Sebemluva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3958
10.5.22 16:52

Mluvím sama k sobě už od dětství, ale jen, když jsem doma sama nebo s dětmi. V práci nebo před manželem bych si to nedovolila, mysleli by si, že jsem blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
10.5.22 17:04

V práci občas jo, když něco počítám, potřebuju si něco zapamatovat atd. a pak doma při uklízení a při nadávání 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
10.5.22 17:22

Občas jsem to tak měla v práci… Hlavně když jsem na někoho nadávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.5.22 18:30

Když není manžel doma, tak jo. Někdy je to až jako Suchařípa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9004
10.5.22 21:47

Mluvím, hlavně v okamžiku, kdy mi dojde, že mě někdo zneužil k něčemu. To si pak sobě nahlas řeknu „ty jsi taková husa“ A opakuji si to víckrát. A nebo když jsem fakt ve středu, tak si nahlas říkám „to bude dobré, to zvládnu hlavně klid.“
Někdy si i v klidovém čase povídám sama se sebou. Nebo si nahlas říkám když jsem sama, co vše chci říct kamarádce, co má přijít na návštěvu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.5.22 22:40

Já bohužel ano. Vždy, když si myslím, že jsem sama a nikdo mě nevidí/neslyší, ale bohužel slyší. Naposledy dnes po cestě z práce na parkoviště k autu jsem si přehrávala nahlas scénu s jedním zákazníkem-prudičem, odemknu auto a jak otvírám dveře, dívám se přímo do pobavené tváře pána v autě hned vedle. Většinou hned předstírám, že si jako pro sebe zpívám, nebo tak, ale tady už to zachránit nešlo, no bylo mi trapně no.. :mrgreen: Nebo doma, třeba při vaření, mluvím jako s mojí matkou, většinou s ni nahlas řeším nějaký prožitý konflikt, a zaberu se do toho tak, ze neslyším přicházet manžela…ten se diví, co to melu :D No, snad to není nějaká nemoc…ale dělám to často, asi mi to nějak pomáhá, já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.5.22 12:38
@malákráličice píše:
Lidl? Tam si vzdycky myslim, ze mluvi na me, pak ze se zblaznila a nakonec mi to dojde. :D

Ano :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
11.5.22 16:00

V autě. Zrovna dnes jsem na dálnici si vedla dlouhou řeč, že se už z těch vzájemně predjizdejicich kamiónů brzo pose. u

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.5.22 09:33

@Meduňková nejsi v tom sama…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 06:06

Sebemluvou Trpím, když si mluvimz na domácí zvíře

• Citovat