Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Objednat se musíš a doporučení nepotřebuje. Mají tam celkem plno a protože se NT dělá jen do určitého týdne, tak tam co nejdříve zavolej a domluv si termín.
Díky. Tak byli celkem ochotní a objednali mě tak, aby mi to akorát vyšlo. Na krvi už jsem byla a ultrazvuk zítra. Cena je pořád 850,– + 50,– fotečka.
Ahojik můžu se zeptat když ses objednávala oni Ti řeki oba termíny? kdy máš jít na krev a kdy na UTZ? nebo UTZ sis domluvila až jak Ti brali krev?
Děkuji moc
Ahoj holky, vím, že téma už je 10 let staré, ale přidám aktuální informace. Třeba by někoho zajímalo, tak jak mě. ![]()
Na 1. screening jsem se objednala 8+1. Hned mě v telefonu objednali na 11+3 na krev a 12+6 jdu na ultrazvuk.
Dnes jsem byla na krvi a personál hodný a milý. Se slečnou na recepci jsme vyplnili plno papírů (GDPR a nouzový kontakt) a pak jsem se přesunula na ambulanci. Nejdříve změřili tlak na obou rukách zároveň, pak nabrali ampulku krve, a pak opět tlak na obou rukách. A hotovo ![]()
Na recepci mi bylo sděleno, že si na UTZ mohu přivézt s sebou koho chci. Preferují platbu kartou a aktuálně se platí 1 500 Kč. Sestřička mi říkala, jaká jsou v tom vyšetření, a také že v ceně je foto.
Ultrazvuk mám za pár dní, tak pak mohu podat aktuální info. ![]()