Screening ve FN Ostrava-Poruba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
26.9.11 11:03

Objednat se musíš a doporučení nepotřebuje. Mají tam celkem plno a protože se NT dělá jen do určitého týdne, tak tam co nejdříve zavolej a domluv si termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
4.10.11 18:07

Díky. Tak byli celkem ochotní a objednali mě tak, aby mi to akorát vyšlo. Na krvi už jsem byla a ultrazvuk zítra. Cena je pořád 850,– + 50,– fotečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
16.10.11 15:29

Ahojik můžu se zeptat když ses objednávala oni Ti řeki oba termíny? kdy máš jít na krev a kdy na UTZ? nebo UTZ sis domluvila až jak Ti brali krev?
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
16.10.11 16:31

Ahoj, hned mi řekli oba termíny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.22 11:09

Ahoj holky, vím, že téma už je 10 let staré, ale přidám aktuální informace. Třeba by někoho zajímalo, tak jak mě. ;)

Na 1. screening jsem se objednala 8+1. Hned mě v telefonu objednali na 11+3 na krev a 12+6 jdu na ultrazvuk.

Dnes jsem byla na krvi a personál hodný a milý. Se slečnou na recepci jsme vyplnili plno papírů (GDPR a nouzový kontakt) a pak jsem se přesunula na ambulanci. Nejdříve změřili tlak na obou rukách zároveň, pak nabrali ampulku krve, a pak opět tlak na obou rukách. A hotovo ;)

Na recepci mi bylo sděleno, že si na UTZ mohu přivézt s sebou koho chci. Preferují platbu kartou a aktuálně se platí 1 500 Kč. Sestřička mi říkala, jaká jsou v tom vyšetření, a také že v ceně je foto.

Ultrazvuk mám za pár dní, tak pak mohu podat aktuální info. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí