Screening ve 2. trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3608
19.10.16 08:14

@mila.dka1 mě je 27 ale dr říkal že na ten NT teď prý chodí každá :nevim:já jsem taky měla info z netu že se dělá vnější utz a oni mi řekli tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
19.10.16 08:16
@terynka006 píše:
@mila.dka1 mě je 27 ale dr říkal že na ten NT teď prý chodí každá :nevim:

no to u nás taky, ale dělají si ho právě doktoři sami. Jsem tedy zatím u druhé doktorky, co se týká těhotenství… jako moje doktorka mi šíjové projasnění také změřila, ale že na to musí být akreditace (ale mladší sousedce to měřila jen ona) a že to nemůže vydat jako oficielní výsledek…

• Citovat
  • Upravit
15501
19.10.16 08:52
@terynka006 píše:
@Šmoulice jen jsem se ptala nevim proč se tady hned všichni do každýho obujou, neřekla jsem že nepojedu zatím nevím ale když pominu 60km a skoro 4 hodiny na cestě kvůli kolonám tak mě rozhodil jejich přístup, včera jsem byla na krvi a dneska mi volají že se ta krev ztratila či co takže musím přijet znova, když jsem se naprosto slušně zeptala jestli na utz můžu mít doprovod bylo mi sděleno že bude sedět na chodbě protože budou dělat vnitřní utz takže přítel ani nic neuvidí jen tam bude někde sedět. možná jsem měla jen smůlu a mluvila s někým protivným ale prostě mě to rozhodilo :nevim:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 4hodiny kvůli 60km 8o :roll:
Holka ty fakt seď radši doma a jeď si jen ty 3km do Kaufu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
19.10.16 10:25

To je nějaká blbost. Ve 20tt se vnitřní ultrazvuk nedělá. Byla jsem na něm předevčírem v ordinaci své Dr., ale dělal to doktor, co má na to specializaci a ten ultrazvuk je lepší než běžně používané. Nastávající tatínci jsou vždy přítomni, nikdo na chodbě nečeká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
19.10.16 10:29
@Lidym píše:
To je nějaká blbost. Ve 20tt se vnitřní ultrazvuk nedělá. Byla jsem na něm předevčírem v ordinaci své Dr., ale dělal to doktor, co má na to specializaci a ten ultrazvuk je lepší než běžně používané. Nastávající tatínci jsou vždy přítomni, nikdo na chodbě nečeká. :nevim:

Mě taky ve 20dělali přes břicho a chlap byl přítomen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.10.16 10:31

@Šmoulice však říkám museli jsme přes celou prahu a bohužel zácpa byla už z dálnice pěkný kus před prahou. a ve 20tt nevim ale mě tam nepustěj chlapa už na utz ve 13tt aspoň mi to řekli, proč všem dělají vnější utz už ve 13tt a mě řekli že bude vnitřní nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
19.10.16 10:39

@terynka006 A nešlo by to jít někam jinam? Vždyť v Praze by těchto pracovišť mělo být víc. Třeba v Olomouci, kde byla sestra chtějí za otce u screeningu poplatek 100 kč, u nás se neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
19.10.16 10:41
@terynka006 píše:
@Šmoulice však říkám museli jsme přes celou prahu a bohužel zácpa byla už z dálnice pěkný kus před prahou. a ve 20tt nevim ale mě tam nepustěj chlapa už na utz ve 13tt aspoň mi to řekli, proč všem dělají vnější utz už ve 13tt a mě řekli že bude vnitřní nevim

A co jiný pracoviště? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.10.16 10:45

@Lidym já vůbec nevim budu se muset zeptat pokud mě bude posílat v tom 2.trimestru, když mi dával žádanku do tý prahy odůvodnil to to tak že jinde bych si to musela platit a já byla v šoku ani mě nenapadlo se ptát to mi secvaklo až doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
19.10.16 10:50

@terynka006 Jo, to chápu. Já jsem vždycky taky vyplesklá a že bych se na něco ještě zeptala mi dojde až doma.
Mě se zdá, že toto by mělo být zdarma a vůbec by mě nenapadlo, že jinde by se platil. On má možná doktor s nimi nějakou dohodu. U nás taky každý doktor posílá jinam.
Být tebou zavolala bych si na pojišťovnu, jak je to s proplácením a zkusila se domluvit jinde. Nebo se zeptat svého Dr. jak to, že přitom nemůže být partner a proč ti řekli, že to bude vnitřně. Třeba je to nedorozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
19.10.16 11:12

@terynka006 @Lidym

Ve 20tt je to zdarma. Platí se někde jen ten ve 13tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
19.10.16 19:57

@terynka006 V prvním trimestru byl přítomen manžel i malý syn a ultrazvuk mi dělali přes břicho i vnitřní (ani nevím proč). Nikdo s tím neměl problém, ani synek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
19.10.16 20:11

@luci.no no tak mě za prvé řekli že ho tam nepustěj kvůli vnitřnímu a chlapa bych u toho ani nechtěla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.18 11:25

Ahojte holky, chtela jsem se zeptat dostala jsem od svojeho gyn. papir na acreening v 2 trimestru, a chtela bych se zeptat jestli se na nej taky musi obednavat nebo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
23.4.18 11:26

Ano, musí se na něj objednávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie