :D
Nejaky screening.. tripl… beee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.10.16 06:35

Holky chtěla bych se zeptat 3.listopadu jdu na utz kvůli nt screeningu. a včera mi kamarádka řekla že na tam musí ještě ve 20tt…ale když jsem si o tom hledala info tak někdo psal že byl v tom 20tt jen u svého dr a někdo že musel tam kde byl na NT screeningu. tak by mě zajímalo jestli někdo neví jak to je? jsem z toho dost zmatená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
19.10.16 07:09

Zalezi na dr a jak ma kvalitni utz, ale vetsinou se chodi i v tom 20.tt do specializovanych center ;) jsou tam kvalifikovani doktori, denne delaji desitky utz… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.10.16 07:14

@Zorbas no tak on má v ordinaci i 3D takže ordinaci má vybavenou dobře, jak kvalitní má normální utz samozřejmě posoudit nemůžu. na NT screening mě poslal ale jezdit skoro 60km je docela záhul :zed: a teď mi volali že se něco stalo z krví z včerejšího odběru a musim tam znova. :? každopádně díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
19.10.16 07:52
@terynka006 píše:
@Zorbas no tak on má v ordinaci i 3D takže ordinaci má vybavenou dobře, jak kvalitní má normální utz samozřejmě posoudit nemůžu. na NT screening mě poslal ale jezdit skoro 60km je docela záhul :zed: a teď mi volali že se něco stalo z krví z včerejšího odběru a musim tam znova. :? každopádně díky za odpověď :kytka:

Tak tam nejezdi no :roll: když je 60km taková darda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.10.16 08:10

@Šmoulice jen jsem se ptala nevim proč se tady hned všichni do každýho obujou, neřekla jsem že nepojedu zatím nevím ale když pominu 60km a skoro 4 hodiny na cestě kvůli kolonám tak mě rozhodil jejich přístup, včera jsem byla na krvi a dneska mi volají že se ta krev ztratila či co takže musím přijet znova, když jsem se naprosto slušně zeptala jestli na utz můžu mít doprovod bylo mi sděleno že bude sedět na chodbě protože budou dělat vnitřní utz takže přítel ani nic neuvidí jen tam bude někde sedět. možná jsem měla jen smůlu a mluvila s někým protivným ale prostě mě to rozhodilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.10.16 08:12

@Judithkaj nepřišla jsem se hádat ale předpokládáš špatně na nákupy do jiných měst nejezdim a to ani na vánoční hračkárny tu máme a oblečení a elektroniku taky prahu nepotřebuju a lítání po slevách a výprodejích mě nebere, vlastně jsem asi nikdy na takový nákupy nejela, nejdál na nákupy jezdím do kaufu to jsou 3km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
19.10.16 08:13

@terynka006 u nás je to tak, že ve 20.tt se jezdí na specializované genetické centrum pokaždé a na NT screening pouze ve vyšším věku (nad 35), příp. na vlastní žádost nebo při nějakém problému, jinak si to doktoři dělají sami. Já byla u prvního dítěte jen v tom 20.tt a teď (skoro 37 let) na obou. Mám to také přesně 60 km…
V obou případech byl u mě manžel a i ve 13.tt dělali vnější UTZ…

Příspěvek upraven 19.10.16 v 08:14

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí